Müge Anlı Canlı Haberleri

Müge Anlı’da kan donduran itiraf! Acılı anne 11 yıldır her yerde evladını arıyordu! Oğlumu pompalı tüfekle öldürdüm!

Türkiye, Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki kan donduran itirafı konuşuyor. 20 Nisan 2012 yılında Karaman'da kaybolan 20 yaşındaki Mevlüt Ozan Atlar'a ilişkin olayda sır perdesi aralanıyor. Kocasından şüphelenen acılı anne, Müge Anlı'dan yardım istedi. Canlı yayında gelen itiraf sonrası stüdyo buz kesti.

Magazin 29-12-2023 14:36

Yengesinin tedavi parasını harcayan Ezel, Müge Anlı'da! 'Hırsızdın, şimdi katil oldun' yorumlarına bakın ne cevap verdi...

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisinden etkilenerek adını Ezel olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan, kanser tedavisi gören yengesinin ölümü üzerine Müge Anlı ile Tatlı Sert programına görüntülü olarak bağlandı. Bir süre önce yengesinin kanser tedavisi parasını harcadığı gerekçesiyle günlerce konuşulan Ezel yaşadığı acıyı dile getirdi.

Magazin 20-12-2023 12:17

Müge Anlı 50 yaşında! Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi ağızları açık bıraktı! Canlı yayında ilginç anlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı dikkat çeken anlara sahne oldu. Büyük bir coşkunun hakim olduğu stüdyoda "İyi ki doğdun!" sesleri yükseldi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı "İyi ki bu yıl doğum günü kutlaması istememişim. Nereye baksam sürpriz!" diyerek herkese teşekkür etti. Programa ise Avukat Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi damga vurdu.

Magazin 19-12-2023 15:31

Müge Anlı'da şoke eden iddia! Eski eşini cinsel gücü arttırıcı ilaçlarla öldürdü mü? Ünlü sunucu Karına sahip çık deyip sinirlendi

Müge Anlı programında Ayden Hanım'ı ağırladı. Genç kadın, kendisinden yaşça küçük bir kadınla evlenen babası Ali Bey'in mal varlığı nedeniyle kandırıldığını söyledi. Üvey annesinin daha önce cinsel güç artıcı ilaçlarla bir adamın ölümüne sebep olduğunu iddia eden Ayden Hanım'ın sözleri izleyicileri şaşırttı. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayına bağlanan Ali Bey ise kızına rest çekti ve "Evlatlarımı mirasımdan mahrum edeceğim." dedi.

Magazin 11-12-2023 14:02

Müge Anlı Canlı

Müge Anlı Canlı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Müge Anlı Canlı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye'nin sevgili yaptığı ortaya çıktı! Müge Anlı isyan etti: Dinlediğimizi anlayamayacak kadar geri zekalı değiliz

Müge Anlı canlı yayında Nevrigül Alan'ın ölümünü ele almaya devam ediyor. Zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki Nevrigül'ün kız kardeşi Nazmiye'nin yeni bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Ablasının katili araştırılırken genç kızın aşk hayatına yön vermesi hem Müge Anlı hem de Şevki Hoca'nın tepkisini çekti. Nazmiye'nin sürekli yanlış anlaşıldığını ima etmesi Müge Anlı'yı çileden çıkardı. Ünlü gazeteci, "Dinlediğimizi anlayamayacak kadar geri zekalı değiliz" dedi.

Magazin 08-12-2023 14:41

Müge Anlı'da stüdyo karıştı! Nazmiye'nin ablası Nevrigül hakkındaki sözleri şoke etti: Çok zıpladı, ölmeyi hak etti!

Müge Anlı canlı yayında Nevrigül Alan'ın ölümünü ele almaya devam ediyor. Zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki Nevrigül'ün arkadaşı programda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. "Kız kardeşi farkında olmadan kullanıldı" ifadelerini kullanan genç kız, Nazmiye'yi uyardı. Programın ilerleyen dakikalarında herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Nazmiye'nin "Ablam çok zıpladı, ölmeyi hak etti!" dediği ortaya çıktı.

Magazin 05-12-2023 14:32

Müge Anlı'dan korkutan sözler! Yaşadığı zor günleri anlattı: On gün boyunca konuşamadım

Müge Anlı canlı yayında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bir süre önce operasyon geçirdiğini söyleyen ünlü gazeteci, yaşadığı zorlu süreci anlattı. Müge Anlı'nın sözleri sevenlerini korkuttu.

