Murat Hazinedar Haberleri

Son dakika: Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar için tahliye kararı

Son dakika haberi: Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet ve irtikap soruşturmasına ilişkin 17 sanıklı davada tutuklu olarak yargılanan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile birlikte 2 sanığın tahliyesine karar verildi.

Haber 12-05-2023 19:33

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hakkında istenen ceza belli oldu! İddianemede çarpıcı detaylar

"Rüşvet" ve "irtikap" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da bulunduğu 17 kişi hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. Hazinedar'ın 8 kez "irtikap suçuna teşebbüs etmek" suçundan 20 yıldan 40 yıla kadar, 8 kez "irtikap" suçundan 40 yıldan 80 yıla kadar, 2 kez "rüşvet" suçundan 8 yıldan 24 yıla ve 5 kez "görevi kötüye kullanmak" suçundan 2,5 yıldan 10 yıla kadar olmak üzere toplamda 70 yıldan 154 yıla kadar hapsi istendi.

Haber 02-03-2023 15:43

Murat Hazinedar kimdir? Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar neden tutuklandı?

Beşiktaş Belediyesi'nin eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Hazinedar'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki, Murat Hazinedar kimdir? Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar neden tutuklandı?

Haber 16-12-2022 08:28

SON DAKİKA | Rüşvet operasyonunda yeni gelişme! Beşiktaş Belediyesi eski başkanı Murat Hazinedar tutuklandı

Son dakika haberi: Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konuya ilişkin detaylar ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan sevk belgelerinde ortaya çıktı.

Haber 16-12-2022 08:21

Aralarında eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da var! Tutuklamam talebiyle mahkemeye sevk edildiler

Beşiktaş Belediyesine yönelik 'rüşvet' soruşturması çerçevesinde yakalanarak adliyeye sevk edilen eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da aralarında bulunduğu 7 şüpheli, 'irtikap' ve 'zimmet' suçlarından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Haber 15-12-2022 19:29

Beşiktaş eski Belediye Başkanı Hazinedar adliyeye sevk edildi

Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan eski belediye başkanı Murat Hazinedar ve diğer şüpheliler Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 15-12-2022 08:07

Murat Hazinedar'dan hastane çıkışında koluna giren polislere tepki: Yapmayın bunu, itip duruyorsunuz ayıp

Beşiktaş Belesiyesi'ndeki rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan eski belediye başkanı Murat Hazinedar, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Murat Hazinedar, hastanede çıkışında koluna giren polislere tepki göstererek "Yapmayın bunu. Bu bir komplo. İtip duruyorsunuz ayıp ayıp" dedi.

Haber 14-12-2022 21:18

Adreste bulunamayınca takibe alındı! Eski Belediye Başkanı Hazinedar'ın gözaltına alınma anları ortaya çıktı: Polisleri fark edince...

Dün İstanbul Beşiktaş Belediyesi'ne düzenlenen 'rüşvet' operasyonu kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yakalandığı anlara ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Operasyon kapsamında 16 kişi gözaltına alınmış, gözaltı kararı olan Hazinedar belirlenen adreste bulunamamıştı. Ordu'dan İstanbul'a geldiği öğrenilen Hazinedar D-100 Karayolunda takibe alındı. Aracın polis kontrol noktasındaki polis ekiplerini fark ettiğinde yaptığı ise dikkat çekti.

Haber 14-12-2022 09:24

Son dakika: Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Kastamonu'da yakalandı

Son dakika haberine göre, Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlenmişti. Beşiktaş Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Kastamonu'da yakalandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 13-12-2022 21:26

SON DAKİKA | Beşiktaş Belediyesi'ne operasyon! Eski başkan Murat Hazinedar aranıyor

Son dakika haberine göre Beşiktaş Belediyesi'ne ekipler operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 16 kişi gözaltına alındı. Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş Belediyesi'nden konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, ''Bu haberler 2014 ve 2018 yılları arasında başlatılan bir sürece ilişkin olup, belediyemizin mevcut yönetimi ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır'' denildi.

Haber 13-12-2022 13:25