Naftali Bennett Haberleri

İsrail Başbakanı Bennett'ten dikkat çeken adım! Kamu bütçesini kullanmaya son veriyor

İsrail Başbakanı Naftali Bennett çok konuşulacak bir karara imza attı. Bennett, daha önce harcamaların kurallara uygun bir şekilde yapıldığını ileri sürmüştü. İsrail lideri açıkladığı kararla bundan sonra evindeki gıda harcamaları için kamu bütçesini kullanmayacağını bildirdi. Bennett'in kararı ülkenin eski başbakanı Netanyahu'nun harcamalarıyla karşılaştırılarak tartışmalara yol açtı.

Haber 13-06-2022 23:08

İsrail Başbakanı Bennett evindeki gıda harcamaları için kamu bütçesini kullanmaya son vereceğini açıkladı

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, bundan sonra evindeki gıda harcamaları için kamu bütçesini kullanmayacağını açıkladı.

Haber 13-06-2022 22:55

Günlerdir sürüyordu... Çok konuşulacak gelişme! Putin özür diledi

Rusya-İsrail arasında ‘Hitler’ ve ‘Yahudi’ söylemleri konusunda gerilim sürerken Rusya’dan çarpıcı bir hamle geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Lavrov’un tepkiye yol açan ifadeleri sebebiyle İsrail Başbakanı Naftali Bennett’ten özür diledi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un Adolf Hitler’in Yahudi kökenli olduğunu düşündüğünü söylemesi ve “En büyük Yahudi karşıtları Yahudilerdi” ifadelerini kullanması İsrail tarafında büyük tepki çekmiş, Büyükelçi Dışişleri Bakanlığına çağrılmıştı.

Haber 05-05-2022 20:51

İsrail Başbakanı Bennett evindeki gıda harcamaları için kamu bütçesini kullanmaya son vereceğini açıkladı

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, bundan sonra evindeki gıda harcamaları için kamu bütçesini kullanmayacağını açıkladı.

Haber 28-04-2022 04:43

Naftali Bennett

Naftali Bennett Hakkındaki Haberler Mynet'te. Naftali Bennett Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İsrail Başbakanı Bennett’e içinde mermi bulunan tehdit mektubu! Eşimi ve çocuklarımı korumak benim görevim

İsrail Başbakanı Naftali Benett ve ailesine içinde mermi bulunan ölüm tehditleri içeren bir mektubu gönderildi. İsrail polisi tarafından yapılan açıklamada, Bennett ve ailesi için güvenlik önlemlerinin artırıldığı ifade edildi. Olayın ardından açıklama yapan Bennett, "Eşimi ve çocuklarımı korumak benim görevim" dedi.

Haber 26-04-2022 23:36

İsrail Başbakanı Naftali Bennett: Filistin devletinin kurulmasına karşıyım

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, Filistin devletinin kurulmasına karşı olduğunu ifade ederek Filistin devleti için siyasi müzakerelere izin vermeyeceğini ileri sürdü. Ayrıca Bennett, "Başbakan olduğum sürece Oslo (Anlaşması'nın uygulanması) diye bir şey olmayacak" diye konuştu.

Haber 28-01-2022 07:53

İsrail'den Golan Tepeleri için yeni karar! Başbakan Bennett: Amacımız Yahudi yerleşim birimlerinin sayısını iki katına çıkarmak

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, işgal altındaki Suriye toprağı Golan Tepeleri için aldıkları yeni kararı açıkladı. Yahudi yerleşim birimlerinin sayısını iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Naftali Bennett "Burada bir açığımız var ve bunu kapatmalıyız. Golan Tepelerinin güçlendirilmesi bizi bir araya getiren bir ilke" dedi.

Haber 27-12-2021 01:20

Böyle duyurdular: Muhammed bin Zayid Al Nahyan İsrail'e gidiyor

İsrail medyası, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın Başbakan Naftali Bennett'in ülkeye ziyaret davetini kabul ettiğini duyurdu.

Haber 14-12-2021 09:10

İsrail Başbakanı, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidiyor

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, diplomatik ilişkilerin normalleştirme kararı alındığı Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) resmi ziyaret düzenleyeceğini duyurdu. Bennett, "Bugün bir İsrail başbakanı tarafından ilk resmi ziyareti gerçekleştirmek amacıyla Birleşik Arap Emirlikleri'ne gideceğim” dedi.

Haber 12-12-2021 14:23

İsrail'de Omicron alarmı! Ülkeye yabancıların girişleri durduruldu

İsrail, gündemdeki Omicron varyantına karşı, yabancıların ülkeye girişinin istisnalar dışında yasaklandığını duyurdu.

Haber 28-11-2021 08:41

Eski İsrail Başbakanı Netanyahu, Biden ile alay etti

Eski İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile yaptığı görüşmede uyukladığı ileri sürülen anlarla dalga geçti.

Haber 20-09-2021 09:28

Dünyanın konuştuğu görüntüler! Joe Biden, İsrail Başbakanı Bennett ile görüşmesinde uyuyakaldı

ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile Beyaz Saray'da düzenlediği basına açık toplantıda uyuyakalması dünya gündemine bomba gibi düştü.

Haber 30-08-2021 10:07

İsrail gazetesi: İsrail Başbakanı Bennett, Ürdün Kralı Abdullah ile gizlice görüştü

İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın Ürdün'ün başkenti Amman'da gizlice görüştüğü iddia edildi.

Haber 08-07-2021 20:52

İsrail Başbakanı Bennett'tan vatandaşlarına yurt dışına çıkmayın çağrısı

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, ülkede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının yeniden artışa geçmesi nedeniyle İsraillilerden zorunlu olmadıkça yurt dışına seyahat etmemelerini istedi.

Haber 22-06-2021 21:50

İsrail'de Netanyahu başbakanlık görevini Naftali Bennett'e devretti

İsrail'de eski Başbakan Binyamin Netanyahu görevini halefi Yamina Partisi lideri Naftali Bennett'e teslim etti.

Haber 14-06-2021 16:25

Dünya liderlerinden İsrail'in yeni Başbakanı Bennett'e tebrik

İsrail'de muhalif partilerin kurduğu koalisyon hükümetinin Mecliste güven oyu almasıyla 12 yıllık Netanyahu dönemi sona erdi, yerine Yamina lideri Bennett geldi. Ülkede kurulan yeni hükümete, dünya liderlerinden tebrik mesajları geldi.

Haber 14-06-2021 00:11

Son dakika! İsrail'de 12 yıllık Netanyahu dönemi sona erdi

İsrail'de Gelecek Var ve Yamina Partilerinin öncülüğünde kurulan koalisyon hükümetinin güven oyu almasıyla 12 yıldır devam eden Başbakan Binyamin Netanyahu dönemi bitti. Netanyahu'dan boşalacak koltuğu 2 yıllığına Yamina lideri Naftali Bennett elinde tutacak. Bennett, Ağustos 2023'te koltuğu koalisyon ortağı Gelecek Var Partisi lideri Yair Lapid'e devredecek.

Haber 13-06-2021 21:01

Naftali Bennett: İsrail başbakanı olması beklenen milliyetçi politikacı

Naftali Bennet yıllardır başbakan olmak isteyen bir siyasetçiydi. Şaşırtıcı olan ise bunu parlamentoda az sayıda sandalyeye sahip Yamina partisinin lideri olarak başarmasının beklenmesi.

Haber 01-06-2021 06:17