Metin Külünk Haberleri

Yeniden Refah'ın İstanbul için teklif götürdüğü isim belli oldu! AK Parti'den İstanbul'a adayı olmak istiyordu

İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi adaylarını çıkaracaklarını duyurarak siyaset gündemini hareketlendiren Yeniden Refah Partisi'den dikkat çeken bir hamle daha geldi. Partinin, İstanbul adaylığı için Metin Külünk'e teklif götürdüğü ortaya çıktı. Külünk, Murat Kurum'un adaylığı açıklanmadan önce AK Parti'ye aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Külünk teklifi neden kabul etmediğini de açıkladı.

Haber 08-02-2024 16:19

'31 Mart'ın ertesi sabahı Türkiye'de erken seçim konuşulur' AK Partili Metin Külünk'ten dikkat çeken sözler 'Daireleri kim alıyor, cep telefonlarını kaç kişi alabiliyor'

AK Partili Metin Külünk çarpıcı açıklamalar yaptı. Külünk "Restoranlar dolu... Bir takım arkadaşlarımız seçimden önce yaptılar bu hatayı. Efendim şu kadar cep telefonu satılıyor, bu kadar daire satılıyor. Daireleri kim alıyor. Telefonları kaç kişi alabiliyor. Herkes Beşiktaş’ta sahilde yemek mi yiyebiliyor" ifadelerini kullandı. Külünk devamında "Geçim problemleri için adım atılmayıp üstüne ‘biz kimi koysak kazanır' üslubuyla hareket edilirse 31 Mart'ın ertesi sabahı erken seçim konuşulur" dedi.

Haber 04-12-2023 15:14

Metin Külünk İBB Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı

AK Parti İstanbul eski Milletvekili Metin Külünk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını duyurdu. Sosyal medyadan açıklamalar yapan Külünk, "Neden adaylık yoluna çıktım? Çünkü ben bir İstanbul’luyum. Yola çıkmakla emr olundum. İstanbul’a, İstanbul yollarında “aday” olmaya mecburdum." ifadelerini kullandı.

Haber 22-11-2023 19:30

Akaryakıtta ÖTV zammı sonrası AK Partili isimden kirli operasyon tepkisi! 15 Temmuz gecesine denk getirilmesi...

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren karara göre gaz, yağ ve akaryakıt ürünlerine ÖTV zammı geldi. AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk, akaryakıt zammının 15 Temmuz gecesine denk gelmesiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Haber 16-07-2023 10:30

Metin Külünk

Metin Külünk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Metin Külünk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

AK Partili Metin Külünk'ün dolar çıkışı sosyal medyada gündem oldu! '7-8 liraya düşer'

AK Partili Metin Külünk'ten dolar fiyatlarının sürekli rekor tazelediği şu günlerde gündem yaratacak bir çıkış geldi. Külünk vatandaşın elinde olan doları satması durumunda dolar kurunun 7-8 liraya gerileyeceğini belirterek bu sorunun sadece Türkiye’nin değil dünyadaki birçok ülkenin de problemi olduğunu söyledi. İşte Külünk’ün çok tartışılacak dolar yorumu…

Finans 13-10-2022 12:28

Kavcıoğlu’nun ‘döviz’ iddialarına AK Partili o isimden şok çağrı: ‘90 milyar doları olduğu halde 15 milyar dolar kredi kullananlar kimlerdir?’

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun bazı sanayicilerin döviz stokladığını iddia etmesi sonrası AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk’ten şok bir çağrı geldi. Kavcıoğlu’nun açıklamalarının suç duyurusu niteliğinde olduğunu söyleyen Külünk, şirket bilgilerinin kamuoyuyla paylaşılması çağrısını yaptı. Öte yandan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Fikret Kileci de Kavcıoğlu’nu doğrular nitelikte bir açıklamada bulundu.

