Nazım Akmandil Haberleri

Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı ağızları açık bıraktı! Saat koleksiyonunun toplam değeri...

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatleri gündemde. Lüks saat tutkunu olan Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 19-03-2024 09:25

Burcu Esmersoy boks yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı! Paylaşımında giydiği taytı dikkat çekti

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile geçtimiğiz eylül ayında nikâh masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabından paylaştığı son paylaşımla gündem oldu. Esmersoy, Instagram hesabından boks yaptığı anları paylaştı.

Magazin 23-01-2024 18:13

Burcu Esmersoy 2024'e ücret tarifesini güncelleyerek giriyor! Tek paylaşımdan...

Günlük hayatında sürekli yoğun bir tempo ile çalışan ve kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile mutlu bir evlilik sürdüren Burcu Esmersoy yeni zammı istedi.

Magazin 30-12-2023 15:03

Nazım Akmandil ile evlenen Burcu Esmersoy hamile mi? İddialara yanıt verdi

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile iş insanı Nazım Akmandil İtalya’nın Puglia şehrinde dünyaevine girdi. Ünlü çift ikinci düğünlerini ise 250 davetlinin katılımıyla Ulus'ta bir mekanda yaptı. Esmersoy, hamilelik iddialarına ise yanıt verdi.

Magazin 09-09-2023 14:13

Nazım Akmandil

Nazım Akmandil Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Nazım Akmandil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil İtalya'da evlendi! Nikah öncesi gözyaşları sel oldu! Aşk bu olsa gerek

Ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı iş insanı Nazım Akmandil ile İtal'da dünya evine girdi. Nikah öncesi birbirini ilk kez gören çift gözyaşlarını tutamadı. Kameraya yansıyan o anlar görenleri oldukça duygulandırdı.

Magazin 03-09-2023 09:37

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil düğünden bir gün önce parti düzenledi! Romantik pozlarına beğeni yağdı

Ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy bir süredir aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile İtalya'da dünyaevine girecek. Düğünden bir gün önce parti düzenleyen çiftin romantik pozları sosyal medyada gündem oldu. İkilinin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 02-09-2023 11:02

Burcu Esmersoy'un kot pantolonunun fiyatı ağızları açık bıraktı! Duyan inanamadı

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü sunucu Burcu Esmersoy bu defa kot pantolonunun fiyatıyla çok konuşuldu. Bol paça çift renk ve pencere detaylı kot pantolonunun fiyatını duyanlar inanamadı.

Magazin 19-07-2023 17:23

Burcu Esmersoy bikinisini giyip yağlandı! Bu kadar vücudunu sergileme yorumları gelince...

Ünlü sunucu ve model Burcu Esmersoy, sosyal medya paylaşımlarıyla olay oldu. Nazım Akmandil ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy yağlandığı anları paylaşırken aldığı bir yoruma verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 11-05-2023 13:53

Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında? Burcu Esmersoy’un sevgilisi Nazım Akmandil ne iş yapıyor? İşte aralarındaki yaş farkı...

Nazım Akmandil'in kim olduğu merak ediliyor. Burcu Esmersoy ile evlilik kararıyla gündeme gelen Akmandil hakkında araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında? Burcu Esmersoy’un sevgilisi Nazım Akmandil ne iş yapıyor, aralarındaki yaş farkı kaç? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 09-03-2023 15:37

Burcu Esmersoy kendisinden 15 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Düğün tarihi belli oldu

Burcu Esmersoy'dan güzel haber geldi. Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fit hali ile her daim adından söz ettiren Esmersoy, kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi Nazım Akmandil ile nikah masasına oturacak. Düğün tarihi de belli oldu...

Magazin 09-03-2023 14:43

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil çifti eylül 2023'te nikah masasına oturacak

Bir yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy'un düğün tarihi belli oldu. Otellerdeki doluluk nedeniyle gün bulmakta zorlanan ikili, eylül 2023'te nikah masasına oturacak.

Magazin 26-11-2022 14:27

Burcu Esmersoy nişanlısı ile tanışma anını ilk kez anlattı! Horlarım, ayıp olur dedim

Berk Suyabatmaz'tan 2019 yılında ayrılan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz dönemde kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı Nazım Akmandil'den evlilik teklifi almıştı. 45 yaşındaki güzel sunucu, nişanlısı Nazım Akmandil ile tanışma anını ilk kez katıldığı programda anlattı.

Magazin 25-08-2022 08:48