Murat Kazancıoğlu Haberleri

Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu ayrıldı mı? Resimleri sildi, takibi bıraktı

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Ünlü model son olarak sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile Bali'ye gitmiş ve tatil pozlarıyla çok konuşulmuştu. Şimdi ise ünlü çiftin ayrılık iddiası sosyal medyayı salladı. Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu'nun birbirlerini takipten çıkması kafalarda soru işareti bıraktı.

Magazin 20-10-2023 16:06

Şevval Şahin derin dekolteli bikinisiyle poz verdi! Sosyal medyayı salladı

Şevval Şahin, iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yaza başlangıç yaptığını belirten Şahin'e kısa sürede yüzlerce beğeni geldi.

Magazin 23-04-2023 00:34

Belini inceltmek için bunu da yapmış! Şevval Şahin hakkında şaşırtan iddia!

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile Tayland’a gitti. Phuket tatilinden sık sık fotoğraflar paylaşan Şahin bikinili pozlarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Şevval Şahin hakkında öyle bir iddia gündeme geldi ki duyanlar yok artık dedi. Şahin belini inceltmek için bakın ne yapmış...

Magazin 02-02-2023 08:43

Şevval Şahin sütyensiz fotoğrafını paylaştı! Cesur pozları ortalığı yaktı geçti

Şimdilerde Murat Kazancıoğlu ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen genç model Şevval Şahin'in her paylaşımı olay oluyor. 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin bu defa sütyensiz fotoğraflarını paylaştı bu pozlara yorum yağdı...

Magazin 05-01-2023 12:53

Havada aşk kokusu var! Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncusu Burcu Özberk ile Murat Kazancıoğlu'ndan samimi pozlar!

FOX TV erkanlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldız oyuncusu Burcu Özberk, oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Genç oyuncunun ismi geçtiğimiz dönemde aynı dizide rol aldığı partneri İlhan Şen ile birlikte anılmıştı. Burcu Özberk'ten bu defa Murat Kazancıoğlu ile samimi pozlar geldi.

Magazin 07-04-2022 10:44