Muharrem Sarıkaya Haberleri

Gazeteciye tokat atmıştı! Muharrem Sarıkaya şimdi de okuyucuya tepki gösterdi: Hödük...

Gazeteci Muharrem Sarıkaya geçtiğimiz aralık ayında bir yayın sırasında, ses kontrolü yapan muhabire attığı tokat ile gündeme gelmişti. Tokat olayı sonrası büyük tepki çeken ve bir süre yazılarına ara verdikten sonra geri dönen Sarıkaya, şimdi de bir okuyucuya attığı mesaj ile dikkat çekti

Haber 14-06-2022 08:37

SON DAKİKA | Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı tarih! Mansur Yavaş ve Haşim Kılıç iddiası sonrası yeni gelişme

Son dakika haberi: Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ile ilgili Mansur Yavaş isminin önerilmesi gündem yaratırken, 'Haşim Kılıç' iddiası da çok konuşuldu. 6 muhalefet partisinin ise adayı açıklayacağı tarihle ilgili görüş birliğine vardığı iddia edildi. Muhalefet liderlerinin adayın açıklanması için bir tarih belirlediği ve o gün gelene kadar isim konusunda polemik yaratacak söylemlerden kaçınacakları belirtiliyor. İşte Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili tüm detaylar..

Haber 10-04-2022 09:17

Fatma Şahin, Muharrem Sarıkaya'ya neden tepki göstermedi? Şahin'den eleştirilere canlı yayında yanıt

Muharrem Sarıkaya'nın basın emekçisine kameralar kayıttayken attığı tokat günlerce konuşulmuştu. O sırada röportaj veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in bu saldırı karşısında sessiz kalması eleştirilmişti. Şahin son yaptığı açıklamada 'Neden sessiz kaldı' eleştirilerine yanıt verdi.

Haber 04-04-2022 23:20

Cem Yılmaz'dan Muharrem Sarıkaya'ya gönderme: Herkesi şaşkına çevirdi

Üniversite öğrencisi genç kadınların desteklenmesi amacıyla düzenlenen 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğinde sahneye çıkan Cem Yılmaz, kameramana tokat atan Muharrem Sarıkaya'ya gönderme yaptı.

Magazin 11-03-2022 16:12

Yasak Elma'dan çalışanı tokatlayan Muharrem Sarıkaya'ya gönderme

Yasak Elma son bölümdeki gönderme sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz aylarda bir yayın sırasında ses kontrolü yapan kameramana tokat atan Muharrem Sarıkaya unutulmadı. Şevval Sam'ın sahnelerinden birinde bu olaya bomba bir gönderme yapıldı.

Magazin 22-02-2022 07:10

Şahan Gökbakar'dan Muharrem Sarıkaya tepkisi! Yöneticileri kınıyorum

Şahan Gökbakar son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla çok konuşuluyor. Son olarak Muharrem Sarıkaya paylaşımına yer verdi. Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile gerçekleştirdiği canlı yayın esnasında İHA muhabirine tokat atmıştı. Muharrem Sarıkaya, kurumla ilişkisi kesilmedi. 17 Aralık'ta ara verdiği Habertürk'teki yazılarına bugün yeniden başladı. Konu ile Şahan Gökbakar, "Yöneticileri kınıyorum" sözlerine yer verdi.

Magazin 15-02-2022 10:34

Azerbaycan televizyonunda 'Muharrem Sarıkaya' skeci

Katıldığı canlı yayında İHA kameramanına tokat atan gazeteci Muharrem Sarıkaya, Azerbaycan'da yayınlanan şov programına konu oldu. Türkiye'yi ayağa kaldıran olay, mizahi bir şekilde Azerbaycanlı oyuncular tarafından sahnede canlandırıldı.

Haber 30-12-2021 22:46

Son Dakika: Muharrem Sarıkaya, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden istifa etti

Son dakika haberi: Röportaj sırasında kameralar önünde muhabire tokat atan Muharrem Sarıkaya, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden istifa ettiğini duyurdu. Sarıkaya'nın skandal hareketi sosyal medyada, medya sektöründe ve meslek örgütlerinde büyük tepki çekmişti.

Haber 27-12-2021 15:10

Son Dakika Haberi: Muharrem Sarıkaya'nın tokat attığı gazeteciden yeni açıklama: Annem görünce fenalaştı

Son dakika haberi: Gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın tokat attığı İHA kameramanı Ahmet Demir, yaşadıklarını anlattı. Kameralar önündeki saldırının etkisinden hâlâ çıkamadığını belirten Demir, yemek yiyemediğini 4 günde 3 saat uyuyabildiğini söyledi. Ruhen çöktüğünü ifade eden Demir "annem yediğim tokadı gördüğünde fenalaştı. Bu duruma her şeyden daha çok üzüldüm” diye konuştu. Fatma Şahin'in yayın sonrası kendilerini azarladığını da ilk kez anlatan Demir, "yapılan izahtan sonra özür diledi" dedi.