Finans 01-08-2022 14:28

Rize Emniyet Müdürü Verdi, kapsamlı FETÖ operasyonu öncesi şehit edilmiş

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi (46) makamında şehit eden, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma polisi Yiğitcan Köksal'ı yaralayan trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu’nun (36), yargılanmasına devam edildi. Davanın tanığı eski milletvekili Metin Külünk, şehit Altuğ Verdi ile olaydan 3 gün önce görüştüğünü belirterek, "Bana kapsamlı FETÖ operasyonu yapacağını söyledi. Sonra bu olay oldu. Bu da cinayeti örgütün yaptığını gösteriyor" dedi.

Haber 29-12-2020 19:50

Metin Külünk’ten olay iddia: Bir tuzak! Asıl hedef...

AK Parti 26. Dönem Milletvekili Metin Külünk, ABD’nin PKK terör örgütünün üç üst düzey sözde yöneticisinin başına koyduğu ödülün bir tuzak olduğunu, asıl hedefin ise bu sözde yöneticileri İran’a göndererek Türkiye ile İran’ın arasını açmak olduğunu iddia etti.

Haber 10-11-2018 10:25

Fetullah Gülen, Metin Külünk için suikast emri mi verdi?

FETÖ elebaşı Gülen'in 29 Ekim'de yaptığı söylenen bir konuşmasındaki ifadeleri AK Partili eski milletvekili Metin Külünk'e 'suikast emri' olarak yorumlandı. Olay sosyal medyada geniş yankı bulurken Külünk'ten de açıklamalar geldi.

Haber 30-10-2018 08:38

Külünk'ün evinin önünde silahlı ve maskeli keşif! Görüntüler ortaya çıktı

AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün evinin bulunduğu apartmanın maskeli kişiler tarafından izlendiği ortaya çıktı.

Haber 05-10-2018 06:28

Son dakika! Metin Külünk'ten Muharrem İnce'ye suç duyurusu

Son dakika... AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında suç duyurusunda bulundu. Külünk, İnce'nin Bilecik Mitingi'ndeki konuşması ile ilgili 'iftira' suçlamasıyla savcılığa başvurdu

Haber 05-06-2018 16:43

Metin Külünk'ten Muharrem İnce hakkında suç duyurusu

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Bilecik mitinginde yaptığı konuşmalarda "hakaret" ve "iftira" suçunu işlediği gerekçesiyle CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında suç duyurusunda bulundu

Haber 05-06-2018 16:21

İstanbul'da bir tatlı huzur sergisi açıldı

Sanatçı Nesrin Çaylı ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan rölyef sergisi, 15 Mayıs'a kadar ziyarete açık olacak

Haber 13-05-2018 16:32

Metin Külünk: 15 Temmuz'un siyasi ayağı, muhalefetin kurduğu ittifaktır!

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP-İYİ Parti-Saadet Partisi-Demokrat Parti arasında kurulan ittifakın, 15 Temmuz'un siyasi ayağı olduğunu iddia etti.

Haber 05-05-2018 12:36

AK Partili Külünk'ten olay paylaşım: Peygamberlerin de diploması yoktu

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk sosyal medya hesabından üzerinde tartışılacak bir paylaşımda bulundu. Külünk AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "üniversite diploması var mı ya da yok mu?" tartışmalarına "Peygamberlerin de diploması yoktu" diyerek yanıt verdi.

Haber 12-04-2018 15:15

AK Partili Külünk, FETÖ'den sonraki yeni tehlikeye dikkat çekti: 10 yıl sonra her noktaya sirayet edecek

AK Partili Metin Külünk, son günlerde tartışma yaratan 'deizm' konusunda açıklama yaparak "FETÖ belasını savdık. Ama tedbir almazsak 10 yıl sonra bu milletin evlatlarını bekleyen tehlike; Allah'ın yer yüzünde hiçbir şeye karışmayacaklarını iddia ettikleri deizm" dedi.

