Musa Eroğlu Haberleri Ve Son Dakika Musa Eroğlu Haberleri

Musa Eroğlu Haberleri Ve Son Dakika Musa Eroğlu Haberleri

Musa Eroğlu, 1946 yılında Mersin’in Mut ilçesinde doğmuştur. Ortaokul eğitimine başladığı sıralarda ‘Karacaoğlan’ rolünü oynamış ve 1964 yılında Ankara’ya gelmiştir. Eroğlu, radyo sanatçısı olmak için girdiği sınavı ikinci denemesinde kazanmıştır. Askerliğinin ardından ‘İkimiz Toprağa Girelim Elif’ eseri ile ilk plağını çıkarmış ve çeşitli türküleri TRT repertuarına kazandırmıştır. Musa Eroğlu, ‘Mihriban’ türküsü ile Türkiye’de tanınmış olup Bedia Akartürk, Neşet Ertaş, Orhan Gencebay, Belkıs Akkale, İbrahim Tatlıses, Aşık Mahsuni Şerif, Gülşen Kutlu, vb. birçok sanatçıyla beraber çalışmıştır. ‘Devlet Sanatçısı’ unvanı alan Eroğlu, ‘Telli Turnam, ‘Yolun Sonu’ gibi eserleri katmıştır. Film ve dizi yapımlarına destek veren sanatçı, şimdilerde yayımlanan Çukur dizisine türküleriyle değer katmıştır.

Musa Eroğlu Haberleri

Musa Eroğlu kimdir, aslen nereli? Musa Eroğlu kaç yaşında?

Türk halk müziğinin usta isimlerinden olan Musa Eroğlu, Hz. Ali hakkında sarf ettiği sözler sebebiyle sosyal medyada gündem haline geldi. Ünlü sanatçının hayatı, yaşı ve memleketi gibi sorular merak edilemeye başlandı. Peki Musa Eroğlu kimdir, aslen nereli? Musa Eroğlu kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 03-09-2022 08:43

Yıldız Tilbe'den Musa Eroğlu'na çok sert Hz. Ali yanıtı! Alevi vatandaşların tepkisini çekmişti

Sanatçı Musa Eroğlu'nun, Hz. Ali için söylediği "Zülfikar'ın ağırlığı 2 ton 700 kilo. Tasviri doğruysa onu anca Tanrı kullanabilir. Kul kullanamaz çünkü ağır gelir. Bunu kullanan g*t*ne bir bıçak sokup öldürüyor Ali'yi. Şimdi düşün, 2 ton 700 kilo kılıç taşıyan herifi biri kamayla öldürüyor. Gel de buna inanasın" sözleri Alevi vatandaşların tepkisini toplamıştı. Eroğlu'nun sözlerine Yıldız Tilbe'den de tepki gecikmedi.

Magazin 02-09-2022 17:49

Musa Eroğlu'nun Hz. Ali hakkındaki yorumu tepki çekti! Alevi derneklerinden suç duyurusu

Musa Eroğlu'nun, Hz. Ali hakkındaki sözleri tepki çekti. "Musa Eroğlu ne dedi?" sorusu merak konusu oldu. Alevi dernekleri Eroğlu'nun "Zülfikar'ın ağırlığı 2 ton 700 kilo. Tasviri doğruysa onu anca Tanrı kullanabilir. Kul kullanamaz çünkü ağır gelir. Şimdi düşün, 2 ton 700 kilo kılıç taşıyan herifi biri kamayla öldürüyor. Gel de buna inanasın" şeklindeki sözleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Magazin 01-09-2022 12:00

Musa Eroğlu HZ. Ali için ne dedi? Musa Eroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Musa Eroğlu Hz. Ali hakkındaki sözleri nedeniyle eleştirildi. Hz. Ali'ye yönelik sözleri nedeniyle tepki çeken ünlü Türk halk müziği sanatçısı hakkında suç duyurusunda bulundu. Peki; Musa Eroğlu HZ. Ali için ne dedi? Musa Eroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Konuya ilişkin detaylar ile merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

Magazin 01-09-2022 08:51

Musa Eroğlu

Musa Eroğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Musa Eroğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Uluslararası Bursa Festivalinde Musa Eroğlu ve Sevcan Orhan sahne aldı

"Uluslararası Bursa Festivali"nde Musa Eroğlu ve Sevcan Orhan sahne aldı

Yurthaber 23-06-2022 00:59

Musa Eroğlu 55 yıllık eşini son yolculuğuna uğurladı

Türk halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun eşi Fatma Eroğlu (72), memleketi Mersin'de düzenlenen törenle toprağa verildi.

Magazin 26-10-2021 15:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Musa Eroğlu'na taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu’nu telefonla arayarak eşi Fatma Eroğlu’nun vefatı nedeniyle taziyelerini iletti.

Haber 26-10-2021 11:05

Musa Eroğlu'nun acı günü! Hayat arkadaşını kaybetti

Türk halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun eşi Fatma Eroğlu (72), bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Magazin 25-10-2021 14:51

Özlem Özdil kimdir? Özlem Özdil kaç yaşında? Özlem Özdil evli mi?

Özlem Özdil, 1979 yılında Almaya’da doğdu. Babası da halk ozanı olan Özdil, 17 yaşındayken Sinan Çelik tarafından keşfedilmiştir. Sinan Çelik’in kendisini keşfetmesinden sonra Özlem Özdil, Türkiye’ye dönmüştür. Türkiye’ye geldikten sonra çeşitli sanatçılarla beraber çalışan Özdil, 1996 yılında ilk albümünü çıkarmıştır. 23 Nisan Cuma günü Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programına konuk Özlem Özdil ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Magazin 23-04-2021 15:01

Bursa'da Musa Eroğlu, Güler Duman ve Yediveren Orkestrası konseri

Bursa'da Musa Eroğlu, Güler Duman ve Yediveren Orkestrası konseri

Magazin 08-12-2019 02:27

Musa Eroğlu ve Sevcan Orhan'dan seyirlik düet

Başarılı sanatçı Sevcan Orhan İstmarina Kartal'da yer alan bir eğlence mekanında sahne alarak muhteşem bir konser verdi.

Magazin 27-10-2019 11:39