Haber 21-12-2021 08:16

Son dakika: Muharrem Sarıkaya'nın vukuatları bitmiyor! Eski muhabir Aslı Işık itiraf etti '7 aylık hamileyken...'

Son dakika haberi: Muharrem Sarıkaya'nın İHA muhabiri Ahmet Demir'e canlı yayında tokat atmasının ardından yeni gelişmeler de ortaya çıkmaya başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportajı sırasında kendini kaybederek İHA görevlisine saldıran Muharrem Sarıkaya ile ilgili, eski çalışan Aslı Işık'tan şiddet itirafı geldi. Sarıkaya'nın eski çalışana hamileyken bile şiddet uyguladığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haber 21-12-2021 08:05

Son Dakika: Muharrem Sarıkaya görevinden istifa etti

Son dakika haberine göre gazeteci Muharrem Sarıkaya, canlı yayında yaşanan ses problemini çözmeye çalışan İHA kameramanı Ahmet Demir’e tokat attığı görüntüler sonrası görevinden istifa etti. Bir televizyon programına telefonla bağlanan Demir, başına gelen olayı canlı yayında anlattı.

Haber 20-12-2021 13:14

Muharrem Sarıkaya'nın hareketi sonrası Pınar Altuğ sessiz kalmadı

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, canlı yayında yaşanan ses problemini çözmeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atarak herkesi şoke etti. Sarıkaya'nın bu hareketi sırasında Fatma Şahin'in tepkisizliği de gündeme geldi. Pınar Altuğ konuya dair düşüncelerini sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 20-12-2021 11:39

Son dakika haberi: Muharrem Sarıkaya'nın tokat attığı kameraman Ahmet Demir ilk kez konuştu! 'Birden bire...'

Son dakika... Habertürk Ankara temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atmasından sonra sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyümüştü. Muharrem Sarıkaya, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaparak özür dilese de bu özür milyonların tepkisini dindirmedi. Saldırıya uğrayan kameraman Ahmet Demir ilk kez konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 20-12-2021 09:11

Muharrem Sarıkaya'nın attığı tokat gündemde! Hande Sarıoğlu'ndan olay paylaşım

Habertürk Ankara temsilcisi Muharrem Sarıkaya skandal hareketiyle gündemde. Sarıkaya İHA muhabiri Ahmet Demir'e canlı yayında tokat attı. Tokatın ardından tepkiler çığ gibi büyürken daha önce aynı kanaldan oryantal yaptığı için kovulan spiker Hande Sarıoğlu bu konuya sessiz kalmadı. Hande Sarıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Magazin 20-12-2021 07:56

Muharrem Sarıkaya ne yaptı? Muharrem Sarıkaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gazeteciye tokat olayı tepki çekti!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın ne yaptığı ve hayatı hakkında çıkan haberlerden sonra merak konusu oldu. Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın, yayın sırasında ses kontrolü yapan bir kişi ile yaşadığı sorun gündem oldu. Peki Muharrem Sarıkaya ne yaptı? Muharrem Sarıkaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Haber 19-12-2021 19:22

Son dakika: Gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın tokadı sosyal medyada büyük tepki çekti! Sarıkaya'dan ilk açıklama...

Muharrem Sarıkaya'nın olay görüntüleri sonrası son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Habertürk yazarı gazeteci Muharrem Sarıkaya kameralar kayıttayken ses teknisyenine tokat attı. Röportaj sırasında yaşanan olayın görüntülerinin paylaşılması üzerine sosyal medyada Sarıkaya'ya tepki gösterildi. Tepkilerin ardından Sarıkaya sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Haber 19-12-2021 18:10

Hint mutantının etkileri neler? Türkiye'de ilk kez görüldü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hindistan varyantının Türkiye'de görüldüğünü duyururken; söz konusu varyantın "mutantın mutantı" olduğu belirtiliyor.

Haber 30-04-2021 09:16

Sosyal medya platformları temsilci bulundurmayı kabul etti; biri hariç!