Haber 06-04-2018 11:50

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk:

"(CHP'nin seçim ittifakı eleştirisi) Kendileri şimdi PKK'nın Ankara'daki smokinlileriyle ittifak etmenin arayışı içerisindeler ve asıl kendi içlerindeki kırılmayı engellemeye çalışıyorlar" - "Abdülhamid yaşasaydı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın durduğu yerde dururdu. Neden? Çünkü, önümüzdeki yüz yıl şekilenmekte" - "Yargı, mutlak suretle iç hukuku tanımamayı süreklilik haline getiren Uber'e karşı taksi esnafının meşru hukukunu korumak, adaleti tesis etmek üzere adım atmalıdır"

Haber 22-02-2018 14:47

Muhtarlardan ve vatandaşlardan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

İstanbul Muhtarlar Federasyonu organizasyonuyla toplanan gıda maddeleri ve giysiler, 3 tırla sınır bölgesine gönderildi

Haber 16-02-2018 19:19

Metin Külünk: Kılıçdaroğlu’nun yerine birini hazırlıyorlar

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP hakkında ilginç bir iddiada bulundu. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlıktaki ömrünün çok uzun olmadığını ileri süren Külünk, "Yerine birini hazırlıyorlar. Kim olduğunu da biliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 14-02-2018 03:58

Erdoğan'dan Külünk'ün 'gazilik unvanı' teklifine tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün hazırlayıp Meclis'e sunduğu 'gazilik' yasa teklifine "Olur mu öyle şey" diyerek karşı çıktığı öğrenildi.

Haber 02-02-2018 08:14

MHP'li Kaya'dan Erdoğan'a 'gazilik' tepkisi: Atatürk bedelini cephede ödedi

MHP'nin, AK Parti'li Metin Külünk'ün Erdoğan'a gazilik unvanı verilmesiyle ilgili kanun teklifine, "yeşil ışık yakmak" olarak nitelendirilen "Değerlendiririz" yanıtının ardından partinin İstanbul Milletvekili Atila Kaya ilk tepkiyi gösterdi. Bu önerinin cephedeki askerlere "saygısızlık" olduğunu söyleyen MHP'li Kaya, "Öykündüğünüz Atatürk o unvanın bedelini cephede ödedi, sarayda değil" dedi.

Haber 27-01-2018 07:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gazilik unvanı verilsin teklifi

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gazilik unvanı verilmesine ilişkin kanun teklifi hazırladı.Gerekçede, TBMM, 15 Temmuz'da milletimizle birlikte bağımsızlık mücadelesi veren, önce El-Bab ve şimdi de Afrin ile uluslararası terör örgütlerine karşı hazırlanan ordumuzun Başkomutanı ve Cumhurbaşkanımıza gazilik payesi verilmesini değerlendirmelidir" dedi

Haber 22-01-2018 16:46

AK Partili vekilden sert sözler: Hattımız Erdoğan karşıtlığıdır deyin bilelim

Yayınlanan son KHK'daki tartışma yaratan '15 Temmuz darbe girişimi ve terör eylemleri ile bunların devamı niteliğindeki eylemler kapsamına sokulacak girişimlerin bastırılması kapsamında hareket edecek sivillerin cezai sorumluluğu olmayacağı' hükmüne ilişkin açıklamalarda bulunan Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç'a AK Parti milletvekili Metin Külünk'ten tepki geldi.

Haber 27-12-2017 19:05

Alman siyasiler rahatsız: İddialar titizlikle araştırılmalı

Alman siyasiler Almanyalı Osmanlıların Türk siyasetçilerle bağlantısı olduğu iddialarının titizlikle araştırılması gerektiğini vurguladı. CSU'lu milletvekili Mayer'e göre iddialar çok ciddi.

