Mücahit Birinci Haberleri

Erbaş'ın o anları gündem olmuştu! AK Partili isim Diyanet İşleri Başkanı'nı istifaya davet etti

AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın gündem olan röportajı üzerinden hedef aldı ve, "Özgeçmişinde Arapça biliyor ibaresi olan ve fakat Arapça bilmeyen bir Diyanet İşleri Başkanının koltuğu boşaltması gerektiği kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-2024 12:24

ÖZEL | AK Partili isim 'Oradan kötü kokular geliyor' diyerek isyan etti! 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates topluyor öbür tarafta Maybachlar, Audi A8'ler...'

AK Parti'de seçim sonuçlarının ardından bazı görev değişikliklerinin yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı ise günlerdir gündemde! Çankırı'da seçimi kaybettikten sonra Maldivler'e tatile giden AK Partili Hüseyin Filiz de eleştirilerin odağında. AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci'den çok sert bir çıkış geldi. Birinci, 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates toplarken bunlar paylaşılamaz' dedi.

Finans 15-04-2024 16:41

AK Partilili Mücahit Birinci'nin enflasyon çıkışı olay oldu: Psikolojik!

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, katıldığı televizyon yayınında enflasyonla ilgili tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

Haber 23-11-2021 11:06

AK Partili Birinci'nin dolar açıklaması gündem oldu

AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci, doların yükselmesinin iyi bir şey olduğunu savunarak ihracatın yükseldiğini ve kurun yükselmesiyle rekor kırıldığını savundu

Haber 25-10-2021 11:31

Mücahit Birinci

Mücahit Birinci Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mücahit Birinci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.