Microsoft Edge Haberleri

Google Chrome'un reklam engelleyicileri kaldıracağı iddia edildi! Geliştiriciler korku içinde

Google Chrome'un reklam engelleyicileri kaldıracağı iddiası sosyal medyada olay yarattı. İddianın dayandırıldığı kaynağa göre, Google Chrome bundan yedi ay sonra, Manifest v2 (Mv2) olarak bilinen eski uzantı platformunu desteklemeyi bırakacak. Bunun, reklam gibi belirli içerik türlerini filtrelemek için önemli bir değişim olacağı söyleniyor. Reklam engelleyicilerin ve tarayıcı gizlilik uzantılarının arkasındaki isimlerin, sonun yakın olduğundan korktuğu belirtiliyor.

Haber 25-08-2022 18:12

Microsoft, Windows’da iyice abartmaya başladı

Windows işletim sistemi ile bir dünya devi haline gelen Microsoft, bu pozisyonunu kendi lehine kullanmakta kararlı.

Haber 21-12-2021 09:54

En popüler tarayıcılar listesinde zirve değişti

Hem Türkiye’de hem de dünyada bazı internet tarayıcıları çok daha sık kullanılıyor. Özellikle Google tekelinin bu kadar güçlü olduğu bir dönemde bazı tarayıcılar yeni başarılara imza atıyor. Bunlar arasında ön plana çıkan Microsoft Edge oldu.

Haber 13-07-2021 10:12

Microsoft Edge 91 bellek tüketimini azaltacak

Microsoft Edge 91 bir süredir beklenen güncellemeler arasında yer alıyordu. Bu yeni güncelleme sayesinde tarayıcının çok yeni özellikler kazandığını söyleyebiliriz. İşte merak edilen tüm detaylar.

Haber 31-05-2021 10:14

Microsoft Edge

Microsoft Edge Hakkındaki Haberler Mynet'te. Microsoft Edge Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Microsoft, Internet Explorer'ı tozlu raflara kaldırıyor!

Microsoft, Internet Explorer'ın fişini resmen çekiyor. Microsoft Edge ile yoluna devam eden şirket, emektar internet tarayıcısının kullanımdan kaldırılacağı tarihi de açıkladı.

Haber 20-05-2021 12:07

Microsoft ve Android yakınlaşması meyvelerini verdi

İnternet tarayıcıları günümüzün en önemli sistemleri içerisinde yer almakla birlikte Microsoft ve Android yakınlaşması büyük dikkat çekiyor. Mesela Google, sadece bunun üzerinden bile adeta devasa imparatorluk kurdu. Microsoft şirketi tarafından Google’ın Chromium altyapısı üzerinde inşa edilen tarayıcısı Edge bu alanda önemli başarılar elde etti.

Haber 19-04-2021 09:13