Magazin 04-12-2023 14:12

Müge Anlı Size çok önemli bir gelişme aktaracağım diyerek duyurdu! Bedriye Kılıç cinayetinde kan donduran gelişme! Meğer o da suçluymuş

Müge Anlı, Konya'nın Akşehir ilçesinde, 6 Temmuz 2023 tarihinde kaybolan evli ve 3 çocuk annesi 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın ölümüne ilişkin flaş gelişmeyi duyurdu. Müge Anlı, "Size çok önemli bir gelişme aktaracağım." dedi. Daha önce gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan kayınpeder Adem Kılıç'a dair yapılan bu açıklama stüdyodaki seyircileri şaşırttı.

Magazin 01-12-2023 14:09

Müge Anlı'da şaşırtan olay! Macera arayanlar yazmasın demişti, kayıplara karışan 83 yaşındaki adam aradığı aşkı internette buldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerini hem gülümseten hem de düşündüren bir olay yaşandı. Bir anda sırra kadem basan 83 yaşındaki Abdurrahman Hatipoğlu'ndan 9 Kasım 2023 tarihinden bu yana haber alınamıyordu. Yaşlı adamın kayboluşunun ardından yaşananlar izleyiciyi ekran başına kilitlemişti. Müge Anlı ona ulaştı. Evlenmek için internetten ilan veren Hatipoğlu aradığı kişiyi buldu ve aşık olduğu kadınla evlendi.

Magazin 30-11-2023 14:05

Müge Anlı, Nevrigül Alan'ın otopsi raporunu açıkladı! Kardeşi Nazmiye'nin makyajlı hali ve gülüşü sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Müge Anlı canlı yayında Nevrigül Alan'ın ölümüne ilişkin son dakika gelişmesini aktardı. Zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki genç kızın cinayete kurban gitmiş olabileceği düşünülüyordu. Ünlü gazeteci Müge Anlı, "Nevrigül'ün intihar ettiğine karar verildi" deyince acılı anne yıkıldı. Öte yandan Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye'nin TikTok videosu yayınlanırken gülmesi ve makyajlı halleri sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Magazin 27-11-2023 11:05

Gözyaşları içinde Müge Anlı'dan yardım istemişlerdi! Dere yatağında kadın cesedi bulununca...

Müge Anlı'nın günlerce ele aldığı olayda flaş bir gelişme yaşandı. Yeniköy Mahallesi'nde derede bulunan cesedin İzmir'de esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan 32 yaşındaki iki çocuk annesi Tuğçe Kantık'a ait olabileceği öğrenildi.

Magazin 26-11-2023 10:57

İkiz bebekleriyle feci şekilde can vermişti! Müge Anlı’dan canlı yayında tepki çeken sözler! “Ben olsam o kadını öldürürüm!

Müge Anlı; Denizli'nin Buldan ilçesindeki evinin banyosunda ölü olarak bulunan Hatice Çaltı olayını ele almaya devam ediyor. Otopsi raporunda Çaltı'nın ölümünden önce vücudunda darp izleri oluştuğu kaydedildi. Tüm oklar kocası Ramazan Çaltı'ya çevrildi. Ramazan Bey'in birliktelik yaşadığı Emine Hanım canlı yayına bağlanınca olanlar oldu. Müge Anlı'nın “Ben olsam o kadını öldürürüm. Öldürmek için fırsat kollarım, sen nasıl kıskanmıyorsun?” sözleri olay oldu.

Magazin 23-11-2023 16:03

Mide bulandıran tecavüz olayında yeni gelişme! 3 çocuk annesi kadın her şeyi itiraf etti, Müge Anlı açıkladı! Kalp krizi geçirdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün de Sibel Karabulut olayı masaya yatırıldı. 30 yaşındaki kadının 6 ay önce Cüneyt Ak tarafından tecavüze uğradığı iddia edilmişti. Sibel Hanım'ı stüdyoya göndermek istemeyen Cüneyt Bey'in, "Benim eşim 30 yaşında, çocuk değil." sözleri Müge Anlı'yı sinirlendirmişti. Sibel Karabulut her şeyi itiraf etti. Sibel Karabulut'un babasının ise kalp krizi geçirdiği bilgisi paylaşıldı.

