Mesut Akusta Haberleri

Mesut Akusta ile tek celsede boşanmıştı! Şafak Özbir sessizliğini bozdu

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde hayat verdiği Yılmaz Tekin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Mesut Akusta Şafak Özbir ile olan yedi yıllık evliliğini sessiz sedasız bitirdi. Biten evliliğin ardından Şafak Özbir sessizliğini bozdu.

Magazin 22-03-2024 11:52

Yürek Çıkmazı'nın yıldızı Mesut Akusta sessiz sedasız boşandı! 8 yıllık evlilik tek celsede bitti

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde hayat verdiği Yılmaz Tekin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Mesut Akusta sessiz sedasız boşandı. İdris Özbir'in kızı Şafak Özbir ile 2016 yılında evlenen Mesut Akusta sekiz yıllık evliğini tek celsede bitirdi.

Magazin 21-03-2024 12:03

Hudutsuz Sevda dizisi ne zaman başlayacak? Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'lı Hudutsuz Sevda'dan ilk kare

Hudutsuz Sevda dizisinden ilk kare geldi. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizinin başrollerinde ünlü oyuncular Miray Daner ve Deniz Can Aktaş yer alıyor. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda'nın yayın tarihi merak ediliyor. Peki, Hudutsuz Sevda konusu ne, oyuncuları kimler? Hudutsuz Sevda ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

Magazin 20-07-2023 15:37

Esra Erol'un görümcesini görenler şaşırdı! Meğer Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızıyla evliymiş...

ATV ekranlarında canlı olarak ekrana gelen Esra Erol'da programıyla büyük beğeni toplayan Esra Erol'un görümcesini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ünlü sunucu Esra Erol’un görümcesinin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızıyla evli olduğu ortaya çıktı.

Magazin 20-06-2023 09:52

Yürek Çıkmazı'nın Yılmaz'ı Mesut Akusta kaza geçirdi! Parmakları aracın altında kaldı

Teşkilat dizisinin ardından Yürek Çıkmazı ile ekranlarda olan Mesut Akusta talihsiz bir kaza yaşadı. Eli aracın altında kalan Akusta'nın 3 parmağı kırıldı. Usta oyuncu tedavisinin ardından ise dizi setine geri döndü.

Magazin 18-01-2023 20:39

Yürek Çıkmazı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Yürek Çıkmazı konusu ve oyuncu kadrosu

Yürek Çıkmazı dizisi sezonun yeni dizileri arasında yer alıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisi dramatik konusuyla dikkat çekiyor. Her hafta salı akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi hakkında merak edilenler seyirciler tarafından sorgulanıyor. Peki, Yürek Çıkmazı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Yürek Çıkmazı konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 08-11-2022 19:14

Yürek Çıkmazı nerede çekildi, hangi sokakta? Yürek Çıkmazı gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler

Yürek Çıkmazı dizisinin nerede çekildiği ve gerçek bir hikaye olup olmadığı seyirciler tarafından merak edildi. Başrollerinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Yürek Çıkmazı sezonun yeni dizilerinden biri. Yürek Çıkmazı TRT 1'de seyircisiyle buluşacak. Yürek Çıkmazı dizisinin çekim yerleri ve hikayesi dikkat çekiyor. Peki, Yürek Çıkmazı nerede çekildi, hangi sokakta? Yürek Çıkmazı gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler...

Magazin 01-11-2022 19:31

Yürek Çıkmazı hangi kitaptan uyarlama? Yürek Çıkmazı kitabının özeti merak konusu oldu

Yürek Çıkmazı dizisi TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak. İrem Helvacıoğlu ve Alp Navruz gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yürek Çıkmazı'nın hangi kitaptan uyarlama olduğu seyirciler tarafından merak konusu oldu. Öte yandan dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihine dair detaylar da sorgulanıyor. Peki, Yürek Çıkmazı hangi kitaptan uyarlama? Yürek Çıkmazı kitabının özeti merak konusu oldu...

Magazin 01-11-2022 19:00

Yürek Çıkmazı konusu nedir, oyuncuları kimler? Yürek Çıkmazı yayın tarihi belli oldu!

Yürek Çıkmazı adlı yeni dizi yakında Trt 1'de yayın hayatına başlayacak. Başrollerinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin fragmanını izleyen ve takip eden seyirciler Yürek Çıkmazı konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihine dair detayları arama motorlarında sorguluyorlar. Peki, Yürek Çıkmazı konusu nedir, oyuncuları kimler? Yürek Çıkmazı yayın tarihi ve detaylar...

