Mustafa Yeneroğlu Haberleri

DEVA Partili Yeneroğlu’ndan Kılıçdaroğlu itirafı: Korkunç bir durumdu!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ arasında yapılan ‘gizli’ protokol tartışılmaya devam ediyor. Yapılan protokole ilişkin dikkat çeken bir açıklama da DEVA Partisi’nden geldi. DEVA Partisi milletvekili Mustafa Yeneroğlu yaptığı açıklamada “Kılıçdaroğlu’nun 14 Mayıs sonrası Özdağ ile ittifak yapmış olması demokratlar açısından korkunç bir durumdu. Özdağ'ın zihin dünyası demokrasi dünyasına uzak.” dedi.

Haber 23-08-2023 07:35

Yeni bir parti kuracakları iddia ediliyordu! Canlı yayında duyurdu: 'DEVA, Saadet ve Gelecek partileri anlaşamadı'

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra CHP listelerinden milletvekili çıkaran Saadet, DEVA ve Gelecek partileri, Meclis'te ortak grup kurma için çalışmalara başlamıştı. 3 partinin çatı bir parti kuracağı ve genel başkanın ise 3 genel başkanı yansıtacak biri olacağı konuşuluyordu. DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, ortak grup kurma görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığını açıkladı.

Haber 23-06-2023 14:33

İşte altılı masanın 'Cumhurbaşkanı Kabinesi' planı! Madde madde anlattı: Liderler bakan olmalı

Altılı masa liderleri, 2023 seçimlerinden sonra Kabine'de bakan olarak yer almaya hazırlanıyor. Söz konusu hazırlık, DEVA Partisi'nin altılı masaya sunduğu öneri modelinden bir madde yer aldı. Proje altı siyasi partinin liderlerinin cumhurbaşkanı kabinesinde yer alması gerektiğini öngörüyor. Ayrıca halihazırda 16 olan bakanlık sayısının artırılabileceği de belirtildi. Ortak aday için ise aralık sonu, ocak başı işaret edildi.

Haber 28-09-2022 13:07

Ümit Özdağ, AK Parti'nin önemli isimlerine sert sözlerle yüklendi! DEVA Partisinin önemli ismi 'Faşist' göndermesiyle savundu

AK Partili bazı isimlerin haham Mendy Chitrik ile fotoğraflarını paylaşan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a DEVA Partili isimden tepki geldi. İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Özdağ'ın paylaşımına tepki göstererek "Türk olmayan herkese düşmanlık etmeyi görev sayan faşistlerin antisemit klişeleri kullanmasına da sık rastlanır. Bir örneği..." diye yazdı.

Haber 22-09-2022 07:30

Mustafa Yeneroğlu

Mustafa Yeneroğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mustafa Yeneroğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şehit ailelerinden DEVA Partili Yeneroğlu ve AK Partili Özşavlı’ya tepki

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, yaptıkları ortak basın açıklaması ile DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu’na ve AK Partili Halil Özşavlı’ya tepki gösterdi.

Haber 23-06-2022 11:52

Son dakika: Ali Babacan'dan Mustafa Yeneroğlu'na destek EGM'ye tepki: Keyfilik, kabadayılık, zorbalık...

Son dakika haberi: DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ile bir polis memurunun yaşadığı gerilim ve sonrasında EGM'den gelen açıklamayla ilgili konuştu. Söz konusu açıklamayla Yeneroğlu'nun hedef gösterildiğini belirten Babacan, "Bunlar hep keyfilik, bunlar hep kabadayılık bunlar zorbalık. Şunu herkes bilmelidir ki hiçbir devlet memuru vatandaşa parmak sallayamaz haddine değil. Kimin kimden cesaret aldığı da olduğu gibi ortada." diye konuştu.

Haber 20-06-2022 14:51

Mustafa Yeneroğlu ile polis arasındaki tartışma! Emniyet'ten açıklama geldi

Ankara'da DEVA Partisi Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ile bir polis memurunun gerilimi gündem yaratmıştı. Karşılıklı hakaretlerin yer aldığı tartışmanın görüntüleri sosyal medyada uzun süre konuşulurken, Emniyet'ten açıklama geldi. EGM'den yapılan açıklamada görüntülerdeki polis memuruyla ilgili "Sadece kullandığı kelime bizi üzmüş olup, konuyla ilgili tahkikat başlatılmış ve ilgili personele gerekli uyarılarda bulunulmuştur." ifadelerine yer verildi.

Haber 19-06-2022 15:46

Yeneroğlu'ndan Arınç ziyaretine ilişkin açıklama: Ülkenin gidişatından endişeli

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın ülkenin gidişatından endişeli olduğunu açıkladı.

Haber 15-11-2021 11:23

Mustafa Yeneroğlu kimdir, nerelidir? Mustafa Yeneroğlu DEVA Partisi kurucuları arasında mı?

Ali Babacan’ın partisinin kurucu isimleri arasında kimlerin olduğu merak ediliyor. DEVA Partisi kurucularından biri olduğu iddia edilen isimlerden biri de Mustafa Yeneroğlu. Peki Mustafa Yeneroğlu kimdir, mesleği nedir, kariyerinde hangi görevlerde bulunmuştur?

Haber 09-03-2020 11:19

AK Parti'de Mustafa Yeneroğlu'nun istifasının ardından flaş gelişme!

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ile parti üyeliğinden istifa eden Mustafa Yeneroğlu'nun yerine yedek üye İstanbul milletvekili Eyüp Özsoy parti yönetiminde görev alacak.

Haber 30-10-2019 17:09

Son dakika! Mustafa Yeneroğlu AK Parti'den istifa etti

Son dakika haberine göre, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında partisinden istifa ettiğini açıkladı. Yeneroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da partiden istifa etmesi yönünde kanaat bildirdiğini söyledi.