Magazin 22-11-2023 15:06

Tecavüz iddiası ortalığı karıştırmıştı! 3 çocuk annesi kadın canlı yayına bağlandı, Müge Anlı resmen çıldırdı: Ahlaksız adam!

Müge Anlı, programında Sibel Karabulut olayını ele aldı. İstanbul'un Esenler ilçesinde 26 Ekim Perşembe günü kayıplara karışan 3 çocuk annesi 30 yaşındaki kadının, Cüneyt Ak tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Sibel Karabulut canlı yayına bağlanarak kaçırılmadığını, kendi isteğiyle gittiğini söyledi. Müge Anlı, Sibel Hanım'ı stüdyoya getirtmek isteyince Cüneyt Bey karşı çıktı. Cüneyt AK, Sibel Hanım'ın eşi olduğunu söyleyince, Müge Anlı "Ahlaksız adam!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 21-11-2023 15:42

Hayal gözlüm diye seviyordu! O sözler Müge Anlı'yı çıldırttı: O başka bir erkeğe gittikçe senin aşkın mı depreşiyor?

Müge Anlı 15 yıllık hayat arkadaşı Sunay Zeybek'i arayan Mehmet Ali Bey için son dakika gelişmesini duyurdu. Mehmet Ali Bey'in "Hayal gözlüm" diye sevdiği Sunay Hanım canlı yayına bağlandı. Sunay Hanım, "Ben görüşmek istemiyorum. Tamamen bittiğini kendisi de biliyor zaten." deyince, Mehmet Ali Bey daha önce de aldatıldığını belirtti. Çiftin iddiaları sonrası Müge Anlı "O, başka bir erkeğe gittikçe senin aşkın mı depreşiyor?" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 20-11-2023 11:40

Müge Anlı'da şoke eden olay! Eski eşiyle programa katılıp sevdiği kadını aradı: Öyle bir gittin ki 27 kilo verdim!''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyiciyi ekran başına kilitleyen bir konu ele alındı. 15 yıldır nikahsız olarak birlikte olduğu Mehmet Ali Görel'le ve 2 çocuklarıyla Denizli'de yaşayan Sunay Zeybek'in 2 Kasım'da evinden çıkıp kayıplara karıştığı ifade edildi. Mehmet Ali Bey, eski eşi Zeynep Hanım'ın yanında sevdiği kadını aradı. Zeynep Hanım da Sunay Zeybek'in bulunmasını istedi. Mhemet Ali Bey "Öyle bir gittin ki 27 kilo verdim" dedi.

Magazin 17-11-2023 14:30

Yüzünde morluklarla döndü! O sözler Müge Anlı'yı çıldırttı: Ben kocamı bırakıp...

Müge Anlı, şüpheli şekilde ortadan kaybolan Nazmiye Yaldız olayını ele aldı. Kayıp sevgilisini aramak için yayına gelen Hamsin Ballı'nın iddiaları gündem oldu. Cezaevine girdiği dönemde Nazmiye Hanım'ın Fatih isimli bir şahısla tanıştığını belirten Hamsin Bey, onun Kıbrıs'a tatile gittiğini belirtti. Müge Anlı, "Oradan eve morluklarla" döndü diyen Bahri Bey'e "Benim annem babamı bırakıp tatile gitmedi. Ben kocamı bırakıp tek başıma nasıl tatile gideyim? Siz ne yaşıyorsunuz?" diye tepki gösterdi.

Magazin 16-11-2023 14:22

2 ayrı erkek için otele rezervasyon yaptırdı! Müge Anlı'da gergin anlar: Amacım rezil etmek değil!

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da aşçılık yapan Yusuf Kavuk'un kaybına ilişkin sır perdesi aralanıyor. Olayda tüm şüpheler sevgilisi olduğu iddia edilen Derya ve onun erkek arkadaşı olduğu düşünülen Harun'a çevrildi. Derya'nın 2 ayrı erkek için 2 farklı otele rezervasyon yaptırdığı ortaya çıkarken Yusuf'un ağabeyi Vedat Bey'in açıklamaları programa damga vurdu. Yusuf'un 10 günlük tatilinden erken döndüğünü belirten Vedat Bey, onun "Burada yaşanmaması gereken şeyler oldu" dediğini söyledi.