Magazin 24-10-2022 22:40

Teşkilat yeni sezon ne zaman başlıyor? Teşkilat dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak? Yeni oyuncular kimler?

Teşkilat dizisi 2. sezonu ile dönemi noktalamıştı. Diziyi yakından takip eden seyirciler Teşkilat'ın 3. sezonunun ne zaman başlayacağını merak ediyorlar. TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisi yeni sezonunun başlama tarihi için araştırmalar hız kazandı. Peki, Teşkilat yeni sezon ne zaman başlıyor? Teşkilat dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisi yeni oyuncular kimler? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 30-09-2022 11:26

Mesut Akusta: Zor bir süreçti ama toparladım

Geçtiğimiz yıl evinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Mesut Akusta, taburcu olmasının ardından kötü günleri geride bırakmıştı. Yaşadıklarını anlatan ünlü oyuncu, "Hastalandık ama ayaktayım. Biraz zor bir süreçti ama çabuk toparladım. 10 gün sonra sete döndüm" dedi.

Magazin 11-05-2022 10:09

Teşkilat'ın Mete Başkan'ı Mesut Akusta'nın eşi tarzıyla büyüledi! Polat Alemdar'a bakar gibi...

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Teşkilat dizisinde Başkan Mete rolüne hayat veren Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir tarzıyla büyüledi.

Magazin 03-04-2022 18:57

Teşkilat dizisinin Mete Başkan'ı Mesut Akusta kimdir? Mesut Akusta nereli ve kaç yaşında?

Teşkilat dizisinin Mete Başkan'ı Mesut Akusta basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Teşkilat dizisinde, ekibin 'Babası' olan Mete Başkan karakterini canlandıran ünlü oyuncu diziden ayrıldı. Bu kapsamda Teşkilat dizisinin Mete Başkan'ı Mesut Akusta kimdir? Mesut Akusta nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi haberimizde...

Magazin 03-04-2022 17:15

Teşkilat Mete Başkan öldü mü? Teşkilat Mesut Akusta diziden ayrıldı mı?

Teşkilat Mete Başkan öldü mü? sorusunun yanıtı 39. bölümün yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Dizide Mesut Akusta'nın canlandırdığı karaktere ilişkin Teşkilat Mete Başkan öldü mü? Teşkilat Mesut Akusta diziden ayrıldı mı? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Konuya dair detayları sizler için derledik...

Magazin 03-04-2022 17:00

Teşkilat dizisinin Mete Başkan'ı Mesut Akusta'dan veda paylaşımı

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Teşkilat'ta MİT yöneticisi Mete Başkan'ı canlandıran Mesut Akusta veda etti. Mesut Akusta, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Magazin 30-03-2022 01:22

Teşkilat dizisi 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! MİT ajanları Zehra ve Serdar, İsrail'de operasyonda!

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 20. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Fragmanda Halit Başkan'ın "Şimdi sıra Ariel'de. Hazırlanın İsrail'e gidiyorsunuz" sözleri dikkat çekiyor. MİT'in özel ekibinden Zehra ve Serdar kimlik değiştirerek İsrail'e giriş yapıyor. Yeni bölümde Serdar, Zehra'ya "Bu meslek sana çok yakışıyor" sözleriyle de iltifat ediyor.

Magazin 25-10-2021 02:01

Mesut Akusta Teşkilat dizisine böyle geri döndü! Mete Başkan, MİT ajanı Zehra'yı kurtardı

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçiren usta oyuncu Mesut Akusta, sağlığına kavuşmasının ardından son bölümde Teşkilat dizisine geri döndü. Akusta'nın canlandırdığı Mete Başkan, kaçırılan Zehra'yı kurtardı. Mete Başkan'ın "Bu devlet ne bir karış toprağını, ne bir damla suyunu, ne de bir evladını kalleşin eline bırakmaz" sözleri dikkat çekti.

Magazin 24-10-2021 23:01

Teşkilat 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mesut Akusta'nın canlandırdığı Mete Başkan, MİT özel ekibine geri dönüyor!

