Mustafa Tohma Haberleri

Seren Serengil Seda Sayan'ın eşiyle yaş farkını eleştirdi, sosyal medyanın diline düştü!

Özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil bu defa Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada tepki çekti. Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.

Magazin 26-03-2024 08:25

Cinsel hayat itirafı dikkat çekmişti! Seren Serengil'in sevgilisinden de bir itiraf geldi

Seren Serengil uzun süredir aşk yaşadığı Mustafa Rahman Tohma ile ilgili bir süre önce cinsel hayatlarının olmadığına yönelik itirafıyla dikkat çekmişti. Tohma ise aylar sonra evlilik itirafıyla gündem oldu.

Magazin 27-11-2023 13:24

Mustafa Tohma beni aldattı demişti! Seren Serengil'den olay gönderme: Başkalarınınkine göz dikmeyin!

Aylar önce yaptığı "Mustafa Rahman Tohma beni aldattı" açıklamasıyla gündem olan ve sonrasında ise birlikteliklerini sürdürme kararı alan ünlü şarkıcı Seren Serengil, yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Bir dönem 'Söylemezsem Olmaz' isimli magazin programında Bircan Bali ve Arto ile magazin yorumculuğu yapan Seren Serengil, 'aldatma' açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü şarkıcı "Başkalarınınkine göz dikmeyin!" diyerek göndermede bulundu.

Magazin 11-06-2023 09:44

Seren Serengil ve Mustafa Tohma ayrıldı! Cinsel ilişki detayı gözlerden kaçmadı

Sunuculuk yaptığı programı bırakmasıyla son zamanda adından söz ettiren Seren Serengil aldatıldığını iddia ederek sevgilisi Mustafa Tohma ile ayrıldı. Ayrılık nedenlerini anlatmak için canlı yayın açan şarkıcı daha önce de söylediği gibi ilişkilerinde cinsellik olmadığı detayına vurgu yaptı. Pucca da sosyal medyada Seren Serengil'i diline dolayan isimler arasındaydı...

Magazin 13-04-2023 15:06

Mustafa Tohma

Mustafa Tohma Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mustafa Tohma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Depremde annesini kaybeden Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma'dan açıklama! Kendi ellerimle abdest aldırdım

Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay ve birçok ili etkileyen depremin ardından çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi enkaz altında kalmıştı. Tohma, enkaz altında kalan ve hayatını kaybeden annesinin mezarını paylaştı.

Magazin 09-02-2023 11:36

Seren Serengil'in Hataylı sevgilisi deprem sonrası ağlayarak yardım istemişti! Annesinden kötü haber geldi

Seren Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Tohma Hatay için yardım istedi. Ağlayarak bir paylaşım yapan Hataylı Tohma depremin ardından ailesinin enkazda olduğunu söylemişti. Saatler sonra Tohma'nın ailesinden acı haber geldi. Seren Serengil'in sevgilisi annesini depremde kaybetti.

Magazin 07-02-2023 09:21