Magazin 13-11-2023 14:09

Müge Anlı'da kayıp olarak aranmıştı! Korkunç cinayetin davası başladı! Eşiyle ilişkim olduğunu öğrendikten sonra...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan ve daha sonra öldürtüldüğü tespit edilen Recep Arı cinayetinin davası başladı. Arı'nın eşi Selma Arı ve tutuklu olarak yargılanan Kadir Ilgız'ın ifadeleri kan dondurdu. Duruşmada, “Suçlamaları kabul etmiyorum tasarlayarak adam öldürmedim. Böyle bir olay yaşanmasını asla istemedim" diyerek kendini savunan Ilgız, "Recep, 'Sen benim karımla nasıl ilişki yaşarsın?' diye bağırdı. Bıçakla üzerime doğru gelmeye başladı." ifadelerini kullandı.

Magazin 03-11-2023 14:34

Müge Anlı izleyicileri buz kesti! Karısını öldüren cani kocadan kan donduran itiraf: Ellerimle boğdum, yuvarladım attım aşağıya!

Müge Anlı canlı yayında Bedriye Kılıç olayına ilişkin son dakika gelişmesini duyurdu. Konya'nın Akşehir ilçesinden Temmuz'da şüpheli bir şekilde ortadan kaybolan Kılıç'ın cinayete kurban gittiği düşünülüyordu. 110 günden fazla süredir aranan Bedriye Kılıç'ın ölümünde tek şüpheli olan Tayfur Kılıç dün gözaltına alındı. Eşini elleriyle boğduğunu itiraf eden cani koca "Yuvarladım attım aşağıya!" ifadesini kullandı. Cani koca Tayfur Kılıç'ın sonu bakın ne oldu...

Magazin 30-10-2023 12:22

Müge Anlı şoke oldu! Nevrigül ve Nazmiye'nin gittiği gizli ortam evi ortaya çıktı! Tehlikeli oyun detayı...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yine Nevrigül Alan cinayeti ele alındı. Müge Anlı ve ekibine konuşan bir kişi, gizli bir evden söz etti. 'Ortam evi' olarak bahsedilen bu evde Nevrigül'ün daha önce birçok kez dayak yediği ve yasaklı madde aldığı ortaya çıktı. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Nevrigül Alan'ın kardeşi Nazmiye'nin ''Ablam beni çıldırtıyordu.'' açıklaması damga vurdu.

Magazin 25-10-2023 13:42

Müge Anlı'da yasak aşk iddiası! Ölü bulunan Nevrigül Alan'ın eşi Bana da uygunsuz mesajlar attı dedi, ortalık karıştı

Müge Anlı, Nevrigül Alan olayını ele almaya devam ediyor. Bursa'da çocuğunu almak için evden ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Nevrigül Alan'ın cansız bedeni, 47. günde bir çiftçi tarafından zeytinlikte bulundu. Bugün gerçekleştirilen programda mide bulandıran bir iddia ortaya atıldı. Bir izleyici Nevrigül'ü öldürdüğü düşünülen sevgilisi Doğan ile kardeşi Nazmiye'nin yasak aşk yaşadığını öne sürdü. Remzi Bey ise Nazmiye için "Bana da uygunsuz mesajlar attı" dedi.

Magazin 20-10-2023 14:04

Müge Anlı çileden çıktı! Daha önce beraberlik yaşadığını eşinden gizleyen kadına tepki gösterdi: Kusura bakmayın ama...

Müge Anlı, annesine kavuşarak hikayesini tamamlamak isteyen 25 yaşındaki Merve Çınar'ı bir kez daha programında ağırladı. Ünlü gazeteci Merve'nin 21 yıldır görmediği Nermin Akbağ'a ulaşmıştı. Yaşlı kadın bugün ilk kez programa canlı bağlantı gerçekleştirdi. Müge Anlı, Merve'nin dünyaya geldiği birlikteliği eşinden saklayan Nermin Hanım'a "Bir erkeği bu şekilde kandırarak evlenmek bana son derece yanlış geliyor. Kusura da bakmayın yani!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 18-10-2023 12:04

Müge Anlı'nın 'uzaklaştırma' sözleri olay oldu! Şinasi de benim için...