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 19. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçiren usta oyuncu Mesut Akusta, sağlığına kavuşmasının ardından Teşkilat'ın setine geri döndü. Akusta'nın canlandırdığı MİT'in özel ekibinin başındaki Mete Başkan, ekibiyle yeniden buluşuyor. Fragmanda Mete Başkan'ın "Sizleri yeniden görmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 18-10-2021 02:20

Teşkilat 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! MİT ajanı Zehra ekipten ayrılacak mı? Serdar'dan duygusal sözler

Teşkilat dizisinin 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de pazar akşamları seyirci karşısına çıkan Teşkilat'ın yeni bölümünde MİT ajanları Serdar, Hulki ve Zehra Güney Kıbrıs'taki saldırıdan kurtulmayı başarıyor. Ancak Zehra herkesi şoke eden bir karar alarak kızı için ekipten ayrılmaya karar veriyor. Serdar ise "İçimde kocaman bir boşluk hissi var" sözleriyle Zehra'yı gitmemesini istiyor. Serdar ve Zehra arasındaki duygusal anlar dikkat çekiyor.

Magazin 06-10-2021 01:58

Teşkilat dizisi 16. yeni bölüm final sahnesi! Teşkilat'ta MİT ajanları Serdar, Zehra ve Hulki'ye ne oldu?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 16. bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat yeni bölümde MİT'in özel ekibi Mavi Vatan gemisine saldırı yapan 'Simon' adlı kişiyi yakalamak için Güney Kıbrıs'a gitti. Simon'u ele geçiren özel ekibin bulunduğu araç ise takip sırasında mayınlı araziye girdi ve ekip düşmanla çatışma yaşadı. Zehra, Serdar ve Hulki'nin bulunduğu araç mayına basarak havaya uçtu. Zehra'nın ise kızı için söylediği "Affet beni Yağmur" sözleri dikkat çekti.

Magazin 04-10-2021 01:56

Teşkilat dizisinde Mete Başkan'ın yerine MİT ekibinin başına Halit Başkan geldi! Mesut Akusta'dan Teşkilat paylaşımı

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 2. sezon ilk bölümüyle nefes kesti.. Son olarak EDHO'da rol alan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp'in canlandırdığı Halit Başkan karakteri, Mete Başkan'ın yerine MİT'in özel ekibinin başına geçti. Dizide Mete Başkan rolünü canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçirmişti. Akusta, Instagram'dan yaptığı paylaşımla çekimlere başladığını duyurdu.

Magazin 27-09-2021 02:27

Teşkilat dizisi 2. sezondan çarpıcı fragman! Mesut Akusta'nın canlandırdığı Mete Başkan'ın yerine MİT ekibinin başına Halit Başkan geliyor

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 2. sezon ilk bölümünden çarpıcı bir fragman daha yayınlandı. Son olarak EDHO'da rol alan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp'in canlandırdığı Halit Başkan karakteri, Mete Başkan'ın yerine MİT'in özel ekibinin başına geçiyor. Dizide Mete Başkan rolünü canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçirmişti. Sağlığına kavuşan ünlü oyuncunun diziye ne zaman katılacağı ise henüz belli olmadı.

Magazin 17-09-2021 01:07

Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta, Teşkilat dizisine devam edebilecek mi? Eşi Şafak Özbir, yanıt verdi

Geçtiğimiz haftalarda evinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Teşkilat dizisinin Mete'si Mesut Akusta, taburcu olup evinde dinlenmeye çekildi. Akusta'nın eşi Şafak Özbir, usta oyuncunun çok kısa bir dinlenme sürecinden sonra çalışmaya başlayabileceğini belirtti.

Magazin 04-09-2021 01:51

Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir: O korkunun tarifi mümkün değil!

TRT1'de yayınlanan 'Teşkilat' dizisinde rol alan Mesut Akusta, geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi oldu ve sağlığına kavuştu. Şimdilerde evinde dinlenen oyuncunun eşi Şafak Özbir Akusta ise bu süreçte yaşadıklarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 01-09-2021 13:37

Teşkilat dizisinin peşini şansızlıklar bırakmıyor! Çekimler başlayamıyor

TRT 1’in heyecanla izlenen Teşkilat dizisinin peşini şu sıralar aksilikler bırakmıyor. Dizinin başrol oyuncularından Mesut Akusta’nın beyin kanaması geçirmesi herkesi derinden üzerken, şimdi de sette Covid-19 paniği yaşandı. Teşkilat dizisinin 2. sezon çekimlerine mecburi ara verildi.

