Mustafa Uslu Haberleri

4,5 milyon dolar harcadığı filmi vizyona vizyona girmedi, icralık oldu! Ünlü yapımcı Mustafa Uslu ülkeyi terk ediyor

Müslüm ve Ayla filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun 4,5 milyon dolar harcayarak çektiği Neşet Ertaş filmi, mirasçıların açtığı dava sonucu yayına girmeden kaldırılmıştı. Bankadan çektiği krediyi ve çocuklarının okul taksitini ödeyemeyen Uslu, "İcralık oldum. Çok sevdiğim ülkemi ailemle beraber terk etmeye karar verdim" dedi.

Magazin 25-02-2024 10:55

Neşet Ertaş filmine yasak geldi! 5 yıl süren filme 65 milyon lira harcandı... Yapımcı isyan etti

23 Aralık’ta vizyona girmesi planlanan Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan filme ailesinden onay çıkmadı. Mahkeme filmi ve fragmanlarının yayınlanmamasına karar verdi. Yapımcı Mustafa Uslu şoke olarak “Sanki kürtajla çocuğumu öldürdüler” dedi. Uslu ayrıca ailenin istemediği ismi de açıklayarak bakın ne dedi...

Magazin 19-12-2022 14:58

Mustafa Uslu'nun başı Rus mafyasıyla derde girdi! Ses kayıtları ortaya çıktı

Ünlü filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu son olarak ‘Cep Herkülü' ile öne çıkmıştı. Uslu'nun Rus mafyasıyla başı dertte. İddialara göre ‘Cep Herkülü’nün Bulgaristan’daki çekimleri sonrası anlaştığı Slvestar Lenenov'a ödeme yapmayan Uslu mafyaya havale edildi. Mustafa Uslu hemen mahkemeye koştu ve 5 kişi hakkında 15'er yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Magazin 07-02-2022 07:15

Lütfü Türkkan'ın çiftliğinin yıkımı sırasında saldırıya uğramıştı! İHA muhabiri Mustafa Uslu konuştu: Kalıcı olduğu kesinleşti

22 Haziran 2021 tarihinde Kocaeli’de İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın 4 adamının saldırısına uğrayıp darp edilen muhabir Mustafa Uslu’nun yüzündeki izin kalıcı olduğu kesinleşti. Uslu, “ Elimde drone vardı, onu görünce gazeteci olduğumu anladılar. Küfür ve hakaret etmeye başladılar. Aralarından birisi bana yumruk attı sonra yüzümün kesildiğini hissettim. Defalarca kafama ve vücuduma tekme attılar. Bana bunu yaşatanların hak ettikleri cezayı almalarını istiyorum'' dedi.

Haber 27-01-2022 12:26

Mustafa Uslu

Mustafa Uslu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mustafa Uslu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Rekor denemesi yapılacak! Neşet Ertaş'ın filminin galasına dünyanın her yerinden bağlama ustaları davet edilecek

"Ayla", "Müslüm" ve "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" adlı filmlere imza atan Mustafa Uslu'nun yapımcılığını üstlendiği "Garip Bülbül, Neşet Ertaş" filminin galası, 2 bin 500 kişilik bağlama sanatçısının katılımıyla 25 Eylül 2022'de Kırşehir'de gerçekleştirilecek.

Trend 27-08-2021 11:53