Merrell Haberleri

Columbia'dan Jack Wolfskin'e indirimdeki outdoor ayakkabıları sizin için seçtik

Columbia, Merrell, Helly Hansen, Salomon, Jack Wolfskin... Dünyaca ünlü outdoor markalarının ayakkabı ve bot modelleri indirime girdi. Su geçirmez, ısı yalıtımlı, konforlu, uzun ömürlü indirimdeki outdoor ayakkabı modellerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. Kaçırılmayacak indirimlerle dolu modellere bakmadan geçmeyin, işte detaylar...

Haber 26-01-2024 14:56

Ayaklarınız kış boyu kuru kalsın! Suya dayanıklı Merrell outdoor ayakkabıda büyük fırsat

Kışın keyfini çıkarırken konforunuzdan da ödün vermek istemiyorsanız, Merrell Moab Speed Thermo MID WP Outdoor Ayakkabı tam size göre! Yılın Son Fırsatları kapsamında indirimde olan bu ayakkabıyı sizin için inceledik!

Haber 13-12-2023 12:36

Konforlu bir kışın anahtarı! Merrell outdoor ayakkabıda Gülümseten Kasım'a özel büyük indirim

Su ve rüzgar geçirmez özelliğiyle öne çıkan, rahatlık ve dayanıklılığı bir arada sunan Merrell ALVERSTONE 2 MID GTX Outdoor Ayakkabı, Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında 2 bin 335 TL indirimle satışta! Hem tarzınızı yansıtacak modern tasarımıyla hem de teknik özellikleriyle bu ayakkabı, outdoor aktivitelerinizin vazgeçilmez bir parçası olacak. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz.

Haber 13-11-2023 16:04

Su geçirmez özelliğiyle kışın favoriniz olacak! Çok satılan Merrell botu sizin için inceledik

Kaliteli bir outdoor bot, konforlu adımlar atmanızı sağlarken sizi zorlu hava koşullarından korur; gün boyu keyifli ve rahat hissetmenizi sağlar. Kış gelmeden, fiyatlar yükselmeden bir çift outdoor bot alma niyetindeyseniz çok satanlarda ilk sırada yer alan Merrell bota bir şans verebilirsiniz. Kullanıcılarından tam not alan botu sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 02-11-2023 17:13

Diğer Haber Etiketleri

benetton Adidas Amazon Koton mont outdoor bot Puma moda Stanley adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas erkek ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont babyliss calvin klein calvin klein ayakkabı camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı birkenstock birkenstock erkek terlik birkenstock terlik erkek outdoor ayakkabı giyim hp bilgisayar helly hansen jack and jones jack jones jack jones mont jack jones sweatshirt jack wolfskin jack wolfskin mont yelek yelek modelleri mont erkek new balance levis levis 501 merrell ayakkabı merrell bot puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma beyaz ayakkabı puma erkek ayakkabı puma erkek spor ayakkabı puma kadın ayakkabı puma kadın spor ayakkabı quiksilver salomon salomon ayakkabı salomon ayakkabı erkek salomon bot salomon erkek ayakkabı polar the north face the north face ayakkabı the north face bot the north face mont the north face mont erkek stanley termos outdoor outdoor ayakkabı under armour under armour ayakkabı under armour basketbol ayakkabısı under armour erkek ayakkabı us polo assn tommy hılfıger twigy twigy terlik zwilling vans vans ayakkabı vans çanta vans erkek ayakkabı vans kadın ayakkabı vans old skool timberland timberland ayakkabı timberland bot

Merrell

Merrell Hakkındaki Haberler Mynet'te. Merrell Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Camper, HP, Crocs, Zwilling... Ünlü markaların fırsat ürünlerini sizin için seçtik

İster ihtiyaçlarınızı tamamlayın ister kendinize ya da sevdiklerinize hediyeler alın; ünlü markaların günün fırsatları kapsamındaki ürünleri keşfetmeye ne dersiniz? Kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmanın şimdi tam zamanı!

Haber 01-11-2023 17:57

Merrell, Jack Wolfskin, Salomon ve dahası! Outdoor giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler

Soğuk havalarda sıcacık hissetmek, yağmurlu ve karlı havalarda sudan, çamurdan korunmak, dışarıda geçirdiğiniz vakitlerde hem rahat hem de konforlu olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Merrell, Salomon, Jack Wolfskin, Columbia ve Quiksilver markalarının outdoor ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. Su geçirmez özellikli ayakkabıların bu indirimlerin yıldızı! Sizin için indirimdeki markaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 19-10-2023 17:16

Su geçirmez, ultra konforlu Merrell outdoor ayakkabıda indirim

Doğayla iç içe bir deneyim yaşamanızı sağlayacak, ultra konfor ve koruma sunacak bir outdoor ayakkabı arayışındaysanız indirimli fiyatıyla öne çıkan Merrell Moab 3 Mid Gtx Yürüyüş Ayakkabısı'na mutlaka bir göz atmalısınız. Bugüne özel indirimde olan bu ayakkabıyı gelin birlikte keşfedelim.