Magazin 31-08-2021 20:12

Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta'dan 'iyiyim' mesajı

Geçtiğimiz haftalarda evinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Mesut Akusta taburcu oldu. Ünlü oyuncu, sevenlerine 'iyiyim' mesajı yolladı.

Magazin 31-08-2021 12:21

Mesut Akusta kızına kavuştu! Baba-kız pozuna beğeni yağdı

TRT1'de yayımlanan "Teşkilat" dizisinin başrol oyuncularından Mesut Akusta sağlığına kavuştu. Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu evinde dinleniyor.

Magazin 29-08-2021 14:30

Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl? Mucizelere inanır mısınız?

Mesut Akusta, geçtiğimiz hafta Ankara'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyata alınan Akusta'nın sağlık durumu iyiye giderken oyuncunun eşi Şafak Özbir'den duygulandıran bir fotoğraf geldi.

Magazin 26-08-2021 17:19

Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta'dan sevindiren haber

Son olarak 'Teşkilat' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Mesut Akusta, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmış ve acilen ameliyata alınmıştı. Yaklaşık üç saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alınanan usta oyuncunun sağlık durumu merak edilirken, güzel haber geldi. Zorlu süreci atlatan ünlü oyuncu gözlerini açtı ve ilk işi senaryo okumak oldu.

Magazin 25-08-2021 16:59

Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta’nın eşi Şafak Özbir Akusta paylaştı!

Ünlü oyuncu Mesut Akusta'nın sağlık durumuyla ilgili son dakika haberi geldi. Son olarak "Teşkilat" dizisinde yer alan 57 yaşındaki Mesut Akusta, evinde beyin kanaması geçirmişti. Ailesinin ihbarı ile adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Akusta, ardından ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyata alınan Akusta, yaklaşık 3 saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alınmıştı. Mesut Akusta'nın sağlık durumu merak ediliyor.

Magazin 24-08-2021 11:49

Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl? Teşkilat'ın Mete başkanı Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi!

Daha önce ekranlarda Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi pek çok dizi ile yer alan ve son olarak Teşkilat dizisinde 'Mete' başkanı canlandıran ünlü oyuncu Mesut Akusta'dan üzücü bir haber geldi. Sevilen oyuncu Ankara'daki evinde beyin kanaması geçirdi. Akusta'nın sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl? İşte sevilen oyuncunun eşinin paylaşımı ve son durumu...

Magazin 19-08-2021 22:14

Ünlü oyuncu Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi! Eşi son durumunu açıkladı

Ünlü oyuncu Mesut Akusta (57), Ankara'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle, hastaneye kaldırıldı. Teşkilat dizisinde MİT görevlisi Mete başkan rolünü canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta'nın, ameliyata alındıktan sonra tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü bildirildi. Eşi Şafak Özbir Akusta, usta oyuncu için dua istedi.

Magazin 19-08-2021 21:34

Teşkilat 14 bölüm (Sezon Finali) fragmanı yayınlandı! Serdar ölüyor mu?

TRT'nin iddialı dizisi Teşkilat'tın sezon finali fragmanı yayınlandı. Sezon finali için geri sayımın başladığı dizide yine bol aksiyonlu bir bölüm izleyiciyi bekliyor. 14. bölüm ile ekranlara ara verecek olan Teşkilat'ın yeni bölümünde Serdar'ın teröristler tarafından kaçırılan uçakta rehin alınması yürekleri ağza getirecek...

Magazin 04-06-2021 15:57

Teşkilat 12. bölüm fragmanı yayınlandı |MİT'in yeni binası Kale'ye saldırı planlanıyor!

TRT 1 ekranlarının iddialı dizisi Teşkilat'ın 12. bölüm fragmanı yayınlandı. MIT destekli Teşkilat dizisi bu hafta yine izleyicinin nefesini kesecek bir bölüm ile ekranlarda yerini alacak. Yeni bölümde MİT'in yeni binası Kale'ye saldırı planlanıyor. Peki ekip bu saldırıya engel olabilecek mi? İşte Teşkilat dizisi 12. bölüm fragmanı....

Magazin 23-05-2021 09:51

Mete Başkan Teşkilat'tan ayrılıyor mu? Mesut Akusta Teşkilat'tan ayrılacak mı?

Tims&B imzalı, Millî İstihbarat Teşkilatı’nda (MİT) çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile beraber özel hayatını da konu edinen TRT1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat’ta Mete Başkan şoku yaşandı. Teşkilat’ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında; suikastın ardından Müsteşar Mete Bey'in ölüp ölmeyeceği merak konusu oluyor.

