Nasıl Gidilir Haberleri

Hidiv Kasrı nerede, nasıl gidilir? Hidiv Kasrı giriş ücreti ve ziyaret saatleri

Hidiv Kasrı, doğasıyla birlikte yeşillikler arasında oldukça güzel bir görünüşe sahiptir. Bu nedenle her sene yerli ve yabancı birçok turist tarafından ziyaret edilmektedir. Doğa yürüyüşü yapmak, dinlenmek için Hidiv Kasrı sıklıkla tercih edilir. Bununla birlikte burada düğün, nişan gibi çeşitli organizasyonlar da gerçekleştirilebilmektedir. Peki Hidiv Kasrı nerede, nasıl gidilir?

Haber 21-01-2024 21:08

Atatürk Havalimanı'na nasıl gidilir? Atatürk Havalimanı'na hangi metro gidiyor? Atatürk Havalimanı'na ulaşım

Günümüzde pek çok etkinliğin gerçekleştirildiği Atatürk Havalimanı lokasyonu için “nasıl gidilir?” sorusunun cevabı aranmaktadır. İnternet üzerinde aratılan yol tarifleri sayesinde pek çok noktaya kolayca ulaşılabilmektedir. Peki Atatürk Havalimanı’na nasıl gidilir?

Haber 21-01-2024 21:04

İzmir Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi nerede?

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, gelişmiş tıp teknolojileri ile donatılmış ve gelişmiş tıbbi araçlara sahip, İzmir ve Ege Bölgesinin en kapsamlı sağlık kurumu niteliğinde hizmet veren İzmir Şehir Hastanesi hasta kabulüne başlamıştır. Peki, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’ne hangi güzergahtan gidilir?

Haber 21-01-2024 21:02

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi nerede? Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Günümüzde internet üzerinden birçok mekan ve lokasyonun yol tarifi bilgisine ulaşılabilmektedir. Bu konuda en çok sorgulama yapılan mekanlardan biri de Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi’dir. Peki, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 21-01-2024 21:00

Yenikapı Etkinlik Alanına nasıl gidilir? Yenikapı Etkinlik Alanı hangi durakta? Yenikapı Etkinlik Alanı ulaşım bilgileri

Büyük küçük birçok etkinliğe ev sahipliği yapmakta olan Yenikapı Etkinlik Alanının nerede olduğu merak edilmektedir. Pek çok vatandaş tarafından bu sorunun cevabı internet üzerinde araştırılmaktadır. Peki, Yenikapı Etkinlik Alanı nerede? Yenikapı Etkinlik Alanına nasıl gidilir?

Haber 21-01-2024 20:33

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir? Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ulaşım bilgileri

Günümüzde bir yerden bir yere gitmek isteyen kişiler, teknolojinin sağladığı imkânlar sayesinde kolayca yol tarifi edinebilmektedir. Herhangi bir nedenle Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek isteyenler de nasıl gideceği konusunda bilgi almak için internete başvurmaktadır. Peki, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 21-01-2024 20:30

Atatürk Olimpiyat Stadı'na nasıl gidilir? Atatürk Olimpiyat Stadı nerede?

Uluslararası futbol müsabakaları ve Dünya atletizm şampiyonalarının gerçekleştirilebildiği, IAAF, FIFA ve IOC stadyum şartlarını karşılayan Atatürk Olimpiyat Stadı her maç döneminde ilgi konusu olmaktadır. Bu dönemde stadın nerede olduğu ve nasıl ulaşılabileceği araştırılır. Peki, Atatürk Olimpiyat Stadı'na nasıl gidilir?

Haber 21-01-2024 20:27

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ulaşım bilgileri

Japonya ve Türkiye iş birliği ile açılan Çam ve Sakura Şehir hastanesi bu yönüyle uluslararası sağlık merkezi özelliği taşımaktadır. Açıldığı günden itibaren büyük ilgi gören hastane, uluslararası etkin ve geçerli tedavi yöntemleri konusunda da dikkat çekmektedir. Peki, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 21-01-2024 20:24

Atatürk Arboretumu’na nasıl gidilir? Atatürk Arboretumu nerede?