Haber 30-10-2019 16:15

AK Partili Yeneroğlu Van'daki polis müdahalesiyle ilgili paylaşımına tepki gösterenlere yanıt verdi

AK Parti milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Van'daki polis müdahalesiyle ilgili paylaşımına yönelik tepkiler üzerine açıklama yaptı. Yeneroğlu, "Hukuksuzluğu savunandan vatansever olamaz. Çünkü hukuksuzluk illegaliteyi meşru kılar ve böylece hukuk devletinin altını oyar" ifadelerini kullandı.

Haber 23-08-2019 07:45

AK Partili Yeneroğlu'ndan seçim sonrası dikkat çeken mesajlar

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, İstanbul seçimi sonrası sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Öz eleştiri yapan Yeneroğlu, "Ahlâkî üstünlüğü kaybettiğimiz için İstanbul'u kaybettik Samimî öz eleştiri yaparak yeniden ümit olabiliriz." dedi. Yeneroğlu ayrıca, "Bizi endişelendirmesi gereken bizim gibi düşünmeyenler, inanmayanlar veya yaşamak istemeyenler değil" diyerek, asıl endişe duyulması gereken konuları sıraladı.

Haber 24-06-2019 07:27

Nihat Hatipoğlu'na AK Partili isimden tepki!

AK Parti İstanbul Milletveki Mustafa Yeneroğlu, Nihat Hatipoğlu'nun canlı yayında 13 yaşındaki erkek çocuğunu ailesinden habersiz Müslüman yapmasına tepki gösterdi. Yeneroğlu konuyla ilgili "Nihat hocaya yakıştıramadım ve üzüldüm" ifadelerini kullandı.

Trend 15-05-2019 07:32

Mustafa Yeneroğlu'ndan istifa iddialarına yanıt

Mustafa Yeneroğlu, Hande Fırat'ın yazısında kendisinin AK Parti'deki görevlerinden istifa ettiğine ilişkin iddialara sosyal medyadan yanıt verdi.

Haber 14-05-2019 09:52

AK Partili Yeneroğlu'ndan 'Haluk Savaş' çağrısı!

Yurt dışında kanser tedavisi olmak isteyen KHK'lı Prof. Haluk Savaş'ın pasaport başvurusunun reddedilmesi sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili olarak AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da bir çağrıda bulundu.

Haber 14-05-2019 09:36

AK Partili Mustafa Yeneroğlu: Tuttuğumuz oruç bizi kurtarmayabilir

AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda hukuk vurgusu yaparak "Aksi takdirde tuttuğumuz oruç bizi kurtarmayabilir" dedi.

Haber 07-05-2019 08:34

AK Partili vekilden Yeni Şafak'ın haberine tepki: Adalet hepimize lazım!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Yeni Şafak gazetesinin Gezi Parkı eylemleriyle gerekçelendirilen akademisyenlere yönelik operasyon için yaptığı habere tepki gösterdi. Yeneroğlu, Twitter hesabından paylaştığı habere ait görselle ilgili 'Unutulmamalı ki adalet hepimize lazım...” yorumunda bulundu.

Haber 18-11-2018 09:18

TBMM Genel Kurulu

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, yeni bir ihtisas komisyonu olarak Yurtdışı Türkler Komisyonu'nun tüm siyasi partilerin desteğiyle kurulmasını istedi

Haber 30-10-2018 15:47

AK Partili vekilden mezarlıktaki saldırıya hadisli tepki

AK Parti milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesine yönelik saldırıya tepki gösterdi. Yeneroğlu, Hazreti Muhammed'in "Şüphesiz ölüm korkunç bir şeydir. Cenazeyi gördüğünüzde hemen ayağa kalkınız" sözlerini paylaştı.

Haber 14-09-2017 09:49

Saçları kökünden koparılan Bergül Varan için suç duyurusu

İstanbul'da gözaltındayken polisin saçlarını kökünden yolduğu iddia edilen Bergül Varan'la ilgili TBMM İnsan Hakları Komisyonu devreye girdi. Komisyonun AK Partili Başkanı Mustafa Yeneroğlu, 'Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuldu' açıklaması yaptı. Varan, "Kültür merkezine baskın yaptıklarında bizi çevik kuvvet aracına bindirdiler. Saçlarımı önce tutup çevirdiler sonra kökünden kopardılar. Elinde kalan saçı sallayarak mehter marşıyla oyun oynuyorlardı." dedi.

Haber 09-06-2017 11:06

'PKK Almanya'yı geri çekilme alanı olarak kullanmakta'

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, "PKK eskiden olduğu gibi Almanya'yı geri çekilme, finans kaynağı edinme ve militan toplama alanı olarak kullanmakta" dedi.

Haber 26-01-2017 12:03

PKK desteği Almanya'nın iç istihbarat raporlarında

Mustafa Yeneroğlu, Türkiye'nin, PKK'yı terör örgütü olarak kabul eden ancak PKK'nın eylemlerine izin veren ülkelerin tutumundan rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Haber 16-11-2016 11:03

Yeneroğlu: Erdoğan düşünce özgürlüğü için en çok çaba harcayan kişi

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'de düşünce özgürlüğü ve demokratikleşme için en çok çaba harcayan kişi olduğunu söyledi.

Haber 25-04-2016 06:09

Yurtdışını ayrı bir seçim bölgesi olarak düzenleyen kanun teklifi

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, yurtdışında yaşayan vatandaşların TBMM'de temsili ve seçimlere katılımı ile ilgili hazırladıkları kanun teklifinin içeriği belli oldu.

Haber 20-08-2015 17:11