Michele Morrone Haberleri Ve Son Dakika Michele Morrone Haberleri

Michele Morrone Haberleri Ve Son Dakika Michele Morrone Haberleri

3 Ekim 1990, Bitonto, İtalya doğumludur. İtalya ve Polonya filmlerinde başarılı çalışmalara imza atan bir aktördür. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan yakışıklı oyuncu, sonrasında sinema seçmelerine katılmıştır. Daha sonra birçok başrol filmlerinde rol almış ve bu rollerini başarılı bir şekilde hayata geçirmiştir. İlk başrol oyunculuk tecrübesini 2012 yılında E la Vita Continue adlı filmde canlandırmıştır. Sonrasında pek çok başarılı dizi ve sinema projelerinin içerisinde yer almaya devam etmiştir. Ülkesinin sınırlarının dışına çıktığı ilk projesi, 2020 yılında 365 Days filmiyle olmuştur. Filmde haayt verdiği Massimo karakteriyle milyonların beğenisini toplamıştır. Dünya çapında bir takdir toplayan Morrone, hem oyunculuk kariyerinde hem de sosyal medya hesaplarında büyük bir hayran kitlesine sahiptir.

Michele Morrone Haberleri

Michele Morrone nişanlısının iç çamaşırlı pozlarını paylaştı! Türk takipçileri kendini tutamadı

"365 Gün" filmiyle şöhreti yakalayan İtalyan oyuncu Michele Morrone, bir süredir aşk yaşadığı Moara Sorio ile nişanlanmıştı. Yakışıklı isim geçtiğimiz günlerde nişanlısının iç çamaşırlı pozlarını paylaşınca Türk takipçiler yorum yapmadan duramadı.

Magazin 01-02-2024 07:33

365 Gün'le ünlenen Michele Morrone Türkiye'ye bakın ne estetiği için gelmiş

Netflix'in en çok izlenen yapımlarından bir tanesi olan 365 Gün'ün ünlü oyuncusu Michele Morrone Türkiye'ye geldi. Morrone'in Türkiye'ye estetik için geldiği ortaya çıktı.

Magazin 12-08-2021 14:55

İtalyan aktör Michele Morrone Türkiye'de

"365 Days" filmindeki Don Massimo Torricelli rolüyle geniş kitlelerce tanınan Morrone'nin, sosyal medya hesabından paylaştığı uçak bileti Türk hayranlarını heyecanlandırdı.

Magazin 11-08-2021 09:30

365 Gün filminin yıldızı Michele Morrone’nun yeni projesi belli oldu

Netflix’in hem en çok izlenen hem de en çok tartışılan filmlerinden 365 Gün’ün başrol oyuncusu Michele Morrone’un yeni projesi belli oldu. Aktör, Netflix'in Top Boy dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 06-02-2021 11:15

Michele Morrone

Michele Morrone Hakkındaki Haberler Mynet'te. Michele Morrone Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İrem Derici’den yakışıklı oyuncuya mesaj: Maske tak geberme! Boy boy çocuklarımız olacak

Şarkıcı İrem Derici, Türkiye Netflix listesinde en çok izlenen filmler arasına giren '365 Days' adlı yapımın başrol oyuncusu Michele Morrone'nin Instagram hesabında dikkat çekici bir yorumda bulundu.

Magazin 29-06-2020 09:05