İstanbul, yalnızca kültürel değerleri ve tarihi mekânlarıyla değil; bünyesinde barındırdığı doğal güzellikleriyle de dikkat çeken bir şehir özelliğini taşımaktadır. Atatürk Arboretumu da bu doğal güzellikler arasında yer alan ve bitki müzesi olarak da bilinen önemli bir bölgedir. Bu bölgede çok sayıda birbirinden farklı bitki çeşidine ve ağaç türüne rastlamak mümkündür. Doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin uğrak noktaları arasındadır. Peki, Atatürk Arboretumu nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 24-11-2023 15:17

Marmara Adası’na nasıl gidilir? Marmara Adası feribot seferleri saatleri

Türkiye’nin pek çok bölgesi hem kültürel yapısıyla hem de doğal güzellikleriyle öne çıkan turistik bir değere sahiptir. Ülkemiz, şehirlerinin yanı sıra adalarıyla da dikkat çeken bir bölgedir. Bu adalardan biri de Gökçeada’dan sonra ülkemizin ikinci büyük adası olma özelliğini elinde bulunduran Marmara Adası’dır. Yıl boyunca çok sayıda yerli ve yabancı turiste ev sahipliği bu adaya ulaşımda son derece kolaydır. Peki, Marmara Adası’na nasıl gidilir, adaya ulaşım feribotlarla nasıl sağlanır?

Haber 24-11-2023 15:16

Kadıköy Salı Pazarına nasıl gidilir? Kadıköy Salı Pazarı nerede?

İstanbul, köklü tarihi ile öne çıkan, bünyesinde çok sayıda tarihi yapıya ve mekâna ev sahipliği yapan turistik bir şehir olarak bilinir. Şehrin birçok noktası tarihin izlerini yansıtan değerlere sahiptir. Kadıköy de bu tarihi izleri günümüze kadar taşıyan ilçelerinden biridir. Kadıköy, eşsiz sahili ve renkli sokaklarının yanı sıra her hafta kurulan meşhur Kadıköy Salı Pazarıyla da dikkat çeken bir bölgedir. Peki, Kadıköy Salı Pazarı nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 24-11-2023 15:14

Ortaköy’e nasıl gidilir? Ortaköy’e hangi otobüsler gider?

Marmara Bölgesi’nde yer alan İstanbul ilinin birçok farklı noktası gerek kültürel zenginleri gerekse yemyeşil doğasıyla öne çıkmaktadır. Bu öne çıkan bölgelerden biri de birçok turist tarafından da ziyaret edilen Ortaköy semtidir. Beşiktaş ilçesinin bir semti olarak karşımıza çıkan Ortaköy’de gezip görülebilecek çok sayıda tarihi yapı ve doğal güzellik alanı bulunmaktadır. Peki, Ortaköy’e nasıl gidilir, Ortaköy’e hangi otobüslerle ulaşım sağlanır?

Haber 23-11-2023 21:40

Esenler Otogarı’na nasıl gidilir? Metro ve otobüs ile Esenler Otogarı’na ulaşım

İstanbul, hem kültürel değerleri hem de turistik ilçeleri ile öne çıkan şehirlerimizden biri olarak bilinir. Bu sebepten dolayı İstanbul’a şehir dışından çok sayıda ziyaretçi gelmektedir. İstanbul’a özellikle şehirlerarası otobüslerle gelenler için otobüs terminallerinin nerede olduğu oldukça önemlidir. Bu bağlamda en sık tercih edilen otobüs terminallerinden biri Esenler Otogarı’dır. Peki, Esenler Otogarı’na nasıl gidilir, metro ve otobüs ile Esenler Otogarı’na ulaşım nasıl sağlanır?

