Mihre Çelikkol Haberleri

İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol boşanacak mı? İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol ayrılacak mı?

İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol boşanacak mı? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar basında yer alan haberlerin ardından konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sevilen oyuncusu magazin gazetecilerinin konuya ilişkin yönelttiği soruya yanıt verdi. Peki İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol boşanacak mı? İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol ayrılacak mı? İşte ayrıntılar...

Magazin 26-03-2022 23:49

Çabaladılar ama olmadı! İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol boşanıyor iddiası

Son dakika... Oyuncu İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol 4 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. İkilinin evliliklerini kurtarmak için çabaladığı ama anlaşamadığı iddia edildi.

Magazin 28-12-2021 12:25

İbrahim Çelikkol'dan oğlu Ali ile kar keyfi! O anları paylaştı

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Hakan karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, iki yaşındaki oğlu Ali ile kar keyfi yaptı. Eşi Mihre Mutlu ve oğluyla kış tatiline çıkan ünlü oyuncu, oğluyla eğlenceli anlar yaşadı. Çelikkol o kareleri Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 22-12-2021 21:56

Bir Zamanlar Çukurova'nın Mehmet'i, öpüşme pozlarıyla Instagram'ı salladı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine Mehmet Kara rolüyle dahil olarak seyirciyi heyecanlandıran İbrahim Çelikkol, Instagram hesabından eşi Mihre Mutlu ile paylaştığı aşk dolu pozlarla yoğun ilgi görüyor.

Magazin 20-09-2021 09:46

Mihre Çelikkol

Mihre Çelikkol Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mihre Çelikkol Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Oyuncu İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol'dan romantik paylaşım

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol, eşi Mihre Çelikkol ile gittiği Kapadokya tatilinde çekildikleri romantik bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Eşiyle dudak dudağa fotoğrafını yayınlayan başarılı oyuncunun bu karesine takipçileri ve ünlü dostlarından da yoğun ilgi geldi.

Magazin 14-06-2021 09:13