Müge Anlı, kendisinden haftalardır haber alınmayan Bedriye Kılıç olayını ele almaya devam ediyor. Yapılan açıklamaların ardından gözler kayıp kadının eşi Tayfur Kılıç'a çevrildi. Canlı yayında tanıklarla yüzleşen Tayfur Kılıç'ın gerçekleri anlatıp anlatmadığı merak konusu olurken dikkat çeken bir açıklama da Müge Anlı'dan geldi. Ünlü gazeteci "Sen bu utanma sınırını aşmışsın zaten" diyerek Kılıç'a uyarıda bulundu. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na da değinen Müge Anlı'nın sözleri olay oldu.

Magazin 04-10-2023 14:45

Müge Anlı bile şaşırdı! 6 çocuklu yaşlı kadın düet yaptığı 18 yaş küçük adama kaçtı! Bakın kendini nasıl savundu...

Müge Anlı canlı yayında son dakika açıklamasında bulundu. Ünlü gazeteci, düet yaptığı karaoke uygulamasından tanıdığı adama kaçan 6 çocuklu Gülcemal Gürkan'ın kendilerine ulaştığını belirtti. Sevinci yüzünden okunan Derya Hanım, annesinin "Ben kayıp değilim sevdiğimin yanındayım!" sözleri sonrası neye uğradığını şaşırdı.

Magazin 26-09-2023 11:40

Müge Anlı flaş gelişmeyi duyurdu! Eşinin yasak aşkı serbest bırakılmıştı, kan donduran cinayette katil bakın kim çıktı

Müge Anlı canlı yayında 2 sene önce işlenen Muhammet Burhan cinayetine ilişkin flaş gelişmeyi duyurdu. Burhan'ın eşi Fatma'yla yasak aşk yaşayan Selami Ş.'nin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığını hatırlatan Müge Anlı, kan donduran olaya ilişkin detayları aktardı. Bir dönem gündeme bomba gibi düşen cinayette katil bakın kim çıktı...

Magazin 22-09-2023 13:28

Müge Anlı Film senaryosu demişti! Kar maskeli katil iddiasıyla gündem olan patronun sonu bakın ne oldu

Müge Anlı, daha önce programında günlerce ele aldığı bir olaya dair flaş gelişmeyi duyurdu. Eskişehir'de 22 yaşındaki çoban Mehmet Topaloğlu’nun öldürülmesine ilişkin davada sanığın cezasının beli olduğunu belirten ünlü gazeteci, "Benim hep 'Film senaryosu' dediğim olay" ifadesi ile bir kez daha haklı çıktığını vurguladı.

Magazin 19-09-2023 11:26

Müge Anlı sonunda patladı! Kıskançlığın bu kadarına da pes! Yok devenin nalı!

Müge Anlı, Konya’nın Akşehir ilçesinde kaybolan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın sırf röportaj verdiği için eşi tarafından kıskanılmasına dikkat çekti. Eşinin karısını 'Orada niye görücüye çıktın?' diye kıskandığını belirten ünlü gazeteci "Yok devenin nalı!" diyerek duruma tepki gösterdi.

Magazin 18-09-2023 12:06

Müge Anlı'nın elinden ne uçan ne de kaçan kurtuluyor! Kuşunun bulunması için adaklar adayan yaşlı kadın yürekleri sızlattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 90 yaşındaki Ayşe Hanım'ın sözleri damga vurdu. Tatil için Manisa'ya giden Ayşe Hanım, burada muhabbet kuşunu kaybettiğini belirtip Müge Anlı'dan yardım istedi. "Maviş benim çocuğum gibiydi" diyen yaşlı kadının sözleri ünlü gazeteciyi duygulandırdı.

Magazin 14-09-2023 13:33

Müge Anlı'dan canlı yayında olay sözler! Nankörlük ettim, Allah affetsin!

Müge Anlı canlı yayında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Sevgi izi uygulamasına dair konuşan Müge Anlı, Şevki Hoca'nın "Uluslararası düzeyde ödül almış bir şeyden bahsediyoruz" sözleri üzerine "Türkiye'de ödül yok anacığım... Yazık aslında üzülüyorum memleketim adına" dedi. Sevgi izi uygulaması görüntülerinin ardından duygusallaşan araştırmacı gazeteci "Nankörlük ettim, Allah affetsin!" ifadesini kullanarak sözlerini geri aldı.

Magazin 13-09-2023 10:50

Müge Anlı canlı yayında bombayı patlattı! Rahmi Özkan kendini tutamadı: Senin ağzında bakla ıslanmaz!

