Mert Aydın Haberleri

Sadece 53 gün evli kalmışlardı! Merve Boluğur ve Mert Aydın yeniden...

2022 yılında nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti sadece 53 gün evli kalmış aralarındaki anlaşmazlık sebebi ile tek celsede boşanmışlardı. Ünlü çift hakkında bomba bir iddia gündeme geldi.

Magazin 30-01-2024 12:29

Sadece 53 gün evli kalmışlardı! Merve Boluğur ve Mert Aydın barıştı mı? O paylaşım kafaları karıştırdı

Sadece 53 gün evli kalan Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın yeniden bir araya geldiği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz sene tek celsede boşanan ikilinin buluşmasını oyuncunun köpeği ortaya çıkardı. Boluğur ve Aydın aynı anda oyuncunun minik dostunu paylaşması kafaları karıştırdı.

Magazin 15-11-2023 10:51

Merve Boluğur yine rahat durmadı! Survivor'a katılacağı söyleniyordu: Mayolu pozu ve bronz teni ile Instagram'ı yaktı geçti

Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 53 gün süren evliliği sonrası gündem olmaya devam ediyor. Survivor 2023'te eski eşi Mert Aydın ile birlikte yarışacağı öne sürülen Merve Boluğur, mayolu pozuyla Instagram'ı salladı. Merve Boluğur yanık teniyle dikkat çekti.

Magazin 24-12-2022 14:54

Survivor için bomba iddia! Seren Serengil'den bomba yorum 'Herkesle kavga eder' Merve Boluğur ve Mert Aydın...

Çok konuşulan bir düğünle evlenen ve kısa sürede de boşanan Merve Boluğur ve Mert Aydın magazin gündeminden düşmüyor. Bu kez iki isimle ilgili bomba bir Survivor iddiası ortaya atıldı. Survivor 2023 kadrosunda yer alacak ünlü isimler Acun Ilıcalı tarafından açıklanmaya devam ederken Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın da yarışmaya katılacağı iddia edildi. Boluğur'un Survivor'a katılması ihtimaliyle ilgili olarak Seren Serengil'den de çarpıcı bir yorum geldi. Serengil "Merve herkesle kavga eder" dedi.

Magazin 21-12-2022 14:16

Mert Aydın

Mert Aydın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mert Aydın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evliliklerini 53 günde bitiren Merve Boluğur ve Mert Aydın sarmaş dolaş yakalandı

Kasım ayında 53 günlük evliliklerini tek celsede bitirdikten sonra görüşmeye devam eden Merve Boluğur ve Mert Aydın, önceki akşam bir mekandan çıkarken sarmaş dolaş görüntülendi.

Magazin 17-12-2022 14:38

İki hafta önce boşanan Merve Boluğur ile Mert Aydın birlikte görüntülendi

54 günlük evliliklerini 24 Kasım'da tek celsede bitiren Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti dün akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi. Karşılarında basın mensuplarını görünce soruları yanıtsız bırakan çiftten Boluğur'un eskisi gibi jelibon paylaşarak "Kumralım" yazması barışma iddiasını güçlendirdi.

Magazin 10-12-2022 11:33

Merve Boluğur'un boşanma nedeni ortaya çıktı! Meğer evliliklerinin 6. gününde...

Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın 53 gün süren evliliğinin bitiş sebebi ortaya çıktı. Ayrılık kararı alan Merve Boluğur ile Mert Aydın çifti hakkında ortaya atılan pek çok iddianın ardından, Aydın, suskunluğunu bozarak, boşanma sebebini açıkladı.

Magazin 26-11-2022 14:25

Mert Aydın kimdir, kaç yaşında? Merve Boluğur’un eski eşi Mert Aydın ne iş yapıyor?

Mert Aydın ve Merve Boluğur, ekim ayında dünya evine girmişti. “Olmadı, yürütemedik.” İfadelerini kullanan ünlü isimlerin evliliği sadece 53 gün sürdü. Mert Aydın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada eski eşi Merve Boluğur’a teşekkür etti. Peki Mert Aydın kimdir? Ne iş yapıyor ve kaç yaşında?

Magazin 24-11-2022 15:12

Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın boşanıyor mu? Boşanma işlemlerini başlatan Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın kimdir?

Merve Boluğur ve eşi Mert Aydın 44 gün önce görkemli bir törenle evlenmişti. Oynadığı Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl gibi diziler ile hafızalara kazınan daha sonra da müziğe yönelen ünlü oyuncu Merve Boluğur ile Mert Aydın ayrılık dedikoduları sonrası yeniden gündem olmuştu. Merve Boluğur, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Olmadı teşekkürler. Hayat bu. Mert’e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” ifadelerine yer verdi. Peki, Mert Aydın kimdir?

Magazin 17-11-2022 07:57

Merve Boluğur ve Mert Aydın boşanıyor mu? DJ Mert Aydın ile yeni evlenen Merve Boluğur açıkladı!

Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın boşanacağı iddia edilmişti. "Şşşşşşttttt" şarkısının yanı sıra bir mekandaki sahne performansıyla alay konusu olan ünlü oyuncu, parmağında yüzüğü olmadan Instagram hesabında paylaşımda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Merve Boluğur'dan 44 gün önce evlendiği DJ Mert Aydın ile boşanacaklarını yönündeki iddialara ilişkin açıklama geldi. Peki, Merve Boluğur ve Mert Aydın boşanıyor mu?

Magazin 17-11-2022 07:51

Altın kolyesi zorla alınmıştı! Fenomen Cellat Merve Boluğur ve Mert Aydın'dan intikam aldı

Geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti, düğünlerine gelen Tiktok fenomeni Cellat'ın altın kolyesini zorla almıştı. Sosyal medyada ses getiren görüntüler sonrası, konuya dair açıklama yapan Cellat, Mert Aydın'dan intikam aldığı görüntüleri takipçileriyle paylaştı.

Magazin 07-10-2022 10:52

Merve Boluğur ile Mert Aydın evlendi! Nikâha damga vuran şaka! İşte törenden görüntüler

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın evlendi. Acemi Cadı dizisi ile ünlenen son zamanlarda ise müzik dünyasına adım atan Boluğur, mutluluğa 'evet' dedi. Nikâh anına ise damadın arkadaşlarının yaptığı şaka damga vurdu. Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın nikâh töreninden görüntüler de sosyal medyadan yayınlandı.

Magazin 02-10-2022 22:55

Merve Boluğur'dan sevgilisiyle sarmaş dolaş poz! 'Kocam' diyerek paylaştı...

Güzel oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Yeni sevgilisi aranjör Mert Aydın ile ilişkisine dolu dizgin devam eden güzel oyuncu, sarmaş dolaş pozlarıyla dikkat çekti. Boluğur paylaşımının altına 'Kocam' yazmasıyla dikkat çekti.

Magazin 04-08-2022 10:14

Merve Boluğur'dan çok konuşulacak bikinili paylaşım! Bronz teniyle ortalığı salladı

Merve Boluğur, aranjör sevgilisi Mert Aydın ile Bodrum'da tatil yapıyor. Önceki gün jetski üzerinde görüntülenen çift, magazin basını tarafından anbean takip ediliyor. Merve Boluğur sosyal medya hesabında Mert Aydın ile yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Şarkı çıkarmasının sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olan ünlü oyuncu şu sıralar bikinili pozlarıyla dikkat çekiyor. İşte Acemi Cadı, Muhteşem Yüzyıl, Küçük Sırlar gibi dizilerle bilinen ünlü Merve Boluğur'un o paylaşımı...

Magazin 01-08-2022 13:43