Merve Erdoğan Haberleri

Bücür Cadı'nın Şehriye'si Sezer Güvenirgil'i görenler tanıyamadı! Son hali şaşırttı

Bücür Cadı dizisi, Türk dizi tarihinin en ikonik yapımları arasında yer alıyor. Kızı ile sihir yeteneğine sahip olan Şehriye Hanım, izleyiciler tarafından oldukça sevilmişti. Dizide Şehriye Hanım'ı canlandıran Sezer Güvenirgil yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun değişimi hayret ettirdi.

Magazin 07-09-2023 23:59

Bücür Cadı'nın Zeliş'inin son hali şaşkına çevirdi! Çocuk yıldızın değişimini görenler inanamadı

Bir dönemin efsane yapımlarından olan Bücür Cadı, izleyiciyi ekrana kilitleyen dizilerden biriydi. Dizinin çocuk yıldızı Zeliş karakterini canladıran Merve Erdoğan'ın son hali ortaya çıktı. Çocuk yıldızın değişimini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 15-06-2023 21:43

Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan'ın son hali şaşırttı! Çocuk yıldızın değişimine görenler inanamıyor

1999 ve 2000 yılları arasında ekranlarda yayınlanan "Bücür Cadı" dizisinde Zeliş karakterine hayat veren Merve Erdoğan, seneler içinde yaşadığı değişimle şaşırttı. Dizide canlandırdığı çocuk karakter ile akıllara kazınan isim, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. İşte Bücür Cadı'nın Zeliş'i oyuncu Merve Erdoğan'ın son hali...

Magazin 27-07-2022 12:46

Bücür Cadı’nın Zeliş’i Merve Erdoğan'ın annelik heyecanı

Bücür Cadı’nın Zeliş’i olarak hafızalara kazınan Merve Erdoğan anne olacağını sosyal medyadan duyurdu. "Yaşadığım en güzel duygu" diyen Merve Erdoğan'ın son hali de merak konusu oldu.

Magazin 13-03-2022 10:43

Merve Erdoğan

Merve Erdogan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Merve Erdogan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bücür Cadı'da Zeliş rolüyle akıllara kazındı! Merve Erdoğan’ın değişimi inanılmaz

21 Eylül 1999 ile 28 Haziran 2000 tarihleri arasında yayınlanan ve yayınlandığı döneme damga vuran dizi Bücür Cadı'da "Zeliş" karakterine hayat veren Merve Erdoğan artık büyüdü. Instagram'ı aktif olarak kullanan bir zamanların çocuk oyuncusu Merve Erdoğan, sosyal medyada değişimi ile gündem oldu. İşte Merve Erdoğan'ın son hali...

Magazin 12-09-2021 14:53

Bücür Cadı'nın Şehriye'si tanınmaz halde! Sarışın bomba oldu

İlk bölümü 1999 yılında ekrana gelen Bücür Cadı dizisi, Türk izleyicisinin aklına kazınan efsane yapımlar arasında yer alıyor. Dizide 'Şehriye' karakterine hayat veren Sezer Güvenirgil ise yıllara meydan okuyor. Tarz değişikliğine giden usta oyuncu, son haliyle sevenlerini şaşırttı.

Magazin 06-09-2021 17:09

Bücür Cadı’nın Zeliş’i büyüdü! Güzelliği beğeni topladı

Bücür Cadı dizisindeki Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Merve Erdoğan, güzelliğiyle beğeni topluyor. Son yıllarda ekrandan uzak kalan güzel oyuncu şimdilerde ne yapıyor?

Magazin 08-04-2021 15:59