Haber 17-10-2023 16:02

Adidas, Merrell, Salomon, Puma... Attığınız her adımda konforu yaşatacak ayakkabı modellerinde büyük fırsat

Sık sık uzun yürüyüşlere çıkıyor, doğa aktivitelerine katılıyor, uzun süre ayakta kalmayı gerektirecek, gezecek işlerle ilgileniyorsanız outdoor özelliklere sahip ayakkabılar tam da size göre! Adımlarınıza konfor katmanın yanında tarzınızı da ortaya koymamıza da yardımcı olacak ünlü markaların birbirinden güzel ayakkabı modellerini sizin için derledik. Üstelik seçtiğimiz ayakkabılarda 1500 TL'yi aşkın indirimler de mevcut! Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 13-10-2023 17:05

Fiyatı 5642 TL'ye düştü! Merrell'ın su geçirmez ayakkabısında kaçırılmayacak fırsat

En sevilen outdoor markalarından biri olan Merrell, su geçirmez ayakkabılarıyla doğa tutkunlarına mükemmel bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Doğada gezinti yaparken yağmur yağsa bile ayaklarınızı koruyacak MERRELL Moab 3 Mid Gtx Gezi Botu kısa süreliğine 1185 TL indirimde sizleri bekliyor. Konforlu ve su geçirmez bir ayakkabıya sahip olmak isterseniz gelin detayları beraber inceleyelim.

Haber 25-09-2023 13:07

Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları

Okula ve Şehre Dönüş fırsatları başladı! Öne çıkan indirimleri sizin için seçtik

Haber 05-09-2023 12:37

Fiyatı 1799 TL'ye düştü! Ayaklarınıza hak ettiği konforu sunacak outdoor ayakkabıda indirim

Doğayı keşfetmek ve kendinizi doğada tam anlamıyla özgür hissetmek için size ihtiyaç duyduğunuz konforu sunacak bir outdoor ayakkabıyla karşınızdayız: Merrell Speed Strıke LTR Sıeve Erkek Ayakkabı! Bugüne özel, kısa süreliğine 560 TL indirimle satışta olan bu ayakkabıyı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 31-08-2023 12:31

Fiyatı 899 TL'ye düştü! Hafifliği ve kalitesiyle öne çıkan Merrell su ayakkabısında indirim

Denizde, doğa yürüyüşlerinde, kaygan zeminlerde ayaklarınızın kaymasını engelleyerek hareket özgürlüğü sunan Merrell Hydro Moc kısa süreliğine indirimde! Hızlı kuruyan özelliği ve nefes alan yapısıyla ayaklarınıza hak ettiği rahatlığı ve güvenliği sunan bu su ayakkabısına hazır indirimdeyken bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 01-08-2023 11:13

Puma, Adidas, Merrell... Spor ve outdoor ayakkabılarda %40'a varan indirim

Her adımınızda rahat ve aynı zamanda stil sahibi olmak istemez misiniz? İster spor yaparken ister doğada yürüyüş yaparken ayaklarınızın tam destek ve konfora sahip olması çok önemli. Neyse ki Puma, Adidas ve daha birçok markanın spor ayakkabı modellerinde indirimler başladı. Haydi, fırsatları görmek için detaylara geçelim.

Haber 21-07-2023 13:47

The North Face, Crocs, Birkenstock... Ünlü markaların yeni sezon ürünlerinde %40'a varan indirimler

Şehrin sıcağından kaçıp doğaya koşmanın tam zamanı! İster bir doğa tutkunu ister şehir maceracısı olun; sizi rahatlıkla, konforla buluşturacak aynı zamanda şıklığınızı da zirveye çıkaracak ünlü markaların giyim ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmanın tam zamanı! Ayakkabıdan terliğe, tişörtten gömleğe binlerce üründe %40'a varan indirimler sizleri bekliyor, acele edin!

Haber 16-06-2023 14:08

Gardırobunuzu yenilemenin şimdi tam zamanı! Moda ürünlerinde %50'ye varan indirim

Moda tutkunları buraya! Sezon sonu fırsatları en trend moda ürünlerinde %50'ye varan indirimler sunuyor. Hemen şimdi keşfedin, kombinlerinizi tamamlayacak parçalara çok uygun fiyatlarla sahip olun. Sizin için seçtiğimiz indirimli ürünlerle sadece gardırobunuzu yenilemekle kalmayacak, aynı zamanda tarzınızı da yükselteceksiniz. Tarz sahibi ve şık görünmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bu büyük fırsat için acele edin.

Haber 13-03-2023 11:53

Merrell kadın ve erkek outdoor giyim ürünlerinde %35'e varan indirim

Yüksek kaliteli ve dayanıklı outdoor giyim markası Merrell'da indirimler başladı. Su geçirmez ayakkabıdan bota, ceketten monta birçok üründe %35'e varan indirimler sizi bekliyor! Doğayla iç içe olmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan Merrell marka outdoor giyim ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin, fırsatları kaçırmayın.

Haber 10-03-2023 15:36

Outdoor ve spor giyim markası Merrell'da kaçırılmayacak fırsat

Her adımda doğanın ve özgürlüğün tadını çıkarmak isteyenler buraya! Açık alan aktivitelerinin olmazsa olmazlarından outdoor ayakkabı modellerinde bugüne özel 1000 TL'nin üzerinde indirim var. Sizin için en beğenilen indirimli üç modeli seçtik. İşte detaylar!

Haber 09-03-2023 10:40

Fiyatı 1937 TL'ye düştü! Merrell marka outdoor montta fırsat

Outdoor kıyafetler dayanıklı malzemelerden üretildikleri için hem konfor vadeder hem de uzun süreli kullanım. Üstelik zorlu hava koşullarında da üstün performans gösterir. Siz de gardırobunuzda outdoor ürünlere yer açmak isterseniz okumaya devam edin.

Haber 27-01-2023 10:39