Mesut Yar Haberleri

Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Gökhan Zan, Davut Güloğlu, İrfan Değirmenci yarışıyordu! İşte belediye başkanı seçilen ünlü isimler

Erdal Beşikçioğlu, Lâl Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi ünlü isimlerin yarıştığı yerel seçimlere sonuçlar damga vurdu. Bazı il ve ilçelerde ünlü isimlerin aldıkları oy oranları dikkat çekerken, belediye başkanı seçilen isimler gündem yarattı.

Magazin 01-04-2024 01:47

Televizyonculuğu bırakıp Datça'da başkan adayı oldu! Mesut Yar'dan iddialı açıklamalar

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere bir ay kala belediye başkan adayları çalışmalarına hız verirken, gözler de bir yandan da aday olan ünlü isimlere çevrildi. O isimlerden biri de Datça'dan bağımsız aday olan televizyoncu Mesut Yar. Yıllardır ekranlarda olan Yar, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken yerel seçimlerde oldukça iddialı olduğunu söyledi.

Haber 01-03-2024 14:26

Sosyal medyadan duyurdu! CHP'den aday gösterilmeyen Mesut Yar kararını açıkladı

Gazeteciliği bıraktığını açıklayıp Aralık ayında ekranlara veda eden Mesut Yar, "Ayrılma nedenim çoğunuzu şaşırtacak" diyerek Datça Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıklamıştı. CHP'den Datça Belediye Başkan aday adayı olan ünlü televizyon programcısı Mesut Yar, aday gösterilmeyince yeni kararını paylaştı.

Magazin 05-02-2024 20:08

Mesut Yar, gazeteciliği bıraktı! 'Ayrılma nedenim çoğunuzu şaşırtacak' deyip yeni işini açıkladı

Gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar, mesleği bıraktığını açıkladı. Sözcü TV'de kameralar karşısına son kez geçen Yar, Datça Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. Gazetecilik mesleğini bıraksa da bilgi aktarmaya devam edeceğini ifade eden Yar, "20 yılını Datça'da geçirmiş bir kardeşiniz olarak memleketin en uç köşelerinden bir tanesini mutlu etmeye gidiyorum" dedi.

Magazin 06-12-2023 11:50

Mesut Yar

Mesut Yar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mesut Yar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Karsu ailesinden 10 kişiyi kaybetti, canlı yayında konuşmakta zorlandı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası ailesinden pek çok kişiyi kaybeden Karsu Dönmez canlı yayına bağlandı. Karsu Dönmez Mesut Yar'ın programında gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 13-02-2023 13:50