Haber 23-11-2023 21:37

Kınalıada’ya nasıl gidilir? Kınalıada vapur seferleri ve saatleri

İstanbul, bünyesinde yer alan kültürel yapıları ve yemyeşil doğaya sahip doğal güzellik alanlarıyla dikkat çeken şehirler arasındadır. Şehrin özellikle yaz tatilleri için tercih edilen Adalar ilçesi görülmeye değerdir. Adalar ilçesinde hem denizi hem de huzurlu atmosferiyle öne çıkan birden fazla ada bulunmaktadır. Bunlardan biri de ilçenin en küçük adası olma özelliğini taşıyan Kınalıada’dır. Peki, Kınalıada’ya nasıl gidilir, Kınalıada vapur seferleri ve saatleri nedir?

Haber 23-11-2023 21:36

Bozdoğan Kemeri’ne nasıl gidilir? Bozdoğan Kemeri nerede, hangi semtte?

İstanbul bünyesinde yer alan hem tarihi yapıları hem de doğal güzellik alanlarıyla dikkat çeken ve turizm yönünden büyük bir değere sahip olan şehirlerimizden biridir. Kültürel zenginleriyle de öne çıkan şehirde birçok önemli tarihi yapı bulunur. Bu tarihi yapılardan biri de Roma İmparatoru Flavius Lulius Valens tarafından yaptırılan su kemeri olarak bilinen Bozdoğan Kemeri’dir. Peki, Bozdoğan Kemeri’ne nasıl gidilir, Bozdoğan Kemeri hangi semttedir?

Haber 21-11-2023 20:37

Küçüksu Kasrı’na nasıl gidilir? Küçüksu Kasrı nerede, hangi semtte?

İstanbul, tarih boyunca çok sayıda uygarlığa ev sahipliği yapan ve bundan kaynaklı kültürel zenginleriyle öne çıkan bir şehir olarak bilinir. İstanbul’un birçok noktasında yer alan yapılar, geçmişin tarihi izlerini yansıtır. Küçüksu Kasrı da şehrin dikkat çeken tarihi mekânlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Göksu Kasrı olarak da bilinen bu yapı, eşsiz görüntüsüyle gelen ziyaretçileri kendine hayran bırakmaktadır. Peki, Küçüksu Kasrı’na nasıl gidilir, Küçüksu Kasrı hangi semttedir?

Haber 21-11-2023 20:36

Masumiyet Müzesi’ne nasıl gidilir? Masumiyet Müzesi nerede, ziyarete açık mı?

Ülkemizin her bölgesi bir yandan farklı kültürel miraslarıyla dikkat çekerken bir yandan da tarihi izleri yansıtmaktadır. Masumiyet Müzesi de bu önemli kültürel zenginler arasında yer almaktadır. Bu müzenin ismi, geçmişte Nobel ödülünü almaya hak kazanmış olan ve önde gelen Roman yazarları arasında bulunan Orhan Pamuk’un Masumiyet Müzesi romanından gelmektedir. Peki, Masumiyet Müzesi’ne nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 21-11-2023 20:33

Yedikule Hisarı Müzesi’ne nasıl gidilir? Yedikule Hisarı Müzesi nerede, hangi semtte?

İstanbul, bünyesinde pek çok tarihi yapıya ev sahipliği yapan, kültürel yönden de bir hayli önemli olan turistik bir şehirdir. Şehir içerisinde görülmeye değer birçok önemli tarihi mekân bulunmaktadır. Bu mekânlardan biri de geçmiş zamanlarda pagan laneti efsanesiyle dikkat çeken Yedikule Hisarı Müzesi’dir. Doğu Roma İmparatorluğu zamanında inşası başlamış olan hisar, ikinci Teodoios tarafından yaptırılmıştır. Peki, Yedikule Hisarı Müzesi’ne hangi semttedir ve nasıl gidilir?

Haber 21-11-2023 20:32

Korsan Adası’na nasıl gidilir? Tema Park Korsan Adası nerede, hangi semtte?

Ülkemizin Marmara Bölümü’nde bulunan İstanbul şehrimiz, bünyesinde barındırdığı pek çok turistik nokta ile öne çıkan bölgelerden biridir. Gerek Anadolu gerekse Avrupa Yakası’nda çok sayıda eğlence noktasına ev sahipliği yapan şehirde gezip görülebilecek mekân sayısı epey fazladır. Korsan Adası da gezip görülmesi gereken yerler arasında bulunan ve tema park olarak tabir edilen bir alan olarak karşımıza çıkar. Peki, Korsan Adası’na nasıl gidilir, Tema Park Korsan Adası nerede ve hangi semttedir?

