Mesai Saatleri Haberleri

Aşırı sıcaklarda mesai saatlerine 'serinlik' ayarı: O personel çalıştırılmayacak! Talimat Mansur Yavaş'tan

Aşırı sıcaklardan dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışma koşullarında düzenlemeye gitti. Mansur Yavaş'ın talimatıyla genelge yayımlandı. Buna göre bazı personelin daha serin saatlerde çalışmasına olanak sağlanacak, bazısının ise çalıştırılmamasına özen gösterilecek.

Finans

Kıdem tazminatı, mesai saatleri, vergi düzenlemesi... Çalışma hayatı baştan sona değişiyor!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren düzenlemeler yolda. Çalışma hayatını baştan sona değiştirecek düzenlemeler için bilgi veren kaynaklar işveren ve işçi arasında 'zemin yoklamaları' yapıldığını kaydetti. Kıdem tazminatı fonunun kurulmasından, çalışma saatlerinin ve gelir vergisine kadar nasıl değişiklikler planlanıyor?

Finans

Acun Ilıcalı'dan yine 'mesai saati' çıkışı! 10.30'da başlasın dedi, o sektörleri ise ayrı tuttu: Sabah 06.00'da seyahat etmeye değecek bir şey yok!

Acun Ilıcalı'dan yine çok konuşulacak 'mesai saati' açıklaması geldi. İletişim konusunda çok büyük adımlar atıldığının altını çizen Ilıcalı, "Öğlene kadar uyuyalım demek istemiyorum ama sabah 06.00'da seyahat etmeye değecek bir şey yok." dedi. Ilıcalı, mesai saatlerinin 10.30'da başlaması gerektiğini söyledi.

Finans

Mesai saatleri ve günleri değişecek mi? Haftada 4 gün çalışma uygulaması test edildi! İşte sonuçlar…

Türkiye’de de tartışılmaya başlayan mesai saatleri ve günleri ile ilgili dikkat çeken bir haber daha geldi. Haftada 4 gün çalışma uygulaması Portekiz'de 41 şirkette bir süre denendi ve ortaya ilginç sonuçlar çıktı. Uygulama hem çalışanlar hem de şirketler için verimli oldu. Çalışanlarda stres azaldı, işverenlerin de yüzde 95'i çalışanların veriminden memnun kaldı. İşte haftada 4 gün çalışma uygulaması ile ilgili haberin detayları…

Finans

Mesai Saatleri

Mesai Saatleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mesai Saatleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

VakıfBank çalışma saatleri nedir? VakıfBank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

VakıfBank ülkemizde oldukça yaygın olarak tercih edilen bankalar arasındadır. Pek çok müşterisi bulunan VakıfBank'ın çalışma saatlerini bilmek, işini şubeden halletmeyi seçenler için önem arz etmektedir. Günümüzde çoğu işlem internet veya mobil bankacılık üzerinden halledilebiliyor olsa da bazı işlemler için şubeye gitmek gerekir. Şubeye gitmeden önce çalışma saatlerini öğrenmek bize vakit kazandırabilir. Peki, VakıfBank şubeleri hafta sonları çalışıyor mu?

Haber

EYT düzenlemesi o ücretleri de arttırdı! Resmen duyuruldu: SGK personeline fazla mesai kararı...

Resmi Gazete'de birçok çalışanı yakından ilgilendiren bir karar yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personeli mesai saatleri dışında fiilen fazladan çalışma yapması durumunda fazla çalışma ücreti alacak. Ödenecek tutar her bir saat için 27 TL olacak.

Finans

Randevu alamayanlar da muayene olabiliyor! Bakan Koca duyurmuştu... Mesai saatleri dışında hizmet verilmeye başlandı

Beyaz Reform kapsamında yayımlanan "Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği" ile eylülde hayata geçirilen mesai saatleri dışında muayene uygulamasıyla kan, idrar tahlilleri, görüntüleme tetkikleri de mesai saatleri dışında yaptırılabiliyor. Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Dr. Aziz Ahmet Surel, "Sağlık ihtiyacına yetişmeye çalışıyoruz. İmkanı olan çalışma arkadaşlarımızın da gündüz ürettiği hizmetle orantılı olarak mesai saatleri dışında da ek bir çalışma alanı oluşturuyoruz" dedi.

Haber

Bu kadarı da pes artık dedirtti: İş yerinde mastürbasyon yaptıklarını itiraf ettiler! Nedeni oldukça şaşırtıcı

Cinsellik üzeri kapalı bir konu olarak görülüyor. Cinsellik temel ihtiyaçlar arasında yer alsa toplum içerisinde konuşulması ve topluma uygun olmayan hareketler yapılması ayıp olarak karşılanıyor. İngiltere'de yapılan araştırmada birçok insan iş yerinde mastürbasyon yaptıklarını itiraf etti. Yaptıkları mastürbasyonun nedeni ise oldukça şaşırtıcı...

Haber