Meriç Izgi Haberleri Ve Son Dakika Meriç Izgi Haberleri

Meriç Izgi Haberleri Ve Son Dakika Meriç Izgi Haberleri

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi, nesli tükenmekte olan Makak Maymunu ile çektiği videolarla dikkat çekti. İzgi, 1996 yılında Adana’da dünyaya geldi.

Marmara Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nde eğitim gören Meriç İzgi, aynı zamanda youtube videoları çekiyor. OneDirection sayfasının admini olan İzgi’nin hatırı sayılır bir takipçi kitlesi var.

Moda tasarımına olan ilgisini hep devam eden İzgi’nin hayalleri arasında kendi markasını çıkarmak var. Yaklaşık 250 parçalık bir koleksiyon oluşturan İzgi, Youtube’da yayınladığı Makak Maymunu ile çektiği yayın sonrası gözaltına alındı. Uyarıları dikkate almayan youtuber yeniden maymunla video paylaşınca soyu tükenmekte olan Makak Maymunu yetkililer tarafından alındı.

Youtuber Meriç İzgi, adli kontrol şartıyla serbest bırakılma istemiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Meriç Izgi Haberleri

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi takside olay çıkardı! Parayı vermedi, Darp ediyor beni diye çığlık attı... Senin sülalendir dolandırıcı

Daha önce yasa dışı yollarla maymun besleyen ve defalarca gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Meriç İzgi bu kez takside çektiği bir kavgayla şaşkınlık yarattı. Ehliyetiyle kimliğini unuttuğu taksinin şoförünü ayağına çağıran İzgi, taksiciye parasını vermedi. Parasını vermek bir yana, çirkin ifadelerle ters bir muamele gösterdi. İzgi'nin "Darp ediyor beni, darp ediyor" diye bağırdığı anlar, kendi çektiği videoya damga vurdu.

Haber 17-11-2023 08:44

Kaçak maymun besleyen sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin 5 yıl hapsi istendi

Kaçak yollarla ülkeye maymun getirdiği için gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan sosyal medya fenomeni Meriç İzgi evine giden memura saldırmıştı. İzgi'nin 5 yıl hapsi istendi.

Magazin 22-04-2021 11:43

Maymun besleyen internet fenomeni Meriç İzgi'ye hapis istemi

Yasadışı yollardan sahiplendiği 3'üncü maymuna el konularak gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan sosyal medya fenomeni Meriç İzgi hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Meriç İzgi hakkında "zincirleme olarak kaçakçılık" suçundan 2 yıl 6 aydan 10 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Magazin 23-12-2020 16:19

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin 3'üncü kez kaçak aldığı maymuna da konuldu

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi’nin (24), yasadışı yollardan sahiplendiği 3’üncü maymuna da el konularak hayvanat bahçesi yetkililerine teslim edildi.

Magazin 18-09-2020 10:37

Diğer Haber Etiketleri

Meriç Izgi

Meriç Izgi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Meriç Izgi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Meriç İzgi Koko’yu geri aldı mı? Maymunlu paylaşımlar nedeniyle tepki çeken fenomen Meriç İzgi kimdir?

Geçtiğimiz günlerde yasadışı hayvan edindiği iddiası ile evine baskın yapılan ünlü sosyal medya fenomeni Meriç İzgi’nin yasadışı yollarla edinilen Koko adlı maymunu da Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edilmişti. Şimdi, Meriç İzgi sosyal medyada tartışmaların ve suçlamaların hedefi oldu. Peki, Meriç İzgi kimdir? Meriç İzgi Koko’yu geri aldı mı? Meriç İzgi’nin maymunu neden alındı? İşte detaylar…

Haber 14-09-2020 11:00

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'ye operasyon!

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasadışı hayvan edindiği iddiasıyla sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin evine baskın yaptı. İzgi'ye işlem yapılırken yasadışı yollarla elde ettiği maymunu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Haber 07-09-2020 17:06

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin maymununa Tarım ve Orman Bakanlığı görevlilerince el konuldu

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin vahşi hayvan statüsünde yer alan "Koko" isimli maymununa Tarım ve Orman Bakanlığı görevlilerince el konuldu. İzgi'nin maymunu görevlilere vermemek için direndiği anlar kameralara yansıdı. Maymunun görevliler tarafından alınma anını sosyal medyada yayınlayan İzgi yaşananları gözyaşlarıyla anlattı.

Haber 07-03-2020 22:41