Mouse Pad Haberleri

Uzun saatler masa başında oturanlar için vücut sağlığını destekleyecek ürünler

Saatlerce bilgisayar başında çalışmak veya oyun oynamak, bedenimizi ve zihnimizi yormakla kalmıyor, vücudumuzu olumsuz etkileyebilecek ağrı ve rahatsızlıklara da davetiye çıkarıyor. Ancak endişelenmeyin! Sizin için özel olarak hazırladığımız listede uzun süre bilgisayar başında otursanız dahi rahat olmanızı sağlayacak pek çok ürüne yer verdik. İşte, bilgisayar başında olduğunuz her anınızı daha rahat ve keyifli hale getirmenize yardımcı olacak 10 ürün!

Haber 14-02-2024 16:15

Çalışma masanıza yeni bir hava katacak, sunduğu kolaylıkla vazgeçilmeziniz olacak kablosuz şarj özellikli mouse pad

Siz de gününüzün büyük bir kısmını bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? "Evet." dediğinizi duyar gibiyiz. Eğer öyleyse doğru yerdesiniz. Sizi akıllı cihazlarınızın şarj sorununu kökten çözecek, çalışma motivasyonunuzu ikiye katlayacak teknoloji harikası bir ürünle tanıştırmaya geldik. İşte detaylar!

Haber 14-10-2022 14:55

Gamerlara özel en havalı ve kullanışlı RGB mouse pad önerileri

Olmazsa olmaz gamer ekipmanları arasında yer alan mouse padler, oyuncu mouselarının çok daha etkili ve atik bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. RGB aydınlatmaya sahip bu ürünler, canlı renkleri ve ışık efektleri sayesinde oyun oynarken geçirilen zamanı çok daha eğlenceli bir hâle dönüştürüyor. Gelin, her beğeniye ve bütçeye uygun en iyi RGB mouse pad modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 12-10-2022 16:03

Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz en iyi ve pratik laptop aksesuarları

Laptop kullanırken pratik birtakım araç gereçlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Örneğin, laptop klavyenizi karanlık ortamlarda rahatça görebilmeniz için hafif bir ışık veya saatlerce çalışmaktan ısınan bilgisayarınızı soğutacak özel bir ürün... Sizin de buna benzer ihtiyaçlarınız varsa listelediğimiz birbirinden yararlı en iyi laptop aksesuar ürünlerini inceleyebilir, ihtiyacınıza yönelik seçim yapabilirsiniz. İşte, laptoplarınızın ayrılmaz parçaları olabilecek o ürünler…

Haber 06-10-2022 16:24

Görünce hemen masanızda olmasını isteyeceğiniz trend TikTok ürünleri

Renkli tasarımları sevenler, çalışma masasını yeniden düzenlemek isteyenler sizi böyle alalım! Çalışma alanlarının derli toplu görünmesi ve enerji yükselten ürünlerle dolu olması, motivasyonu da artırır. Okul ve iş hayatında zamanınızın büyük kısmını geçirdiğiniz çalışma masalarınızı renklendirecek, çalışma isteğinizi artıracak birbirinden şık TikTok ürünleriyle karşınızdayız.

Haber 29-09-2022 13:44

İş hayatında rahatlıkla kullanabileceğiniz şık ve rahat ürün önerileri

İş yaşamını bir nebze olsun kolaylaştıracak, üzerinizdeki stres yükünü hafifletecek ve ortamınıza şık bir dokunuş kazandıracak özellikteki eşyalar; çalışma saatlerinizi daha verimli geçirmenizi sağlar. Piyasada kaliteli olduğu kadar fonksiyonel özellikte birçok ürün mevcut. Sizler için iş hayatını kolaylaştıran termostan ofis sandalyesine kadar birbirinden kaliteli ürünleri derledik. Gelin, bu modellere birlikte bakalım.

