Mustafa Sezgin Tanrıkulu Haberleri

Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu ve yeğeni bıçaklandı! İstanbul Emniyetinden açıklama

İstanbul'da çıkan bir kavgada CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu Mitan Alican Tanrıkulu ve yeğeni Mehmet Cemal Tanrıkulu bıçaklandı. Tanrıkulu'nun oğlu ve yeğeni kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken 7 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili açıklama yapan Sezgin Tanrıkulu, "Esnaf kavgası çıkmış. Doğrudur bıçakla bacaklarından hafif şekilde yaralanmışlar. Sağlık durumları şu an iyidir" dedi.

Haber 22-06-2022 08:46

Son dakika: CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma! Paylaşımı tepki çekmişti

Son dakika haberi: CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na sözde Ermeni soykırımı paylaşımları nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Başsavcılık, Tanrıkulu hakkında Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 301. maddesi gereğince soruşturma başlattı.

Haber 25-04-2022 12:02

Sezgin Tanrıkulu kimdir? Nereli? CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Twitter adresi nedir?

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Diyarbakırlı siyasetçi, 1997 Robert Kennedy İnsan Hakları ödülüne layık görülmüştür. Peki Sezgin Tanrıkulu kimdir? Nereli? CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Twitter adresi nedir? İşte Cumhuriyet Halk Partili isme ilişkin bilgiler...

Haber 25-04-2022 12:01

İşten atılan güvenlik görevlisinden Sezgin Tanrıkulu’nun iddialarına belgeli yanıt!

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile yaşadığı tartışmanın ardından işten atılan güvenlik görevlisi, Tanrıkulu’nun, “Daha önce de başka yolculara kaba davrandığı için işten atıldı” iddiasına belgelerle yanıt verdi. Güvenlik görevlisi, “Yolcularla tartıştığımla alakalı bana bir belge göndersin, ondan özür dileyeyim” dedi. Öte yandan, Tanrıkulu’nun güvenlik görevlisi ile tartışmadan önce, adres sorduğu bir büfe çalışanı kadını da azarladığı iddia edildi. İşte olayın tüm detayları!

Haber 11-03-2022 10:12

Mustafa Sezgin Tanrıkulu

Mustafa Sezgin Tanrikulu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mustafa Sezgin Tanrikulu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Güvenlik görevlisini işten attırdı' iddialarına CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan yanıt

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, metroda çalışan güvenlik görevlisini işten attırdığına dair iddialar için, "Kendisi daha önce birçok yurttaşa kaba davrandığı için ceza almış. Benim şikayetimin ardından da işten çıkarılmış" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-2022 00:18

CHP’li Tanrıkulu hakkında flaş iddia! Tartıştığı güvenlik görevlisini işten attırdı

CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, CHP Milletvekili Tanrıkulu metroda tartıştığı güvenlik görevlisini işten attırdı. Tanrıkulu’nun tartışma esnasında kaba bir üslupla güvenlik görevlisine sert çıkıştığı öne sürüldü. Güvenlik görevlisi olayın ardından "Ekmekle oynamak bu kadar kolay mı" diye tepki gösterirken metrodaki o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber 08-03-2022 17:46

CHP'li vekil kürsüyü terk etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, AK Parti sıralarından gelen eleştiriler üzerine “Lanet olsun” diyerek konuşmasını yarım bırakıp kürsüden indi.

Haber 30-11-2015 21:19