Michigan Haberleri

ABD'de bir ilk! Okulda 4 sınıf arkadaşını öldürmüştü! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan hapis cezası aldı

ABD’nin Michigan eyaletinde 2021 yılında bir okula silahlı saldırı düzenleyen ve 4 sınıf arkadaşını öldüren Ethan Crumbley’nin ebeveynleri, oğullarının düzenlediği saldırıyla ilgili en az 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu karar ile ABD’de ilk kez ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giymiş oldu. Davanın yargıcı ise "Bu mahkumiyetler, makul bir insanın ensesindeki tüylerin diken diken olmasına neden olacak şeyleri tekrar tekrar görmezden gelmekle ilgili" dedi.

Haber 09-04-2024 21:37

Polis ile seyyar tuvalet kabini arasında amansız kovalamaca! İşler pisleşmeden şüpheli tuvalet kabini yakalandı...

ABD'de şiddetli rüzgar nedeniyle sürüklenmeye başlayan seyyar tuvalet kabini polis tarafından kovalandı. O ilginç anlar polisin araç kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte kovalamacanın görüntüleri!

Haber 19-08-2023 14:10

Yıllardır Galileo'ya ait olduğu söyleniyordu... O mektup sahte çıktı!

Gözlemsel astronominin babası Galileo Galilei tarafından yazıldığı söylenen bir mektubun sahte olduğu anlaşıldı. ABD'deki Michigan Üniversitesi, Galileo Galilei tarafından kaleme alındığı düşünülen, elle yazılmış mektubun aslında sahte olduğunu duyurdu. Gerçek, bir tarih profesörünün bir şeylerin ters gittiğinden şüphelenmesi sonrası gün yüzüne çıktı.

Haber 24-08-2022 18:16

ABD'de kasırga felaketi! 2 ölü, onlarca yaralı

ABD'nin Michigan eyaletinde beklenmeyen kasırga, 2 kişinin ölümüne 40'tan fazla kişinin yaralanmasına yol açtı. Gaylord kasabasında daha önce hiç tespit edilmediği için uyarıcı siren sisteminin bulunmadığı ve çok sayıda ev ve iş yerinin hasar gördüğü öğrenildi.

Haber 22-05-2022 20:31

Michigan

Michigan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Michigan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zindan kalesi satışa çıkarıldı! Sabihini arayan kalenin değeri: 2.3 milyon dolar

Amerika Birleşik Devletleri’nin Michigan eyaletindeki Rochester şehrinde bulunan 26 odalı zindan kalesi satışa çıkarıldı. 25 metrekarelik alana yapılan devasa kalenin içerisinde zindan ve yer altı mağarası bulunuyor. LeBlanc kalesi için biçilen değer ise 2.3 milyon dolar (yaklaşık 32 milyon TL) olarak açıklandı.

Trend 15-01-2022 11:41

ABD'li adamın şaşkına çeviren keşfi! Evine tadilat yaparken buldu: Tam 160 tane

ABD'nin Michigan'da yaşayan David Olson, evine tadilat yaptırmak isteyince olanlar karşısında şaşkına döndü. Evin arka bahçesinde kazı yapan Olson, toprağa bir şeylerin gömülü olduğunu fark etti. İlk etapta durumu çok umursamayan ancak kazdıkça şoka giren adam, yaşadıklarının sıra dışı olduğunu ifade etti.

Haber 15-07-2021 10:25

ABD'de benzin istasyonunu mayıs sinekleri bastı: Korku filmi gibi!

ABD'nin Michigan eyaletinde kaydedilen görüntüler, devasa bir sinek sürüsünün bir benzin istasyonunu adeta yuttuğunu gösteriyor. Mayıs sinekleri olduğu tahmin edilen bu ürperten sahne korku filmlerine benzetildi.

Haber 08-07-2021 16:11

Dışkı sınırı! Komşusundan rahatsız olan adam yaptığı şeyle şaşkına çevirdi

ABD'nin Michigan eyaletindeki Lodi Kasabasında yaşayan bir adam komşusuyla yaşadığı kavgalardan ötürü araya bir set çekme kararı aldı. ABD'li adam birbirlerinin alanına geçmemek için inek dışkılarından oluşan bir sınır çizdi.

Haber 30-04-2021 08:42