Ned Price Haberleri

Türkiye’nin olası Suriye operasyonuyla ilgili açıklama tartışmalara neden oldu! Price soruları yanıtlayamadı

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü hedeflerine yönelik olası operasyonuyla ilgili ABD'den gelen açıklama tartışmaya neden oldu. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, olası operasyona yönelik açıklamalarında kullandığı 'mevcut ateşkes hatlarının korunması' ifadesiyle kastının ne olduğu sorularını yanıtlayamadı.

Haber 22-07-2022 07:26

ABD ve Türkiye arasında lisans tartışması! Dışişleri'nden cevap geldi

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price'a yanıt vererek, TRT'nin ABD'deki düzenlemelere uyduğu gibi Voice of America Türkçe ve diğer kuruluşların da Türkiye'deki mevzuata uyması gerektiğini belirtti. Price, söz konusu karardan ABD'nin endişe duyduğunu ifade ederek, "Güçlü bir demokrasi için özgür bir medya şarttır." ifadelerini kullanmıştı.

Haber 23-02-2022 23:29

‘‘Rusya’nın Soykırım İddiası Kaygılandırıyor’’

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Rusya’nın Ukrayna’nın Donbass bölgesindeki çatışmalarla ilgili yalan iddialar yaydığını, bunlar arasında soykırım, kitle mezarları ve kimyasal silah üretimi iddialarının olduğunu belirtti

Haber 17-02-2022 02:16

ABD'den Doğu Akdeniz açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, ABD’nin Yunanistan ile imzaladığı anlaşmanın Doğu Akdeniz’deki anlaşmazlıklara yansımalarına ilişkin, ABD’nin Türkiye ile Yunanistan arasındaki müzakereleri desteklediğini ve Washington’un genellikle diğer ülkeler arasındaki deniz sınırı anlaşmazlıkları konusunda pozisyon almadığını söyledi.

Haber 16-10-2021 02:14

Ned Price

Ned Price Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ned Price Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

ABD'den Taliban açıklaması: Toplantı samimi, profesyonel ve olumluydu

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, ABD heyetinin Katar'ın başkenti Doha'daki Taliban temsilcileriyle yaptığı görüşmelerinin samimi, profesyonel ve olumlu geçtiğini söyledi.

Haber 13-10-2021 01:40

ABD'den Türkiye'ye taziye mesajı! Sınır ötesinden yapılan saldırıları kınıyoruz

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, "NATO müttefikimiz Türkiye'ye sınır ötesinden yapılan saldırıları kınıyoruz. Suriye'de öldürülen iki Türk polisinin ailelerine başsağlığı diliyoruz." açıklamasını yaptı.

Haber 12-10-2021 23:53

ABD: İsrail'in Batı Şeria, Gazze ve Golan Tepeleri'ni işgal ettiği tarihi bir gerçektir

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, "İsrail'in 1967 savaşından sonra Batı Şeria, Gazze ve Golan Tepeleri'ni işgal ettiği tarihi bir gerçektir." dedi.

Haber 02-04-2021 01:16

ABD'den HDP ve Ömer Gergerlioğlu açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, HDP'nin kapatılmasına ilişkin Anayasa Mahkemesi'nde açılan dava ve Ömer Gergerlioğlu'nun vekilliğinin düşürülmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber 18-03-2021 07:53