Moa Haberleri

Çocuk ve ergenlerde 4 kat arttı! Dünya genelinde 1 milyardan fazla insan obeziteyle yaşıyor

Dünya genelinde 1 milyardan fazla kişinin obeziteyle yaşadığı, 1990-2022 arasında çocuk ve ergenlerde obezitenin görülme oranının 4 kat arttığı bildirildi.

Kadin 01-03-2024 17:50

En iyi güneş kremi nasıl seçilir? 2024 en iyi güneş kremi tavsiyeleri

Güneş kremleri, her mevsim güneşin zararlı etkilerinden cildimizi korumanın en önemli adımlarından biri. Bu ürünler, UV ışınlarından kaynaklanan cilt yanıklarını, erken yaşlanma belirtilerini ve hatta cilt kanserini önlemek için kullanılıyor. Fakat bu ürünlerden en iyi şekilde yararlanabilmek için cilt tipinize en uygun ürünü seçmeniz gerekiyor. Hadi gelin hangi cilt tipine sahip olursanız olun güneşe karşı korumanın en etkili ve ekonomik yolunu beraber keşfedelim!

Kadin 18-04-2023 16:43

Disney prensesleri büyük beden olsaydı nasıl görünürdü?

Disney filmleri çocuk filmleri kategorisinde yer almasına rağmen birçok yetişkinin favori filmleri arasında yer alıyor. Disney filmlerine hayran olan kadınlar yeni çıkacak filmleri merakla bekliyor. Disney prenseslerinin mükemmel, güzellik standartlarına uygun olan görünümleri çocukların öz güven problemleri yaşamasına neden olabiliyor. Disney prenseslerinin gerçek büyük beden vücuduna sahip olduklarında nasıl gözükecekleri çizildi.

Kadin 12-04-2023 15:04