Mikrofon Haberleri

Aldığınız kayıtların kalitesini arttıracak en kaliteli ve iyi vokal mikrofonları

İyi seviyede kayıt yapabilmek veya sahne performansı sergilemek için en önemli noktalardan biri iyi ekipmanlara sahip olmaktan geçiyor. Bu ekipmanlar içinde en önemlisi dinleyicilerin deneyimini direkt olarak etkileyen mikrofonlar. Ses kalitesinde önemli bir rol oynayan mikrofonların onlarca farklı çeşidi ve özelliği mevcut. İster evde ister sahnede kullanmak için en iyi vokal mikrofonu hangisi diye merak ediyorsanız sizin için seçtiğimiz modellere göz atabilirsiniz.

Haber 18-08-2023 16:35

Stüdyoda veya evde kayıt alırken son derece yararlı olacak en iyi dinamik mikrofonlar

Stüdyoda veya evde kayıt almak mı istiyorsunuz? Bu iş için kullanabileceğiniz dinamik mikrofonun yapısı, sese olan hassasiyeti artırarak daha net ve doğal bir ses elde etmenizi sağlar. Böylelikle ses kaynaklarının tüm detaylarını eksiksiz olarak algılamanız mümkün hâle gelir. Bu mikrofonlar sadece profesyonel stüdyolar ile sınırlı olmamakla birlikte evde yapılan yayınlarda da tercih edilebilir. İşte en iyi dinamik mikrofonlar...

Haber 23-05-2023 16:58

Her bütçeye ve beğeniye uygun 2022 senesinin en iyi mikrofonları

Podcast gibi içerikler üretmeyi sevenlerin sesini en iyi şekilde yansıtmak için kaliteli bir mikrofona sahip olması büyük önem taşıyor. Sesi net aktaran, çevre seslerini bastırarak gürültüyü engelleyen ve sesi zenginleştiren birçok mikrofon modeli üretiliyor. Gelin, ses kalitenizi zirveye taşıyacak, her bütçeye ve beğeniye uygun 2022 yılının en çok tercih edilen mikrofon modellerini hep beraber inceleyelim.

Haber 29-12-2022 16:54

Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan alabileceğiniz en iyi 15 elektronik ürün

Modadan kişisel bakıma, elektronikten gıdaya birçok ürünü satın almak için indirimleri kovalıyorsanız çok şanslısınız. Çünkü Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları başladı! Ay sonuna kadar sürecek indirim kampanyası dâhilindeki en işlevsel elektronik ürünleri sizin için seçtik. Öyleyse gelin, birbirinden güzel ürünleri inceleyelim!

Haber 09-11-2022 13:34

Mikrofon

Mikrofon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mikrofon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Profesyonel podcast yayıncılarının önerdiği en iyi ekipmanlar

Son zamanların en hızlı büyüyen mecralarından birisi podcast olabilir. Bu sebeple de podcast yayıncılığına artan bir ilgi mevcut. Kaydedilen ses içerikli programların istenilen zamanda dinlenmesi şeklinde ilerleyen bu yayın türü, bir nevi sesli blog hazırlamak gibi isimlendirilebilir. Peki, bu mecrada yayın yapmayı planlayan taze podcasterların işine yarayacak en iyi ekipmanlar neler? Gelin, o ekipmanlara beraber bir göz atalım.

Haber 21-09-2022 16:35

Stüdyo ya da amatör kayıtlarınızı kaydetmeniz için en iyi kayıt mikrofonu önerileri

Çağın teknolojik getirileriyle birlikte bir ihtiyaç hâline gelen ekipmanlar arasında mikrofonlar bulunuyor. Mikrofonlar birçok farklı amaç için kullanılabiliyor. Podcast gibi yayınların, oyunların, video çekim işlemlerinin her birinde büyük yardımcınız hâline gelen mikrofonlar farklı özellikleriyle ön plana çıkıyor. Eğer siz de farklı alanlarda kullanabileceğiniz en iyi kayıt mikrofonu arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Kullanışlı mikrofon çeşitlerini araştırdık. İşte detaylar!

