Müşerref Akay Haberleri

Müşerref Akay kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Albümleri ve şarkıları nelerdir? Alişan ile Hayata Gülümse konuğu Müşerref Akay evli mi, eşi kimdir?

Müşerref Akay, TRT 1'de ekrana gelen Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk oldu. Programda 1996 yılında hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği şarkıcısı Zeki Müren ile ilgili anılarını anlatan Müşerref Akay'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Müşerref Akay kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Albümleri ve şarkıları nelerdir? Alişan ile Hayata Gülümse konuğu Müşerref Akay evli mi, eşi kimdir? Ünlü şarkıcı Müşerref Akay'ın hayatı, biyografisi, albümleri ve şarkılarına ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 16-02-2022 13:13

'Türkiyem' şarkısıyla tanınan ünlü sanatçı Müşerref Akay'ın son hali şaşırttı

Özellikle resmi bayramlarda ilk akıllara gelen şarkılardan biri olan 'Türkiyem' ile tanınan efsane isim Müşerref Akay, zaman içindeki değişimiyle şaşırtıyor.

Magazin 23-04-2021 14:02

Müşerref Akay oyunu kime vereceğini açıkladı! 'Ona kurban olayım'

Usta sanatçı Müşerref Akay, katıldığı canlı yayında yerel seçimlerde Binali Yıldırım'ı desteklediğini söyleyerek "Ona kurban olayım, inşallah başkanımız olur." dedi.

Trend 16-01-2019 13:57

Sanatçı Nuray Hafiftaş'ın vefatı

Emsey Hospital Kanser Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Uzman Dr. Bahadır : - "Bize başvurduğu sırada hastalığı çok ilerlemişti. Kemoterapi uygulaması yaptık. Maalesef son günlerde hastalığı hızlı ilerledi. Bugün de kaybettik" - Türk sanat müziği sanatçısı Müşerref Akay: - "Türkiye bence bir kadın ozanını kaybetti. Onun kadar güzel saz çalan yoktu. Sahte bir dünyada hakiki bir insandı o"

Haber 14-02-2018 15:15

Müşerref Akay

Müşerref Akay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Müşerref Akay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Üçüncü eşinden de ayrılıyor

Magazin dünyasından renkli haberler ile dizilerden son dakika bilgileri burada..

Magazin 02-12-2011 07:35

Üçüncü eşinden de ayrılıyor

Müşerref Akay, üçüncü eşi işadamı Emin Atalay'la ayrılma kararı aldı.

Magazin 02-12-2011 07:31