Müge Anlı canlı yayında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bir hayli heyecanlı olduğu gözlemlenen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, önümüzdeki hafta gerçekleştirmek istediği bir plana detay vermeden değindi. Bunun üzerine merak içinde kalan Rahmi Özkan "Senin ağzında bakla ıslanmaz!" diyerek ünlü gazeteciyi ti'ye aldı.

Magazin 08-09-2023 10:35

Döndü Boztepe olayında kan donduran gelişme! Müge Anlı korkunç gerçeği açıkladı, meğer kötü kokunun nedeni...

Müge Anlı 16. sezonuyla ekranlara geri döndü. Geçtiğimiz sezon ele alınmaya başlanan Döndü Boztepe olayını bugün de masaya yatıran araştırmacı gazeteci Müge Anlı, konuya dair flaş bir gelişmeyi duyurdu. Odunluktan gelen kötü kokunun sebebi hayvan dışkısı değil kemik parçaları çıktı.

Magazin 04-09-2023 13:30

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu boşanıyor mu? İddialara sert çıktı! Gözü olanın gözü çıksın

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun boşanacakları iddia edildi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bugün itibarıyla sezon finaline çıkacaklarını anımsatıp aslı astarı olmayan haberler yapıldığını belirtti. "Rahmi Bey'e boyuna 'öldü' diye haber yapmayın. Benim için de 'boşandı' diye yazmayın" diyen Müge Anlı, "Gözü olanın gözü çıksın. Kim böyle yazıyorsa Allah onun başına versin" ifadelerini kullandı.

Magazin 23-06-2023 10:43

'Hollywood yıldızı olmak istiyorum' demişti! Müge Anlı, Ezel Bayraktar olayına dair kahreden haberi verdi: 'Yoğun bakımda'

Müge Anlı'da yengesinin tedavisi için biriktirdiği 300 bin TL'yi alıp kayıplara karışan, sonrasında da Ömer olan ismini değiştirerek programa damgasını vuran Ezel Bayraktar tekrar gündem oldu. Hollywood yıldızı olmak isteyen Ezel Bayraktar bir ayakkabı mağazasında başladığı işinden ayrıldı ve eski hayatına geri döndü. Müge Anlı Bayraktar'ın hasta yengesine ilişkin açıklamada bulundu ve "Şu an yoğun bakımda" dedi.

Magazin 22-06-2023 14:40

Müge Anlı’yı bile şaşırtan olay! Karne almaya giden öğrenci, kendisinden 32 yaş büyük öğretmeniyle evlendi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 18 yaşındaki B. A.'nın yaşadıkları damga vurdu. 'Karne almaya gidiyorum' diyerek evinden çıkan ve kendisinden 32 yaş büyük olan öğretmeniyle evlendiği öğrenilen genç kızın bu davranışı ailesini çıldırttı. Çaresiz aile, Müge Anlı'dan yardım istedi. Müge Anlı, "Ne işin var senin öğretmeninin yanında?" diyerek çıkıştı. B. A.'nın sözleri ise akıllara durgunluk verdi.

Magazin 20-06-2023 14:06

Müge Anlı'dan stüdyodaki seyircilere sıkı tembih! Herkese öyle söyleyin, Müge'yi gördük...

Müge Anlı, canlı yayına boy aynası getirtip dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Rahmi Özkan ile Şevki Sözen'i de ayna karşısına davet eden Müge Anlı'nın sözleri olay oldu. Ünlü gazeteci, yaptığı açıklama sonrası seyircilerini sıkı sıkı tembihledi. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damga vuran o sözler...

Magazin 19-06-2023 10:59

Müge Anlı'dan eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na 'Indiana Jones' göndermesi: Ne kadar heyecansızsın!

Müge Anlı, Kadri Fidan olayını ele almaya devam ediyor. Yaşlı adamın define için mi yoksa cinsel gücü artırdığı söylenen ölümsüzlük otu nedeniyle mi sırra kadem bastığı merak konusu olurken Müge Anlı'dan ekran başındakileri şaşırtan bir açıklama geldi. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasında geçen konuşmaya değinen Müge Anlı, izleyenleri gülümsetti.

Magazin 15-06-2023 14:59

Müge Anlı'dan canlı yayında olay açıklama: Demek ki bu kadar sevmemek lazım

Müge Anlı canlı yayında dikkat çeken bir anısını anlattı. Köpeği Lokum'u tıraşa götürdüğünü belirten araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bu nedenle ondan tavır gördüğünü belirtip sözü kadın - erkek ilişkilerine getirdi. "Bazıları sevgi dilencisi" diyen Müge Anlı "Demek ki bu kadar sevmemek lazım" ifadesini kullandı.