Haber 09-09-2022 14:39

Yazı oyun oynayarak geçirmek isteyen gamerlara özel 300 TL altı oyuncu ekipmanları

İyi bir oyuncu olabilmek için sadece oyuna hâkim olmak artık yeterli değil. İyi bir bilgisayar ve konsol ile kaliteli ekipmanlar da gerekiyor. Kulaklık, mouse, klavye, oyuncu koltuğu gibi birçok aksesuar oyun performansını arttırıyor, daha uzun süre ve rahat bir şekilde oynamaya imkân veriyor. Yaz aylarını oyun oynayarak geçirmek istiyor fakat bunun için çok yüksek bütçeler ayıramıyorsanız gelin, sizin için bir araya getirdiğimiz 300 TL altı oyuncu ekipmanlarına beraber bakalım.

Haber 06-07-2022 11:58

Profesyonel ya da amatör müzikle uğraşanlar için en iyi stüdyo mikrofonu önerileri

İster amatör olun ister profesyonel, müzikle ilgileniyorsanız çalışmalarınızı kayıt altına alarak bir ömür saklayabilirsiniz. Tabii başarılı bir kayıt için uygun stüdyo ortamının yanı sıra kaliteli bir mikrofon da gerekir. Eğer piyasada bulunan birçok marka ve model arasında kalıp hangisini alacağınıza karar veremediyseniz doğru adrestesiniz! Başarılı kayıtlar almanıza yardım edecek profesyonel stüdyo mikrofonu modelleri için okumaya devam edin.

Haber 01-06-2022 10:43

Canlı yayın yapmak isteyenler için sesinizi en net iletecek en iyi yayın mikrofonları

Online uygulamalarda aktif rol alan ve belli kitleye hitap eden kişilerin ihtiyaç duyacağı pek çok bilgisayar donanımı bulunuyor. Oyun oynarken, canlı yayın esnasında ya da podcast kaydederken sesi oldukça iyi iletmesi gereken mikrofonlar ise bu donanımın en önemli parçaları arasında yer alıyor. Ürettiğiniz yayınlarda kitlenize daha kusursuz ses iletmek için olmazsa olmazlarınız arasına girecek en iyi yayın mikrofonlarına bakmaya ne dersiniz?

Haber 29-04-2022 17:36

Ailenizle arkadaşlarınızla eğlencenin dibine vurabileceğiniz en iyi karaoke mikrofonları

Japonya’da ortaya çıkan ve dünyaya yayılan karaoke eğlencesi artık evlere kadar girmiş durumda. Arkadaş toplantılarında, partilerde hatta düğünlerde bile kullanabileceğiniz bu mikrofonları her köşe başında bulmak da mümkün. Bu ürünleri incelerken “En iyi karaoke mikrofonu hangisi?” sorusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Ayrıca çeşit çeşit ürün arasında kaybolmanız da kaçınılmaz. Biz de siz yorulmayın diye en iyi karaoke mikrofon markası önerilerini listeledik. Gelin birlikte inceleyelim.

Haber 08-04-2022 10:08

Razer Seiren v2 Pro mikrofon ve Kiyo X kamera incelemesi

Fragtist'te bu sefer iki ürün bir arada inceliyoruz, Razer Seiren v2 Pro mikrofon ve Kiyo X kamera. Razer bu ikili ile adeta sizi yayınlara başlatmak için bir başka bahane daha sunuyor! Detaylar videomuzda.

Haber 31-12-2021 12:56

Hem podcast ve kayıt hem canlı yayınlar için en iyi mikrofon çeşitleri

Youtube ve podcast gibi yayınlarda başarılı olmak için kuşkusuz en çok ihtiyacınız olan ürün, dip sesi azaltabilen ve net ses elde etmeye yardım eden kaliteli bir mikrofon. Başarılı bir yayın yapmanızı sağlayacak kusursuz ses kalitesi sunan en iyi yayın mikrofonu modellerini sizler için araştırdık.

Haber 17-11-2021 14:35