Haber 21-12-2017 12:06

Gündemi sarsacak iddia! AK Partili vekil üzerinden Dışişleri Bakanı'nı dinlemişler

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AA muhabirine yaptığı açıklamada Türkiye'de kullandığı telefon hattının Almanya tarafından yasa dışı dinlendiğini iddia etti ve "Benim üzerimden Dışişleri Bakanımız dinlenmiş" dedi.

Haber 15-12-2017 17:21

AK Parti'yi karıştıran olay

AK Parti Genel Merkezi’ne iletilen iddiaya göre; Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Suat Diktaş’ı silah zoruyla kaçırtıp iki saat sorguya çekti.

Haber 14-12-2017 08:44

AK Partili Külünk'ten dikkat çeken açıklama: Suriye ikinci Vietnam olacak

AK Partili Metin Külünk, 'İran, Rusya ve Türkiye'nin birlikte hareket ederek attığı adımlara cevap olarak ABD, Rakka'da terör örgütünün bir anlamda doğrudan bizi hedef alan gösterisini şirinleştirme çabasına girmiştir' dedi. Suriye'nin ABD için ikinci Vietnam olacağı uyarısı yapan Külünk 'Biz manda değil bağımsız bir devletiz' diye konuştu.

Haber 15-11-2017 16:47

AK Partili Külünk'ten olay sözler: Atatürk'ü İnönü zehirledi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, İnegöl'de konuştu. Türkiye'nin 11 Kasım 1938'den sonra Batı'nın hizmetine verildiğini, bunun nedeninin ise İsmet İnönü'nü olduğunu ileri sürdü.

Haber 12-11-2017 21:10

İsmet İnönü'nün ailesi Külünk'e dava açıyor! 'Deli saçması suçlamalara sessiz kalmayacağız'

CHP Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan, dedesi İsmet İnönü hakkında çeşitli iddialarda bulunan AK Partili Milletvekili Metin Külünk'ün açıklamalarını eleştirerek Bu deli saçması suçlamalara sessiz kalmayacağız. İnönü ailesi olarak bu haddini bilmez milletvekiline 'millete hakaret davası' açıyoruz" dedi."

Haber 02-11-2017 20:41

AK Partili Külünk: Mustafa Kemal, FETÖ'nün arkasındaki güç tarafından zehirlendi

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Mustafa Kemal Atatürk'ün 'FETÖ'nün arkasındaki güç tarafından zehirlenerek öldürüldüğünü' iddia ederken Mustafa Kemal'in Kuvayı Milliye çizgisi ciddi anlamda 15 Temmuz'un arkasındaki aklı, küresel güç merkezini rahatsız ediyordu ve Mustafa Kemal'den kurtulmak istiyorlardı" dedi."

Haber 01-11-2017 18:15

Abdullah Gül ile ilgili bu iddia gündemi sarsacak

AK Parti Milletvekili Metin Külünk sosyal paylaşım sitesi Twitter'da İsmet Özçelik’in Abdullah Gül'le ilgili yazıyı paylaşarak ilginç bir tepki verdi. Özçelik'in, İngiltere'nin adayı Abdullah Gül iddiası üzerine Külünk, Sn. Özçelik, çok iddialı bir yazı yazmış. Yazıda ismi zikredilenlerin bu iddiaya verecek cevapları galiba vardır” ifadesini kullandı"

Haber 23-10-2017 11:07

Murat Başoğlu skandalı sonrası AKP'li vekilden 'ensest ilişki suç sayılsın' teklifi

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, bir televizyon sunucusuyla yeğeni olduğu iddia edilen kadın arasındaki görüntülerin yayınlamasıyla başlayan tartışmalar sonrasında 'ensest ilişkinin' suç sayılmasını öngören bir kanun teklifi hazırladı. Teklifin genel gerekçesinde, Anadolu'nun insanlık ve medeniyet tarihinin, insanlık tarihine yakın bir geçmişe, olgunluğa ve derinliğe sahip olduğu belirtildi.