Magazin 13-06-2023 11:05

Müge Anlı'da bir Palu vakası daha! İspirtoyla yaktı, salataya toplu iğne sakladı! 5 tane üç harfliler var

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına, bir genç kız ve annesinin 'ölüm tehdidi' ile 'alıkoyma' iddiaları damga vurdu. Ablası Esma'nın eniştesi tarafından etki altına alındığını söyleyen Elif Hanım'ın sözleri kan dondurdu. İddialar, programda bir dönem günlerce konuşulan Palu Ailesi olayını hatırlattı. Acılı anne damadı için "Salatanın içine toplu iğne atarak bizi öldürmeye çalıştı" dedi. Elif Hanım ise "Eniştem Esma'nın yüzünü ispirtoyla yakıp kaza süsü verdi" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-06-2023 11:49

Cezaevinden çıkıp karısını öldürdü! Müge Anlı isyan etti! Annesinin kanı yerde kalmasın diye...

Müge Anlı, 24 yaşındaki Seda Hanım'ın çocukken yaşadığı olayların üstesinden gelebilmek için başvurduğunu belirtip genç kızın, annesinin katili olan babasını aradığını vurguladı. Bundan yıllar önce cezaevinden çıkan cani baba 3 kızının önünde barışma teklifini kabul etmeyen eşini öldürüp kayıplara karıştı. Müge Anlı, "Seda, annesinin kanı yerde kalmasın diye burada" diyerek yaşanan acı olayı aktardı.

Magazin 05-06-2023 12:14

Müge Anlı'yı çileden çıkaran iddia! Evli kuzeninin boşanıp 17 yaşındaki kızına nikah yapmasını istedi

Müge Anlı 17 yaşındaki Melisa'nın kuma olarak, evli ve 2 çocuk babası kuzeni tarafından kaçırıldığını anımsatıp son gelişmeyi duyurdu. Melisa'nın babaannesine teslim edildiğini belirten Müge Anlı, kaçıran kişinin Melisa'nın annesi Emine Hanım'ın hala oğlu olduğunu söyledi. Fakat canlı yayında ekran başındakileri şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Programa görüntülü bağlanan bir akraba ''Kızının evli kuzeniyle görüştüğünü annesi biliyordu!'' dedi.

Magazin 25-05-2023 11:36

Canlı yayında kafatasına ulaşıldı! Müge Anlı'da kan donduran itiraf! Silivri’ye gömdüm, arada bir suluyorum

Müge Anlı, Sevgi Demirci olayına ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Eren ve Rümeysa Polat adındaki 2 çocuğuyla kayıplara karışan 38 yaşındaki kadının cenazesine ulaşıldı. Müge Anlı’ya itirafta bulunan şüpheli ismin kuzeni Ö.Y., yaptığı açıklamada “Ü.Y., beni ‘Seni de onları gömdüğüm gibi gömerim’ diye tehdit etti. Beni yakmaya çalıştı” ifadesini kullandı.

Magazin 24-05-2023 14:09

Müge Anlı'da kan donduran sözler! Kocam poşetle boğmaya kalktı! dedi, Instagram'dan bulduğu adama kaçtı

Müge Anlı, 3 çocuğunu yanına alıp sırra kadem basan Yasemin Koç'un bulunduğunu duyurdu. Ünlü gazetecinin son dakika gelişmesini aktarmasının ardından anne Azime Hanım sevinç gözyaşları döktü. Eşinin Sait isimli bir adama kaçması nedeniyle sinirlenen Yusuf Bey, ondan bir an önce geri dönmesini ve isterse hukuki işlem başlatmasını istedi. Yasemin Hanım'ın "Kocam poşetle boğmaya kalktı" sözleri ise izleyenleri şaşırttı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert'e damga vuran olay...

Magazin 22-05-2023 11:37

Müge Anlı'daki Eşme Akıncı olayında flaş gelişme! Evlilik vaadiyle kaçırıldığı iddia edilmişti! Yaşlı kadın bakın nereden çıktı

Müge Anlı'nın ele aldığı kayıp Eşme Akıncı olayında sürpriz bir gelişme yaşandı. Karaman'ın Ermenek ilçesinde gece saatlerinde evden çıkan ve 13 gündür kendisinden haber alınamayan Eşme Akıncı bulundu. Talihsiz kadının, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında evlilik vaadiyle kaçırıldığı iddia edilmişti. Eşme Akıncı, sağ olarak ama şok halinde ve konuşamaz bir durumda bir ahırın içinde bulundu.

