Nazlı Senem Ünal Haberleri

Üç Kız Kardeş'in yıldızı Nazlı Senem Ünal bakın kimmiş! Meğer Çok Güzel Hareketler'de....

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Özgü Kaya ve Berken Güven'in yer aldığı dizi üçüncü sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizide Mine karakterine hayat veren Nazlı Senem Ünal güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekti. Güzel oyuncuyu bakın aslında ilk nerede izlemişiz.

Magazin 07-09-2023 17:22

Üç Kız Kardeş dizisinden aşk çıktı! Nazlı Senem Ünal ile Demircan Kaçel aşklarını ilan etti

Üç Kız Kardeş dizisinde Mine karakterine hayat veren Nazlı Senem Ünal ile Mesut rolünü canlandıran Demircan Kaçel'in sette başlayan arkadaşlığı aşka dönüştü. Oyuncu Nazlı Senem Ünal ile Demircan Kaçel aşklarını sosyal medyadan ilan etti.

Magazin 06-06-2022 10:04

Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal bakın kim çıktı! Meğer Yılmaz Erdoğan'ın...

Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Reha Özcan'ın paylaştığı Üç Kız kardeş dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan verici hikayesiyle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazandı. Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Mine' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Nazlı Senem Ünal bakın kim çıktı.

Magazin 09-03-2022 16:11

Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal kimdir? Nazlı Senem Ünal nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D'nin iddialı yapımlarından biridir. Üç Kız Kardeş konusu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmektedir. Dizinin bazı karakteri daha önce yer aldıkları yapımlarından tanınmaktadır. Üç Kız Kardeş dizisinin Mine'si Nazlı Senem Ünal, daha önce Menajerimi Ara dizisinde rol almıştı. Nazlı Senem Ünal, şimdi ise Üç Kız Kardeş dizisi ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal hakkında izleyiciler detaylı bir araştırmaya girişti.

Magazin 23-02-2022 13:29

Menajerimi Ara'nın Jülide'si Nazlı Senem Ünal'ın yeni adresi belli oldu

Menajerimi Ara dizisi 45. Bölümde ekrana veda etti. Sevilen dizinin oyuncuları başarılı performanslarıyla hafızalarda yer etti. Dizinin Jülide'sinin yeni adresi de belli oldu.

Magazin 17-07-2021 14:38