Magazin 20-04-2021 11:37

Teşkilat dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mete Başkan ölecek mi? Mesut Akusta Teşkilat dizisinden ayrılacak mı?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 7. bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat son bölüm finalinde Mete Başkan, Fadi'den emir alan Ceren'in düzenlediği saldırıyla göğsünden vuruldu. Ağır yaralanan Mete Başkan hastaneye kaldırıldı. Teşkilat 8. yeni bölüm fragmanında ise ekip üyeleri Mete Başkan'dan gelen haberle yıkılıyor. Peki Teşkilat'ta Mete Başkan'a ne olacak? Mesut Akusta diziden ayrılacak mı? İşte Teşkilat'a damga vuran final sahnesi ve yeni bölüm fragmanı.

Magazin 19-04-2021 01:39

Teşkilat yeni bölüm fragmanı l Mete Başkan vuruldu!

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 6. bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat son bölümde Zayed Fadi'nin ele geçirdiği Hulki'yi kurtarmak için operasyon yapıldı. Fadi'nin sevgilisi Leyal'ı yakalayan özel ekip, Kuzey Irak'ta takas yaptı. Ancak takas sırasında beklenmedik olaylar yaşandı. Finalde ise SİHA'ların güvenlik kodlarını ele geçiren teröristleri tuzağa düşürmek için bir SİHA feda edildi. İşte Teşkilat 7. yeni bölüm fragmanı

Haber 18-04-2021 15:39

Teşkilat 4. yeni bölümden Cartel'li fragman! Teşkilat'ın gizli ekibi Berlin'de Naziler ile mücadele ediyor!

TRT 1'in MİT dizisi Teşkilat ekrana gelen 3. bölümüyle nefesleri kesti. Mete tarafından kurulan özel ekip Berlin'de operasyon yaptı. Teşkilat dizisinin 4. bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Teşkilat'ın yeni bölüm fragmanında Serdar'ın nazilere karşı harekete geçmesi dikkat çekiyor. Hulki ise bir bilardo salonunda ırkçılarla kavga ediyor. Fragmanda ise Cartel grubunun bir döneme damga vuran şarkısı çalıyor. İşte Teşkilat 4. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 22-03-2021 01:54

Teşkilat dizisi 2. bölüme damga vuran final sahnesi! TRT 1'in MİT dizisi Teşkilat sosyal medyayı salladı!

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 2. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Teşkilat son bölümde, İHA/SİHA ekibine yapılan hain saldırının intikamını almak için yola çıkan özel ekip göreve başladı. Son bölümde saldırının bir numaralı planlayıcısı Pascal'ın peşine düşen ekip, onu sağ olarak yakalamayı başardı. Cezaevinden çıkartılarak ekibe katılan hacker ise Mete'nin oğlu çıktı. Finalde Hulki vurulurken, Serdar ve Zehra ise Ceren'i takip ederken kaza yaptı.

Magazin 15-03-2021 02:40

Teşkilat dizisi gerçek olayları mı anlatıyor? MİT dizisinin karakterleri gerçek hayatta kimi oynuyor?

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara'da yapılıyor. Birçok izleyicinin "gerçek olayları mı anlatıyor" diye merak ettiği Teşkilat dizisi, bir grup Milli İstihbarat Teşkilatı görevlisinin iş yaşamlarını ve özel hayatlarını konu alıyor.

Magazin 07-03-2021 15:42

Türkiye'nin isimsiz kahramanlarının hikayesi 'Teşkilat' bu akşam TRT 1'de başlıyor

TRT 1’in, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği yeni dizisi ‘Teşkilat’ ekran yolculuğuna bu akşam başlıyor.

Magazin 07-03-2021 15:04

Mesut Akusta kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte hayat hikayesi

22 Şubat 1964 tarihinde Konya'da dünyaya gelen Mesut Akusta, 1992 senesinden beri aktif olarak sinemada ve dizilerde rol alan usta oyuncularımızdan biri. Mesut Akusta'nın tiyatroya olan ilgisi çocukluğundan geliyor. 6 yıl boyunca çocuk tiyatrosunda tiyatro yapan Mesut Akusta oyunculuk hayatında büyük başarılara imza attı.

Magazin 07-03-2021 11:42