Haber 29-08-2022 15:48

Tatillerde yanınızda taşımaya hiç üşenmeyeceğiniz kablosuz klavye ve mouse çeşitleri

Çağın en önemli ihtiyaçlarından biri mobilize olabilmek. Bu sebeple çoğu çalışan ve öğrenci, sürekli olarak farklı zaman ve mekânlarda çalışmak zorunda kalabiliyor. Bu şekilde çalışabilmek için taşınabilir klavye ve mouse büyük önem kazanıyor. Çünkü, taşıması kolay bir klavye ve mouse ile istenilen her yeri anında kendi ofisinize çevirme imkânı bulunuyor. Bu şekilde çok rahat taşıyabileceğiniz kullanışlı klavye ve mouse çeşitleri arıyorsanız sizler için seçtiğimiz ürünlere beraber göz atalım.

Haber 02-08-2022 14:59

Gamerlar için uzun ömürlü ve kaymaz mousepad önerileri

Oyuncuların iyi bir bilgisayar ve monitör gibi donanımlar kadar iyi aksesuarlara da ihtiyacı var. Bu aksesuarlar arasında en basit ve işlevsel olan ise mousepad. Eğer siz de iyi bir mousepad arıyorsanız ve ne alacağınızı bilemiyorsanız merak etmeyin. Gelin, sizin için bir araya getirdiğimiz ürünlere göz atalım.

Haber 22-07-2022 12:03

Mobil oyun tutkunlarına işlerini kolaylaştıracak yardımcı telefon ürünleri

Cep telefonları, oyun tutkunlarının istedikleri her ortamda en pratik şekilde oyun oynamalarına imkân tanıyor. Akıllı cep telefonuyla oyun oynamayı seven ve oyun deneyimini daha zengin bir hâle dönüştürmek isteyenlerin göz atması gereken birçok mobil oyuncu aksesuarı ve telefon ürünleri bulunuyor. Gelin, kalitesiyle fark yaratan ve oyun keyfini arşa çıkaran en iyi yardımcı telefon ürünlerine göz atalım!

Haber 22-06-2022 16:53

Parasının her kuruşuna değecek hem sağlam hem kullanışlı 500 TL altı oyuncu ekipmanları

Klavye, mouse, mouse pad, kulaklık, notebook soğutucu ve gamepad gibi oyuncu ekipmanları, gamerların oyun anlarını taçlandırıp oyun keyfini üst seviyelere çıkarıyor. Böylelikle oyun deneyimleri eğlenceli anlara dönüşüyor. Gelin, birçok oyuncunun rüyalarını süsleyen, performanslı ve kaliteli kullanımlarıyla öne çıkan 500 TL altı en iyi oyuncu ekipmanı çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 06-05-2022 11:38

Oyuncuların vazgeçilmezi olmaya aday en iyi gaming mouse pad önerileri

Oyuncu ekipmanları söz konusu olduğunda mouse padler, hem tasarımları hem de fonksiyonel özellikleriyle öne çıkıyor. Mouse padler, mouselar için en hassas yüzeyi sağlarken oyuncular için de ergonomik bir destek sunuyorlar. RGB aydınlatmaları ve yaratıcı tasarımları sayesinde oyuncu masalarında tarzlarını konuşturan mouse padlerin birçok model seçeneği bulunuyor. Gelin, en başarılı oyuncu mouse pad modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 05-11-2021 11:53

Kablosuz Mouse ve Klavyeler ile çalışma ortamınızı özgürleştirin

Uzun çalışma saatlerinde rahatlığınızı ve verimizi arttıracak kablosuz Mouse ve Klavyeleri sizler için bir araya getirdik.

Haber 13-08-2021 11:16

Lenovo Xiaoxin Smart Keyboard R7 tanıtıldı

Çinli teknoloji devi Lenovo, dün kendi ülkesindeki YOGA x Xiaoxin bahar ürün lansman etkinliğinde bazı ürünlerini tanıttı. Bunların çoğu bilgisayardı ancak firma ayrıca Lenovo Xiaoxin Smart Keyboard R7 ve Lenovo Xiaoxin Metal Mouse Pad gibi bazı aksesuarları da tanıttı.

Haber 26-04-2021 09:55