Misyoner Haberleri

Hamilelikte hangi durumlarda cinsel ilişki sakıncalıdır, zararlı mı? Hamilelikte cinsel ilişki sonrası kanama görülmesi normal mi?

Hamilelik döneminde annede fiziksel ve hormonal olarak pek çok değişiklik meydana gelebilir. Bu değişimler kişilerin cinsel hayatında da bazı değişimlerin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Anne adayının bu dönemde cinsel isteğinde artış gözlenebildiği gibi bir azalma da meydana gelebilir. Bu oldukça normaldir ve hoşgörü ile karşılanmalıdır. Peki, hamilelikte cinsel ilişkiye girmek zararlı mıdır, ne zaman tehlikeli olur?

Kadin

Bu pozisyonlar tutkunuzu artıracak: Sıradanlaşan cinsel hayatınıza renk katın! Denemeniz gereken 5 seks pozisyonu

Cinsellik her iki taraf için oldukça önem taşımaktadır. İlk zamanlar oldukça tutkulu ve heyecanlı olan cinsel hayatınız zamanla monotonlaşmış olabilir. Bu durumdan şikayetçiyseniz hem kendinizi hem de partnerinizi memnun etmek için aşağıda bulunan seks pozisyonlarını deneyebilirsiniz.

Haber

Bu pozisyonlar sağlığınızı tehlikeye atıyor! İdrar yolu enfeksiyonlarına neden olan pozisyonlar

Cinsel birliktelik yaşarken daha fazla haz almak ve konfor sağlamak için farklı pozisyonlar deniyor olabilirsiniz. Ancak birçok pozisyon sağlığınızı tehdit ediyor. Özellikle kadınların cinsel organları enfeksiyona çok açık olduğu için seks pozisyonlarına karşı oldukça dikkat etmeleri gerekiyor.

Haber

Tutkunuzu artırın! Burçlara göre en uygun seks pozisyonları

Astroloji birçok konuda yön gösterici olabiliyor. Özellikle seks konusunda size olabilecek partnerleri belirten astroloji burcunuza en uygun olacak seks pozisyonlarını da gösterebilir. Bu pozisyonları deneyerek hem kendinizi hem de sevdiğiniz kişiyi memnun edebilirsiniz.

Kadin

Misyoner

Misyoner Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Misyoner Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Uzmanlar belirtiyor! Orgazm olmak için en uygun pozisyon…

Sağlıklı cinsel ilişki mutlu bir ilişkinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Seks sırasında orgazm olmak hem erkekler hem de kadınlar için büyük önem taşıyor. Uzmanlar daha kolay orgazm olunması için en uygun pozisyonu açıkladılar.

Kadin

ABD'li misyoneri öldüren yerlilere kimse dokunamıyor

Hindistan'ın Andaman ve Nicobar adalarını ziyaret eden ve misyoner olduğu ifade edilen bir ABD vatandaşı, bölgede yaşayan koruma altındaki yerli kabile üyeleri tarafından öldürüldü.

Haber

21 erkek çocuğu istismar eden din adamının cezası belli oldu!

Yıllardır Haiti'de yaşayan ve 21 erkek çocuğu istismar etmekle suçlanan 40 yaşındaki misyoner James Arbaugh'nun cezası belli oldu.

Haber

İspanyol rahip ebola virüsünden hayatını kaybetti

Batı Afrika ülkelerinden Liberya’da misyonerlik görevinde bulunurken Ebola virisüne yakalanan 75 yaşındaki İspanyol rahip Miguel Pajares tedavi gördüğü Madrid’deki hastahanede kurtarılamadı.

Haber

Türkan Saylan'a çirkin saldırı

Eğitim gönüllüsü olarak Türkiye'nin önünü açan pek çok projeye imza atan Türkan Saylan düşmanlığı ölümünün ardından da devam ediyor

Magazin