Haber 21-11-2023 20:31

Kız Kulesi’ne nasıl gidilir? Kız Kulesi nerede, hangi semtte?

İstanbul’un pek çok noktası turistik bir bölge olmasının yanı sıra köklü tarihiyle de dikkat çekmektedir. Kız Kulesi de gerek hikâyesi gerekse tarihi ile öne çıkan yerlerden biridir. İstanbul şehrinin adeta sembolü olarak kabul edilen bu kule, özellikle çiftlerin romantik bir gün geçirmeleri için tercih ettiği noktalardan biridir. Ayrıca turistik bir yer olduğundan turistlerin de ziyaret ettiği noktalar arasındadır. Peki, Kız Kulesi nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 20-11-2023 18:49

Çekmeköy’e nasıl gidilir? Metro, metrobüs, marmaray ve otobüs ile İstanbul Çekmeköy’e ulaşım

Çekmeköy, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan, gerek sakin yapısı gerekse yemyeşil doğasıyla öne çıkan güzide ilçelerinden biridir. Geçmiş zamanda Ümraniye ilçesine bağlı olan bölge, 2009 senesinde bu ilçeden ayrılmış ve tek başına ilçe olma özelliğini eline almıştır. İlçenin en dikkat çeken niteliği çevresinin ormanlık alanlarla kaplı olmasıdır. Peki, Çekmeköy’e nasıl gidilir, metro, metrobüs, marmaray ve otobüs ile İstanbul Çekmeköy’e ulaşım nasıl sağlanır?

Haber 20-11-2023 18:47

Eminönü’ne nasıl gidilir? Otobüs, metrobüs ve tren ile Eminönü’ne ulaşım

İstanbul’un gerek Anadolu yakasında gerekse Avrupa yakasında birçok önemli bölge bulunmaktadır. Eminönü de özellikle bünyesinde barındırdığı tarihi yapılarla öne çıkan semtlerden biridir. Özellikle meşhur meydanı pek çok turistin uğrak noktaları arasında yer almaktadır. Turistik bölgelerden biri olduğu için her zaman canlı ve hareketli bir yapıya sahiptir. Peki, Eminönü’ne nasıl gidilir, otobüs, metrobüs ve tren ile Eminönü’ne ulaşım nasıl sağlanır?

Haber 18-11-2023 20:26

Kadıköy’e nasıl gidilir? Marmaray, metrobüs, metro, otobüs ve vapur ile Kadıköy’e ulaşım

Marmara Bölgesi’nde konumlanan gerek ilçeleri gerekse semtleriyle dikkat çeken şehirlerimizin başında İstanbul gelir. İstanbul’un birçok farklı özelliğe sahip ilçesi vardır. Kadıköy de bu ilçeler arasında yer almaktadır. İstanbul’un Anadolu yakasında konumlanan, bünyesinde barındırdığı meşhur Boğa Heykeli ile öne çıkan bu ilçe, pek çok kişinin buluşma noktası olarak da kabul edilir. Peki, Kadıköy’e nasıl gidilir, marmaray, metrobüs, metro, otobüs ve vapur ile Kadıköy’e ulaşım nasıl sağlanır?

Haber 18-11-2023 20:25

Gökçeada’ya nasıl gidilir? Gökçeada feribotu kaç saat sürüyor?

Ülkemizde tatilcilerin uğrak noktaları arasında yer alan çok sayıda ada mevcuttur. Gökçeada da bu adalardan biri olmakla birlikte ülkemizin de en büyük adası olma niteliğine sahiptir. Doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çeken adaya her sene çok sayıda yerli ve yabancı turist gelmektedir. Özellikle yaz döneminde iğne atılsa yere düşmez tabirini tam anlamıyla yaşatan bölge, doğaseverler tarafından da tercih edilmektedir. Peki, Gökçeada’ya nasıl gidilir?

