Mustafa Baki Ersoy Haberleri

Enflasyon açıklaması üzerine disipline sevk edilmişti! MHP'den açıklama: 'İşlem başlatıldı'

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, geçtiğimiz günlerde yaptığı enflasyon açıklaması üzerine dikkat çekmişti. Dün parti içinde disipline sevk edilen Ersoy için bugün MHP'den açıklama geldi.

Haber 06-04-2022 12:57

Mustafa Baki Ersoy kimdir, kaç yaşında? MHP Kayseri Milletvekili Ersoy disiplin kuruluna sevk edildi!

Mustafa Baki Ersoy kimdir? MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, basına yapmış olduğu açıklamaların ardından partisinin disiplin kuruluna sevk edildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın, Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy’un parti tüzüğü çerçevesinde disipline sevki hakkında yazılı açıklama yaptı. Peki; Mustafa Baki Ersoy kimdir?

Haber 05-04-2022 16:12

'Enflasyon' sözleri üzerine harekete geçildi! MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy disipline sevk edildi

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'un disiplin kuruluna sevk edildiği öğrenildi. Ersoy'un enflasyon rakamları ile ilgili açıklaması dikkat çekmişti.

Haber 05-04-2022 16:03

Kayseri Milletvekili Baki Ersoy: Alayının Allah belasını versin!

Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Beşiktaş'ın Kayserispor'u 2-0 yendiği maç sonrası sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir ifade kullandı.

Spor 03-01-2021 22:23

Diğer Haber Etiketleri

Ekonomi alanında düzenlemeler içeren teklif Genel Kurulda

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın: - "Mevcut durumda gönüllü bireysel emeklilik sisteminde yaklaşık 6,8 milyon katılımcı vardır. Otomatik katılım sisteminde ise 5 milyon katılımcı vardır. Toplam olarak bireysel emeklilik sisteminde yaklaşık 12 milyon katılımcı bulunmaktadır" - MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy: - "Teklifle vatandaşlarımızın geçim sıkıntılarının giderilmesi yönünde önemli bir düzenleme yapılarak yaşlılık, malullük ve ölüm aylıklarına bin TL'lik alt sınır getirilmektedir"

Haber 10-01-2019 20:37

2019 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy: - "Vermiş olduğumuz ekonomik savaşın bir an evvel bertaraf edilmesi için kısa, orta ve uzun vadeli acil önlem planlarının oluşturulup, hayata geçirilerek, reel ekonomimizin rahatlatılması sağlanmalıdır" - AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer: -"Eximbank'ın Anadolu'ya biraz daha fazla yayılması, Anadolu'da sanayileşen illerimizi, hızlı ihracat artışı sağlayacak illerimizi daha çok desteklemesini arzu ederim" -"CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: -"Enflasyonla topyekün mücadele mutfaklara uğramadı"

Haber 09-11-2018 18:55