Misafir Dizisi Haberleri

Misafir dizisi neden final yapıyor? İzleyicileri üzen karar! Misafir dizisi final mi oluyor?

FOX TV'de ekrana gelen sevilen dizi Misafir için final haberi geldi. İzleyicileri üzen bu haber sonrası dizinin neden final olduğu merak konusu oldu. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy gibi başarılı isimlerin başrolünde yer aldığı dizi 9 Aralık günü yani bu akşam yayınlacak bölümüyle ekranlara veda edecek. Peki Misafir dizisi neden final yapıyor? İşte merak edilenler...

Magazin 09-12-2021 19:28

Hazal Kaya'nın Instagram'dan paylaştığı pozlara beğeni yağdı!

Uzun süre sonra Misafir dizisinde canlandırdığı Gece karakteriyle ekranlara dönen Hazal Kaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmeye devam ediyor. Katıldığı bir programdan sonra fotoğraflarını paylaşan Kaya'nın giyim tarzına hayranları beğeni yağdırdı.

Magazin 02-12-2021 01:54

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un dizisi Misafir final yaparak ekrana veda ediyor

Fox TV'nin yeni dizisi Misafir için final kararı alındı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Misafir dizisi düşük reytingler nedeniyle ekrana veda edecek. Dizinin final tarihi de belli oldu.

Magazin 28-11-2021 22:32

Misafir dizisinin Gece'si Hazal Kaya süper minisiyle beğeni yağmuruna tutuldu!

FOX ekranlarında yayınlanan Misafir dizisinde hayat verdiği 'Gece' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Hazal Kaya, süper minili pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 25-11-2021 10:27

Misafir Dizisi

Misafir Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Misafir Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güzel oyuncu Hazal Kaya'dan şaşırtan küfür yorumu! ''Biz edelim, siz etmeyin!''

FOX ekranlarında yayınlanan Misafir dizisiyle televizyona dönen güzel oyuncu Hazal Kaya, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Özel hayatından kariyerine kadar birçok konu hakkında açıklamalarda bulunan Kaya, ''En sevdiğin küfür nedir?'' sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

Magazin 25-11-2021 09:40

Hazal Kaya: Misafir yeni bölüm, Benden Ne Olur ve Pera Palas’ta Gece Yarısı’nı aynen bu şekil bekliyorum

Hazal Kaya, Fox TV'de yayınlanan ve başrolünü Buğra Gülsoy'la paylaştığı Misafir dizisiyle ekranlara döndü. Yakında Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ve Benden Ne Olur filmiyle de hayranlarının karşısına çıkacak olan Hazal Kaya, Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 15-11-2021 22:48

Misafir dizisi 2. bölüm fragman yayınlandı! Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy yeni rolleriyle beğeni topladı

Fox TV'nin yeni dizisi Misafir 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Misafir'in ilk bölümünde, travmatik bir çocukluk geçiren Gece (Hazal Kaya) hiç beklenmedik bir şekilde, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in karşısına çıktı. Erdem, denizde boğulmak üzere bulduğu Gece'ye destek oldu. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy yeni rolleriyle, sosyal medyada beğeni topladı. Misafir dizisinin 2. bölümünden de ilk fragman yayınlandı.

Magazin 12-11-2021 00:22

Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir dizisi kitaptan mı uyarlandı?

Pek çok başarılı ismin rol aldığı Misafir dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Misafir dizisinin yabancı bir yapımdan uyarlama olduğu bilinmekte. Peki Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir dizisi kitaptan mı uyarlandı? İşte merak edilenler...

Magazin 11-11-2021 19:33

Misafir nerede çekiliyor? Misafir dizisinin oyuncuları kimdir?

FOX TV'de ilgiyle beklenen dizi Misafir 11 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizinin çekim yeri ve oyuncuları merak konusu oldu. Peki Misafir nerede çekiliyor? Misafir dizisinin oyuncuları kimdir? İşte ayrıntılar...

Magazin 11-11-2021 19:24

Misafir dizisi ne zaman başlıyor? Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un dizisi Misafir'in 1. bölümünden yeni fragman!

Fox TV'nin yeni dizisi Misafir ekrana gelmek için gün sayıyor. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerde oynadığı Misafir'in 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Yayın tarihi bir hafta ertelenen dizi, ilk bölümüyle 11 Kasım Perşembe akşamı seyirci karşısına çıkacak. Japonya'da ses getiren Oasis dizisinden uyarlaması olan Misafir'de travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikaye anlatılacak.

Magazin 09-11-2021 23:48

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un yeni dizisi Misafir ne zaman başlıyor? Misafir'in yayın tarihi değişti

Fox TV'nin yeni dizisi Misafir'in yayın tarihi değiştirildi. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerde oynadığı dizinin yayın tarihi 4 Kasım Pazartesi olarak açıklanmıştı. Ancak Fox TV aldığı kararla diziyi erteledi. Misafir'in 1. bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Japonya'da ses getiren Oasis dizisinden uyarlaması olan Misafir'de travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikaye anlatılacak.

Magazin 02-11-2021 02:03

Hazal Kaya’lı Misafir dizisinden kötü haber

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerini paylaştığı Misafir dizisinden bekleyenleri üzen bir haber geldi. Fox Tv’de yayınlanacak olan dizinin daha önce 4 Kasım Perşembe olarak açıklanan yayın tarihi değiştirildi.

Magazin 29-10-2021 23:40