Sosyal medya yasasına karşı sosyal ağ mecralarının tavrı herkes tarafından merak ediliyor. Gazeteci Muharrem Sarıkaya ise Ak Parti Grup Başkanı Naci Bostancı'nın bu konudaki sözlerine köşesinde yer verdi. Sarıkaya'nın aktardığına göre sosyal ağ sağlayıcıları ağırlıklı olarak Türkiye'de temsilci bulundurmayı kabul etti. Ancak biri hariç.

Haber 29-07-2020 14:45

Abdullah Gül yeni parti kuracak mı? En yakınındaki isim açıkladı

'Abdullah Gül, 55 milletvekili ile yeni parti kuracak' iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ankara'yı sallayan iddiaları köşesine taşıyan Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Gül'ün en yakınındaki isimle görüştüğünü ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını yazdı.

Haber 19-12-2018 08:09

'Farklı bir yöntem deniyorlar' deyip açıkladı: Kimse kendini garanti sanmasın

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, İYİ Parti- CHP ittifaktaki kulisleri aktardı.

Haber 16-12-2018 10:31

İYİ Parti ve CHP arasındaki kriz çözüldü! Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çıkış: Özgür'ü aşamıyorum!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, bugünkü 'İttifaklarda son durum' başlıklı yazısında Mart 2019 yerel seçimleri öncesi başkentteki kulis bilgilerini yazdı. AK Parti ve MHP ittifakında görüşmelerin tamamlandığını belirten Sarıkaya, ittifakta sonuca ulaşıldığını aktardı. CHP ve İYİ Parti ittifakında sorunlu yerlerin kalmadığını ifade eden Sarıkaya, 'Millet İttifakı'nda yaşanan krizin çözüldüğünü, iki partinin ilçelerdeki aday konusunu ince eleyip sık dokuyarak karar vereceklerini yazdı.

Haber 14-12-2018 07:38

İttifaktan daha önemli! Partilerin oyundan fazlasını topluyor

Haberturk.com yazarı Muharrem Sarıkaya, bugünkü 'Partilerin oyundan fazlasını topluyor' başlıklı yazısında, Saadet Partisi'nin yerel seçimler için vurgu yaptığı dinamikleri kaleme aldı.

Haber 23-11-2018 07:36

Erdoğan ve Bahçeli seçimde bu illerden vazgeçti!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, bugünkü "Yerelde ittifakta çoklu model…" başlıklı yazısında, Mart 2019 yerel seçimine ilişkin kulis bilgilerini yazdı. Dünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan-Devlet Bahçeli görüşmesinde ittifak modeli ve uygulanacağı iller konusunun konuşulduğunu belirten Sarıkaya, MHP'nin baştan talep ettiği illerin değiştiğini, AK Parti'nin Osmaniye'de, MHP'nin ise Adana'da aday göstermeyebileceğini iddia etti.

Haber 22-11-2018 08:07

AK Parti Antalya adayı belli oldu iddiası!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, bugünkü 'Büyükşehir'de hedef ilçeler' başlıklı yazısında, AK Parti'de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile yola devam kararı alındığını ileri sürdü.

Haber 20-11-2018 07:37

CHP ve İYİ Parti'nin '14 il' pazarlığı

Haberturk.com yazarı Muharrem Sarıkaya, Kılıçdaroğlu-Meral Akşener görüşmesinin satır aralarını kaleme aldı. Sarıkaya, CHP ve İYİ Parti iş birliğinin bir 'çatı ittifakı' yerine, 'bölgesel ittifaklar' şeklinde gerçekleşeceğini ifade etti. Sarıkaya, 'İlk aşamada 14 büyükşehir üzerinde çalışacak…' ifadelerini kullandı.

Haber 15-11-2018 07:20

Muharrem Sarıkaya 'AK Parti'nin Ankara adayı kesinleşti' dedi ve o ismi canlı yayında açıkladı!

Habertürk TV canlı yayınında açıklamalarda bulunan Muharrem Sarıkaya, 2019 Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde gündem yaratacak bir iddiada bulundu. Sarıkaya, 'İktidar partisinden Ankara için Mehmet Özhaseki’nin ismi kesinleşti. Sayın Cumhurbaşkanı bu görevi kendisine verdi' diye konuştu.

Haber 12-11-2018 12:44

MHP'nin Ankara adayı kim olacak? Canlı yayında Erkan Haberal ismini duyurdu

MHP Ankara adayı için Melih Gökçek'in ardından yeni bir ismi gündemine aldı. Gazeteci Muharrem Sarıkaya, katıldığı canlı yayında Genel Merkez'in Ankara adaylığı için Erkan Haberal'ı düşündüğünü duyurdu.

