Mülayim Haberleri

Korkusuz Korkak konusu nedir, oyuncuları kimdir? Korkusuz Korkak filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Korkusuz Korkak filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak edildi. Korkusuz Korkak filminin yönetmen koltuğunda birçok Türk filminin çekiminde parmağı olan Natuk Baytan yer almıştır. Filmin başrolünde merhum oyuncu Kemal Sunal Yer almıştır. Peki, Korkusuz Korkak konusu nedir, oyuncuları kimdir? Korkusuz Korkak filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 08-11-2023 20:41

Korkusuz Korkak oyuncuları kimdir, konusu nedir? Korkusuz Korkak filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Korkusuz Korkak filmi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Usta oyuncu Kemal Sunal filmde 'Mülayim Sert' rolünü canlandırdı. Korkusuz Korkak filminin senaristliğini Erdoğan Tünaş kaleme alırken yapımcılığını Yahya Kılıç üstlendi. Peki, Korkusuz Korkak oyuncuları kimdir, konusu nedir? Korkusuz Korkak filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 12-09-2023 21:08

Korkusuz Korkak konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak ne zaman ve nerede çekildi?

Korkusuz Korkak filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar araştırılıyor. Filmin başrolünde merhum oyuncu Kemal Sunal Yer almıştır. Korkusuz Korkak filminin yönetmen koltuğunda birçok Türk filminin çekiminde parmağı olan Natuk Baytan yer almıştır. Peki, Korkusuz Korkak konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 08-08-2023 18:52

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek'in yeni aşkı bakın kim çıktı! Meğer İşte Benim Stilim yarışmacısıymış

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek sosyal medya paylaşımları, yeni imajı ve şarkılarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak çene estetiği (jawline) yaptırdığı iddiaları ortaya çıkan İpek, bu iddiaları doğrulamıştı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından aşkını ilan etti. Yeni sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 18-07-2023 17:18

Mülayim

Mülayim Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mülayim Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Korkusuz Korkak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak nerede ve ne zaman çekildi? Show TV yayın akışı

Korkusuz Korkak filmi Show TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Kemal Sunal'ın en beğenilen filmlerinden olan yapımın yönetmenliğini Natuk Baytan yapmıştır. Filmin konusu, oyuncuları ve çekim yerleri de merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki, Korkusuz Korkak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak nerede ve ne zaman çekildi? Show TV yayın akışı...

Magazin 14-07-2023 20:11

Yeşilçamın patronu Nejat Gürçen'in kızı da ünlü çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

1970'li ve 1980'li yıllardaki jön rollerinin yanında, gerek Kemal Sunal ve Cüneyt Arkın filmlerinin patron ve gazinocu karakterlerine hayat veren Nejat Gürçen'in kızı da oyuncu çıktı. Dönemin çocuk yıldızlardan Funda Gürçen'in Yeşilçam'da birçok yıldız isim ile rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin 04-07-2023 11:51