Nazlı Hamarat Haberleri

21 salavat, besmele, neydi... Nazlı Hamarat 'Kelime-i Şehadet'i hatırlamayınca sosyal medyanın diline düştü

İşte Benim Stilim yarışmacıları ile akıllara kazınan Nazlı Hamarat ojeli tırnaklarıyla namaz kıldığı için eleştirmişti. Eski yarışmacı şimdi de uyumadan önce okuduğu duaları sayarken söyledikleriyle sosyal medyanın gündeminde...

Magazin 28-02-2023 10:16

Nazlı Hamarat başörtülü pozunu paylaştı! Namaz kıldığı söyledi... Ojeli tırnakları gözden kaçmadı

İşte Benim Stilim yarışmacıları arasında yer alan ve özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Nazlı Hamarat, başörtülü halini paylaşıp namaz kıldığını söyledi. Ancak Hamarat'ın ojeli tırnaklar dikkat çekince bol bol yorum aldı. Eski yarışmacı gelen tepkilere ise kızdı.

Magazin 24-01-2023 15:12

Çocuğuna 'sidikli' dediği anlar tepki çekmişti! Bakanlık, Nazlı Hamarat’ın çocuğuna alkol içirdiği görüntüler hakkında açıklama yaptı

"İşte Benim Stilim" adlı yarışma programı ile ünlenen Nazlı Hamarat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekmişti. Hamarat'ın, geçtiğimiz sene 4 yaşındaki oğluyla kadeh tokuşturduğu paylaşımına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Paylaşımın ardından anne N.H ile görüşme yapılmış ve küçük çocuk için uygun sosyal hizmet modelinin belirlenmesi planlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Magazin 26-08-2022 22:42

Daha önce de kadeh tokuşturmuştu! İşte Benim Stilim yarışmacısı Nazlı Hamarat'tın oğluna davranışı tepki çekti

İşte Benim Stilim adlı yarışma programı ile ünlenen Nazlı Hamarat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti. Hamarat, oğlunu "Sidikli uyan, çünkü sen hala altına yapıyorsun" sözleriyle uyandırmaya çalıştı. Hamarat, geçtiğimiz sene de oğluyla kadeh tokuşturduğu paylaşımı nedeniyle de tepki çekmişti.

Magazin 24-08-2022 15:37

Nazlı Hamarat

Nazlı Hamarat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nazlı Hamarat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İşte Benim Stilim yarışmacısı Nazlı Hamarat kimdir? Nazlı Hamarat nereli ve kaç yaşında?

İşte Benim Stilim yarışmacısı Nazlı Hamarat sosyal medyada paylaştığı video nedeniyle tepki çekti. "Sabah güneşi sidikliye vurur. Çünkü sen hala altına yapıyorsun, bez var altında" diyen İşte Benim Stilim yarışmacısı günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Peki, Nazlı Hamarat kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Nazlı Hamarat'ın hayatı ve biyografisi haberimizde...

Magazin 24-08-2022 12:45

Nazlı Hamarat 4 yaşındaki oğluyla kadeh tokuşturup içki içmişti! Flaş gelişme

4 yaşındaki çocuğuna içki içirdiği görüntüler ortaya çıkan sosyal medya fenomeni Cemile Nazlı Hamarat'ın çocuğunun babası Gaffar Aydın'ın hakkında bulunduğu suç duyurusuna takipsizlik kararı verildi.

Magazin 27-08-2021 15:08

Nazlı Hamarat'ın 4 yaşındaki oğluyla kadeh tokuşturduğu anlar olay oldu

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Nazlı Hamarat'ın, içkili yemek servisi yapan bir mekanda 4 yaşındaki oğlu ile içki kadehi tokuştururken çekilen görüntüleri sosyal medyada olay oldu.

Magazin 25-06-2021 16:27

Nazlı Hamarat ve eski sevgilisi mahkemelik oldu

'İşte Benim Stilim' isimli yarışma programı ile ünlenen Nazlı Hamarat ile eski sevgilisi Gaffar Aydın arasındaki 'şantaj, tehdit ve hakaret' davasında tanık olarak dinlenen oyuncu Nurseli İdiz, "Gaffar'ın Nazlı'nın fotoğraflarını çektiğini gördüm" dedi.

Magazin 22-04-2021 15:08