Haber 18-11-2023 20:24

Cunda Adası’na nasıl gidilir? Cunda Adası’na feribot ile ulaşım

Ülkemizin pek çok noktası gerek bünyesinde barındırdığı doğal güzellik alanlarıyla gerekse tarihi dokusuyla öne çıkmaktadır. Ülkemizin Ege Bölümü’nde konumlanan Cunda Adası da hem tarihsel yapısı hem de yemyeşil doğasıyla dikkat çeken turistik bölgelerden biridir. Bunun yanı sıra her sene çok sayıda turiste de ev sahipliği yapmaktadır. Bu ada aynı zamanda en büyük dördüncü ada olma özelliğini elinde bulundurmaktadır. Peki, Cunda Adası’na nasıl gidilir, feribot ile ulaşım nasıl sağlanır?

Haber 18-11-2023 20:22

Heybeliada’ya nasıl gidilir? Heybeliada vapur seferleri ve saatleri

İstanbul gerek kültürel zenginleri gerekse doğal güzellikleriyle öne çıkan turistik şehirlerimizden biridir. İstanbul’un birçok ilçesi kendine has birtakım özellikler taşır. Adalar ilçesi de kendi bünyesinde birden fazla farklı adaya ev sahipliği yapan ilçelerden biridir. Bu adalardan biri de çok sayıda turistin uğrak noktaları arasında bulunan Heybeliada’dır. Peki, Marmara Denizi açıklarında bulunan Heybeliada’ya nasıl gidilir, adanın vapur seferleri ve saatleri nedir?

Haber 18-11-2023 20:21

Bozcaada’ya nasıl gidilir? Geyikli Bozcaada feribot ücreti ne kadar?

Bozcaada, ülkemizin Marmara Bölümü’nün güneybatı kesiminde konumlanan Çanakkale şehrimizin iki ada ilçesinden biridir. Hem doğal güzellikleri hem de tarihi yapısı ile öne çıkan Bozcaada, özellikle turistler için adeta bir tatil merkezidir. Bundan kaynaklı turizm yönünden de önemli bir yere sahip olan adaya, her yaz düzenli olarak çok sayıda tatilci gelir. Ayrıca bölge renkli sokakları ve bahçeleri ile de dikkat çeker. Peki, Bozcaada’ya nasıl gidilir, Geyikli Bozcaada feribot ücreti ne kadar?

Haber 18-11-2023 20:15

Adalar’a nasıl gidilir? İstanbul Adalar vapur sefer saatleri

İstanbul’un birçok noktası turistik yönden önemli bir değere sahiptir. Adalar da bu önemli turistik bölgelerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Gerek masmavi denizi gerekse doğal güzelliklerinin yanı sıra eşsiz sahilleri ve kültürel yapısıyla da dikkat çekmektedir. Özellikle turistlerin uğrak noktaları arasında yer alan adalar, hem günübirlik geziler için hem de tatil amaçlı çok sık tercih edilen bölgelerden biridir. Peki, Adalar’a nasıl gidilir, İstanbul Adalar vapur sefer saatleri nedir?

Haber 18-11-2023 20:13

Midilli Adası nerede, nasıl gidilir? Midilli Adası hangi ülkede, nüfusu kaç?

Gerek kültürel yapısı gerekse bünyesinde barındırdığı doğal güzellikleriyle öne çıkan ve Yunanistan’ın üçüncü büyük adası olma özelliğini elinde bulunduran Midilli Adası, pek çok turistin ziyaret ettiği noktalardan biridir. Ayrıca ülke sınırlarımıza yakın olmasıyla da bilinen bu ada, köklü tarihi geçmişiyle de öne çıkmaktadır. Yunanca ismi Lesvos olan bu ada, geçmiş dönemlerde çok uzun süre Osmanlı’nın egemenliği altında kalmıştır. Peki, Midilli Adası nerededir ve adaya nasıl gidilir?

Haber 18-11-2023 20:11