Müzik yasağı

Müzik yasağı

Müzik Yasağı Haberleri

Müzik yasağı kalktı mı? Gece 12'den sonra başlayan müzik yasağı tüm Türkiye'de kaldırıldı mı? MÜYORBİR'den açıklama

Müzik yasağı ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Bilindiği üzere, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde getirilen gece 12'den sonra müzik yasağı 1 Temmuz 2021 tarihinden beri uygulanıyordu. MÜYORBİR'den yapılan açıklama sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, müzik yasağı kalktı mı? Gece 12'den sonra başlayan müzik yasağı tüm Türkiye'de kaldırıldı mı? İşte MÜYORBİR'den yapılan açıklama...

Haber 23-06-2023 15:08

MÜYORBİR'den 'müzik yayını yasağı' açıklaması: Müjde diyerek paylaştılar! Mutlulukla belirtmek isteriz ki...

Pandemi döneminde getirilen, müzik yayınlarının gece yarısı sona ermesine ilişkin yasak tüm Türkiye'de kaldırıldı. Müzik Yorumcuları Meslek Birliği, sosyal medya hesabından gelişmeye ilişkin paylaşımda bulundu.

Haber 23-06-2023 15:06

Müzik yasağı sona erdi, sabaha kadar böyle eğlendiler... Bodrum'da hareketli gece! Turistler müziğin tadını çıkardı

Pandemi döneminde hayata geçen müzik yasağı uygulaması farklı illerde bir bir kaldırılmaya başladı. Antalya ve İzmir'den sonra bu kez de Muğla'nın Bodrum ilçesinde müzik yayınının 00.00'a dek yapılabilmesi yasağı sona erdi. Yasağın kalkmasını fırsat bilen turistler Bodrum'da sabah saatlerine kadar eğlendi. Turizmciler yasağın sona ermesiyle turizmde hareketliliğin artmasını bekliyor.

Haber 23-06-2023 12:24

Antalya kararı tepkilere yol açmıştı! Cüneyt Özdemir duyurdu: 'Tüm Türkiye'de müzik sınırlaması sona erdi'

Antalya'da koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan müzik yasağı uygulaması geçtiğimiz gün alınan kararla sona erdi. Bu karar sosyal medyada da tartışmaları beraberinde getirdi. Vatandaşlar, 'Neden Antalya'da kaldırılıyor da Türkiye'nin diğer taraflarında kaldırılmıyor' diyerek tepki gösterdi. Yaşananlardan sonra gazeteci Cüneyt Özdemir ise yaptığı açıklamada kendi kaynaklarıyla konuştuğunu ve Türkiye'de gece müzik sınırlamasının bitirildiğini ifade etti.

Haber 22-06-2023 10:51

Müzik Yasağı

Festivaller için '5 gün' kararı! Rapor uygulamaya yüklenecek... Müzik yayını ve festivallerde yeni düzenleme açıklandı

Müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına verilen müzik yayını izninde yeni düzenlemeler yapıldı. Buna göre, işyerleri ve deniz araçlarının gerekli belgeleri il müdürlüklerine teslim etmesi gerekecek. Akustik rapor denetimlerde sunulmak üzere muhafaza edilip Bakanlıkça belirlenen web uygulamasına yüklenecek. Müzik yayın izni aynı takvim yılında 3 kez yönetmelik hükümleri ihlal edilirse iptal edilebilecek. Düzenlemede festival saatleri ve süresiyle ilgili de karar yer aldı.

Haber 02-01-2023 10:55

Serdar Ortaç müzik yasağına kızanlara bakın ne dedi! Her şeye başkaldırmaya gerek yok

Koronavirüs salgınının başladığı dönemde alınan önlemler arasında müzik yasağı da bulunuyordu. Yasakların teker teker kalktığı dönemde ise müzik yasağı gece 00.00'dan 01.00'e esnetilmişti. Bu duruma müzisyenlerin tepki göstermesine Serdar Ortaç'tan ilginç bir yorum geldi. Ortaç'ın sözleri gündem oldu.

Magazin 03-07-2022 10:05

'Müzik yayın saati' genelgesi çok tartışılmıştı! Türkiye Barolar Birliği (TBB) dava açtı

Koronavirüs salgını döneminde yürürlüğe giren müzik yayın saatinin 00.00'da sonlanmasına ilişkin genelge tartışmalara yol açmıştı. Müzik yayın saati geçtiğimiz günlerde yeni bir genelgeyle saat 01:00'e taşındı. Kısıtlamanın devam etmesi ve yasağın bir saat ertelenmesi tartışmaların yeniden alevlenmesine yol açarken genelge Türkiye Barolar Birliği (TBB) tarafından yargıya taşındı.

Haber 18-05-2022 15:57

Müzik yasağı kalktı mı? Müzik yasağı gece 12'den sonrasına uzatıldı mı? Müzik yasağı kaça kadar uzatıldı?

Müzik yasağı kalktı mı? İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge sonrası konuya ilişkin bilgi edinmek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapmaya devam ediyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında gece 12'den sonra canlı müzik yapılmasına izin verilmiyordu. Vatandaşlar, müzik yasağı kalktı mı? Müzik yasağı gece 12'den sonrasına uzatıldı mı? Müzik yasağı kaça kadar uzatıldı? soru ve konu başlıklarını internette araştırıyor. İşte detaylar...

Haber 11-05-2022 08:40