Haber 07-11-2018 16:04

Ali Babacan ve Süleyman Soylu başkanlığı istemedi!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimle ilgili kulis bilgisini aktardı. Sarıkaya, AK Parti'nin Ankara adayı olabileceği iddia edilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yakınlarına "Ne belediye ne başkan adaylığı? Boş ver onu, işimize bakalım" dediğini iddia etti.

Haber 31-10-2018 09:26

MHP'nin af teklifi, fuhuşa da indirim getiriyor!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, MHP'nin dün Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sunduğu af teklifi tasarısında Türk Ceza Kanunu’nun fuhuşu düzenleyen 227’nci maddesinin kapsam dışı bırakılmadığını söyledi. Sarıkaya, "Bu maddeden ceza alanların 5 yıllık indirimden yararlanmalarının önü açılmış" dedi.

Haber 25-09-2018 07:42

Muharrem Sarıkaya: Yerel seçimlerde AK Parti'nin oy oranı yüzde 30'lara düşebilir

Mart 2019'daki yerel seçimlerde AK Parti'nin oy oranıyla ilgili gazeteci Muharrem Sarıkaya'dan çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. AK Parti'nin son iki yerel seçimde milletvekili sandığının 6 puan gerisinde kaldığını hatırlatan Sarıkaya, "AK Parti açısından yerel seçim yüzde 30’lara dönüş anlamına gelebilir" diye yazdı.

Haber 20-09-2018 11:08

Muharrem Sarıkaya: Kanaat, Kılıçdaroğlu'nun görevinden ayrılacağı yönünde

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Seçim sonrası Muharrem İnce’nin Genel Başkan olmasını destekleyerek bırakacaktım" ifadesinin parti içinde tartışmalara neden olduğunu ileri sürdü. Sarıkaya, "Vardıkları kanaat Kılıçdaroğlu’nun görevinden ayrılacağı yönünde" ifadesini kullandı.

Haber 31-08-2018 09:48

OHAL torbasında bedelli dışında 3 sürpriz daha!

OHAL yerine geçecek yasa teklifine bedelli askerlik dışında 3 sürpriz madde daha eklendi.

Haber 17-07-2018 20:24

İYİ Parti'ye geçen 15 vekil CHP'ye geri dönüyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 100 bin imza ile 24 Haziran'da cumhurbaşkanı adayı olacağının söylemesi üzerine Ankara'da yeni bir gelişme yaşandı. Kulislere yansıyan bilgiye göre, CHP'den İYİ Parti'ye Meclis'te grup kurması için verilen 15 vekil, partiye geri dönecek.

Haber 27-04-2018 08:37

2019 seçimlerinde baraj düşürülecek mi? 'AKP bir şartla kabul edebilir'

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Yüzde 10 ağır” sözüyle dile getirdiği seçim barajının aşağı inmesi konusunda AKP'nin “İstikrar için baraj da gerekli” diyerek sıcak bakmadığını belirtti. AKP'nin bir şartla barajın düşürülmesine sıcak baktığını söyleyen Sarıkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Daraltılmış bölge olsun, baraj aşağı insin, dar bölgeye geçilirse de tamamen kalksın” önerisine dönüldüğünü ifade etti.

Haber 28-11-2017 10:31

Rusya’nın yeni Ankara Büyükelçisi'nden S-400 açıklaması: Çok büyük bir uğultu var

Rusya’nın yeni Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, Suriye'de yaşanan gelişmeleri ve Türkiye-Rusya ilişkilerini Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'ya değerlendirdi. "S-400’lere Türkiye kendi yazılımını ve teknolojisini yükleyebilecek mi?" sorusuna Yerhov, "Hem Washington hem de Brüksel’de çok büyük bir uğultu var. Şu anda içinde bulunduğum konum itibarıyla sarf edeceğim her kelime bir yere saptırılabilir ya da suiistimal edilebilir" yanıtı verdi.

Haber 10-08-2017 07:47

Almanya'da Türk vatandaşına Türkiye'ye gitme uyarısı

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Almanya’da yaşamını süren ve çifte vatandaş olan Türk kökenli arkadaşının başına gelenleri köşesine taşıdı. Sarıkaya, uluslararası bir şirkette yönetici olan Türk arkadaşına, Alman devletinin Türkiye ve THY güzergâhının çok riskli olduğu belirtmesi ve bu kapsamda da şirketi tarafından ciddi uyarılar yapıldığını ileri sürdü. Sarıkaya, arkadaşının THY ile uçma konusunda ısrarının ardından bu kez de Türkiye yolculuğunda seyahat sigortası yapılmadığını belirtti.

Haber 01-08-2017 09:28