Nazlı Pınar Kaya Haberleri

Gönül Dağı'nın Mihriban'ı göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı salladı! 'Rıfat görmesin!'

Başrollerini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Melis Sevinç, Nazlı Pınar Kaya ve Hazal Çağlar gibi isimlerin paylaştığı Gönül Dağı dizisi, 2020'den beri evlerimize konuk oluyor. Gönül Dağı'nda hayat verdiği Mihriban karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hande Nur Tekin, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 31-10-2022 10:14

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın yeni aşkı da ünlü oyuncu çıktı! Bikinili pozları şaşı etti

Başrollerini Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Melis Sevinç, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya ile paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yakışıklı oyuncu Berk Atan'ın, kalbini meslektaşına kaptırdığı öne sürüldü.

Magazin 20-10-2022 11:10

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin mini etekli pozunu paylaştı! 'Sen neymişsin köylü kızı'

Başrollerini Berk Atan, Melis Sevinç, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu ve Nazlı Pınar Kaya'nın paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle tanınırlığını arttıran genç oyuncu Sevilay Gültekin, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Sevilay Gültekin, katıldığı bir nişan töreninde tercih ettiği siyah mini elbisesiyle dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 17-10-2022 09:11

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali kız kardeşini paylaştı! Gören ''Güzellik genetik'' dedi

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'ndan ayrılarak sevenlerini üzen güzel oyuncu Gülsim Ali, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Gülsim Ali, yurtdışında yaşayan kız kardeşini paylaştı, ikilinin benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 13-10-2022 09:45

Nazlı Pınar Kaya

Nazlı Pınar Kaya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nazlı Pınar Kaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya göğüs dekolteli poz verdi!

Nazlı Pınar Kaya, ekranların sevilen yapımlarından biri olan Gönül Dağı dizisindeki Cemile rolüyle oyunculuk kariyerinde iyi bir çıkış yakaladı. Sosyal medya pozlarıyla da dikkat çeken oyuncu, dekolteli poz verdi.

Magazin 23-08-2022 01:05

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya mini etekli poz verdi!

Bir Anadolu hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı dizisi, senaryosunun yanı sıra oyuncularıyla ön plana çıkmaya devam ediyor. Bu defa, dizide Cemile rolüne hayat veren Nazlı Pınar Kaya'nın sosyal medya pozu dikkat çekti.

Magazin 20-08-2022 09:26