Mucize Doktor Haberleri

Değişimiyle gündem olmuştu! Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan ekranlara geri mi dönüyor?

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Doktorlar dizisinde hayat verdiği 'Ela Altındağ' karakteri ile hafızalara kazınan Yasemin Özilhan evlendikten sonra ekranlara ara vermişti. Son dönemde lüks yaşantısı ile dikkat çeken Özilhan'ın ekranlara dönüp dönmeyeceği ise merak ediliyordu. Ünlü isimden açıklama geldi.

Magazin 02-03-2024 15:03

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'ın sevgilisi bakın kimmiş! El ele pozları olay oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez ile başrolü paylaşan Sinem Ünsal başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da sık sık gündem olan güzel oyuncu bu defa özel hayatıyla gündem oldu. Sinem Ünsal'ın sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 26-12-2023 15:19

Mucize Doktor'un yıldızı Sinem Ünsal'ın sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği 'Nazlı' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Sinem Ünsal özel hayatı ve iddialı tarzıyla zaman zaman gündem oluyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncunun özel hayatı da merak ediliyor. Güzel oyuncunun sevgilisi de kendisi gibi oyuncu çıktı. Sinem Ünsal bakın kiminle birlikteymiş...

Magazin 10-10-2023 17:22

Yabani dizisinin Yaman'ı Halit Özgür Sarı'nın eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o fenomen dizinin yıldızıymış

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yabani izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı'nın eski sevgilisi bir dönemin fenomen dizisi Mucize Doktor'un yıldızı çıktı.

Magazin 06-10-2023 08:55

Mucize Doktor

Mucize Doktor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mucize Doktor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mucize Doktor'un yıldızı Taner Ölmez'in yeni projesi belli oldu! Barış Telli'ye hayat verecek

Son olarak Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği Ali Vefa karakteriyle hafızalarımıza kazınan Taner Ölmez'in yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu, uzun süredir görüşme halinde olduğu Ampute Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli’nin hayat hikayesini anlatan “Hayatla Barış” filmiyle anlaşma imzaladı.

Magazin 10-08-2023 11:41

Sinem Ünsal'ın göğüs dekolteli pozuna takipçileri sessiz kalamadı

Mucize Doktor dizisiyle yakaladığı çıkıştan sonra birçok projede başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkan güzel oyuncu Sinem Ünsal, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Siyah sade bir elbise tercih eden Sinem Ünsal, göğüs dekoltesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 21-01-2023 19:38

Mahallenin Muhtarları'nın küçük Zekiye'si Aşk-ı Memnu'nun yıldızı çıktı! Görenler şaşkına döndü

Türk televizyonlarının efsane dizisi Mahallenin Muhtarları'nın minik Zekiye'si bakın kim çıktı. Görenler hayrete düştü.

Magazin 16-11-2022 10:51

Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen'in eşi rol arkadaşı çıktı! Görenler şaştı kaldı

Mucize Doktor, Medcezir, Bodrum Masalı ve Kuzey Güney gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Murat Aygen, şimdilerde FOX TV'nin iddialı yapımı Yasak Elma dizisinde 'Doğan' karakterine hayat veriyor. Özel yaşamıyla merak uyandıran Murat Aygen'in eşi bakın kimmiş...

Magazin 02-11-2022 10:09

Baba'nın Begüm'ü Hazal Türesan süper minili pozuyla Instagram'ı salladı! 'Olan var olmayan var'

Başrollerini Haluk Bilginer, Özge Yağız, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş gibi isimlerin paylaştığı Baba dizisi, Show TV'nin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Baba dizisinde 'Begüm' karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Türesan, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 28-10-2022 12:00

Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez'in eşi Ece Çeşmioğlu bakın kim çıktı!

Taner Ölmez, 2019-2021 döneminde yayınlanan Mucize Doktor dizisindeki Ali Vefa rolü ile beğeni topladı. Bu dizide başrolü canlandıran Ölmez, Ali Vefa rolü ile akıllara kazındı. Geçtiğimiz yıl dünya evine giren ünlü oyuncunun, kendisi gibi ünlü olan eşi Ece Çeşmioğlu bakın kim çıktı.

Magazin 16-09-2022 20:14