Magazin 16-05-2023 07:16

Müge Anlı'da küfürler havada uçuştu: Kendi öz babam para karşılığı sattı beni

Müge Anlı, 3 yaşındaki torunuyla gelini Raziye Kürkçü'nün bulunmasını isteyen Emine Hanım'a yeni gelişmeyi duyurdu. Raziye Kürkçü, kayınvalidesi ve kayınbiraderi ile canlı yayında yüzleşti. Müge Anlı, yaşanan olay üzerine "4 tane çocuk yapmışsın, neden 1 tanesini alıp gittin?" diye sordu. Eşinden darp nedeniyle ayrıldığını belirten Kürkçü'nün "Kendi öz babam para karşılığı sattı beni" sözleri ekran başındakileri şaşırttı.

Magazin 08-05-2023 11:47

Müge Anlı'dan ekip arkadaşlarına Hıdırellez dileği göndermesi! Burada herkes evde kalmış

Müge Anlı, Suzan Kardeş'in her yıl olduğu gibi bu sene de Hıdırellez keseleri gönderdiğini belirtip "Bu da bileklikmiş. 'Vallahi ne olursun sağlık için 1 hafta takın' diye çok ısrar etmiş" ifadelerini kullandı. Keseleri konuklarına, seyirci ve ekip arkadaşlarına dağıtan Müge Anlı birçoğunun bekar olduğunu öğrenince şaşırdı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın "Burada herkes evde kalmış" sözleri izleyenleri gülümsetti.

Magazin 05-05-2023 11:38

Müge Anlı canlı yayında ilk kez hastalığını açıkladı! 'Söylemiyorum ama söyleyeyim' deyip... 'Duyanınız var mı kaç yıldır?'

Müge Anlı, 3 aydır anne-babasının aradığı 17 yaşındaki Gülcan'ı sevgilisinin yanında buldu. Genç kızın evli bir erkeğe gönlünü kaptırdığı ve lise öğrenimini yarıda bıraktığı öğrenilirken programa damga vuran bir olay yaşandı. Gülcan'ın hep ailesini suçladığını belirten anne Songül, kardeşinin okuma yazma bilmediğini söyleyince Müge Anlı küplere bindi. Anlı, "Ciğerimde leke oldu!" deyip başına gelenleri anlattı. İlk kez hastalığını açıklayan Anlı "Sesimi normal duyanınız var mı kaç yıldır?" dedi.

Magazin 28-04-2023 11:29

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! Aşeriyorum diyerek sürekli dönerciye gidiyordu! Gerçek bambaşka çıktı

Müge Anlı kayıplara karışan eşi Esra Hanım'ı arayan Ferdi Özer'i konuk etti. 7 aydır hamile olduğunu söyleyen eşi tarafından kandırıldığını belirten Ferdi Özer, Müge Anlı'dan yardım istedi. 16 Nisan'da Balıkesir'de kaybolan 27 yaşındaki kadına ilişkin iddialar Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosundaki seyircileri şaşırttı. Müge Anlı yapılan açıklamalar karşısında ne diyeceğini bilemedi. İşte detaylar...

Magazin 27-04-2023 13:49

Müge Anlı canlı yayında neye uğradığını şaşırdı! Tükürüklü tükürüklü öptü deyip kolunu dezenfekte etti

Müge Anlı, TikTok'ta bulduğu kadınlara giden eşi Serdar Bey'den, 1 yıldır haber alamadığını söyleyip yardım isteyen Güler Kahraman'ı ağırladı. "Beni tombalağım diye seven kocam başkasına gitti" sözleri dikkat çeken Kahraman sevgisini göstermek için Müge Anlı'yı kolundan öptü. Neye uğradığını şaşıran araştırmacı gazeteci Müge Anlı, "Tükürüklü tükürüklü öptü. Benim tenim çok hassas, kesin moraracak" deyip kolunu dezenfekte etti. Güler Hanım canlı yayında eşi Serdar Bey ile yüzleşti.

Magazin 25-04-2023 13:35