Haber 08-09-2017 15:23

AKP'li Külünk: FETÖ suikastler modelini deneyebilir

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 90'lı yıllarda yaşanan suikastlara benzer girişimlerde bulunabileceğini söyledi. Külünk, "Büyükelçi Karlov suikastındaki suikastçı profilindeki gibi toplumda tanıma kabiliyetimizin çok zayıf olduğu tipler, henüz rol üstlenmedi. Dolayısıyla bu örgüt, önümüzdeki süreçte ihtimallerden birisi, Türkiye’yi destabil hale getirebilmek için deneyeceği yöntemlerden birisi de suikastlar modelidir" diye konuştu.

Haber 16-08-2017 09:01

AK Partili Külünk'ten yeni kalkışma açıklaması: 15 Ağustos'a dikkat

Sivas'ta bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 'FETÖ’nün yeni kalkışmalara girişebileceğini' ileri sürdü. Külünk ayrıca, “Daha henüz bu örgütün özel yetiştirilmiş, Karlov suikastındaki tetikçileri ortaya çıkmadı. Neyi bekliyorlar? Bence önümüzdeki zaman dilimleri içerisinde bizi zora sokacak adımlar atmaya hazırlanıyorlar” dedi.

Haber 14-08-2017 07:33

AK Partili Külünk: Sıradışı gelişmeler bizi bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en eski arkadaşlarından olarak da tanınan AK Parti Milletvekili Metin Külünk, bir yazısında, "Çok enteresan günler, çok enteresan aylar ve çok enteresan yıllar yaşadık. Sanırım aynı niteliğe sahip günler, aylar ve hatta yıllar yaşamaya da devam edeceğiz. Sıra dışı gelişmeler bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Haber 13-08-2017 12:53

AK Partili Külünk açıkladı: 100 bin imza toplayıp Erdoğan'ın karşısına çıkacaklar

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "Türkiye’de yeni bir muhalefet çıkacak. O muhalefeti 2019’a hazırlıyorlar" dedi. Akşam gazetesine konuşan Külünk, "O güç 2019’da Sayın Erdoğan’ın karşısına çıkacak... Bazılarının 100 bin imza toplama işini şimdiden konuştuklarını biliyorum" ifadesini kullandı. Külünk 'siyasetin içinde' olan bu kişinin ismini bildiğini de söyledi. CHP için gerici diyen Külünk, "Böyle çapsız muhalefetle karşı karşıya olan bir iktidar var" ifadelerini kullandı.

Haber 01-05-2017 10:18

Tartışma yaratan reklamla ilgili açıklama

Ülker'in resmi twitter adresi üzerinden yayınlanan video reklamına tepki gösteren vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'da bulunan konutuna geldi. Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber 01-04-2017 04:37

Rus uçağının düşürülmesinin 1. yıldönümünde Türkiye-Rusya ilişkilerinde son durum

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk, 24 Kasım 2015'te Rus uçağının düşürülmesi üzerinden Türkiye-Rusya ilişkilerinin 1 yıldaki değişimini değerlendirdiği açıklamasında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haber 24-11-2016 15:24

Ak Partili Külünk: Anayasa Mahkemesi kaldırılmalıdır

Metin Külünk, atanmışların meclisin üzerinde yargı vesayeti oluşturamayacağını belirtti.

Haber 12-03-2016 12:54

Metin Külünk: Yüzyıl önce Ermeni çeteleri, yüzyıl sonra PKK çeteleri

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, DTK'nın öz yönetim kararını eleştirdi.

Haber 29-12-2015 13:24

AK Partili vekilden tartışılacak sözler

Metin Külünk, "17 Aralık günah işleme özgürlüğüne bir müdahaledir" dedi.

Haber 06-03-2014 09:29

Korsan taksicilere ağır cezalar geliyor

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, korsan taksicilere ceza verilmesini öngören kanun teklifi hazırladı.

Haber 10-05-2012 20:36