Nergis Nesrullayeva

Nergis Nesrullayeva

Nergis Nesrullayeva Haberleri

Cem Belevi İrem Derici'yi aldattı mı? Cem Belevi açıklamasında bakın ne dedi

Cem Belevi'nin İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İrem Derici çok sinirlendi ve "Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum" paylaşımı yaptı. Cem Belevi ise iddialar üzerine konuşmasında "Onu ne öfkelendirdi ise bilmiyorum, aldatma gibi bir şey yok" dedi.

Magazin 10-05-2022 08:52

Cem Belevi, İrem Derici'yi aldattı mı? Cem Belevi, İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile aldattığı iddiaları için ne dedi?

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin aşkını her fırsatta açık yüreklilikle dile getirdiği Cem Belevi hakkında yaptığı 'ihanet' paylaşımının yankıları sürerken, ünlü şarkıcıdan 'aldatma' iddiaları ile ilgili açıklama geldi. Peki Cem Belevi, İrem Derici'yi aldattı mı? Cem Belevi, İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile aldattığı iddiaları için ne dedi? İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 10-05-2022 08:52

Cem Belevi'nin Nergis Nesrullayeva ile İrem Derici'yi aldattığı iddia edildi! Nergis Nesrullayeva bakın kim çıktı

Cem Belevi'nin model Nergis Nesrullayeva ile İrem Derici'yi aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Nergis Nesrullayeva'nın kim olduğu merak konusu oldu. 'Nergis Nesrullayeva kimdir?' araştırması yapılırken, Nergis Nesrullayeva’nın ‘İşte Benim Stilim’ yarışmacısı olduğu ortaya çıktı.

Magazin 09-05-2022 14:58

Cem Belevi’nin ihanetiyle sarsılan İrem Derici'den 'yıkılmadım ayaktayım' pozu! Gören bir daha baktı

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin aşkını her fırsatta açık yüreklilikle dile getirdiği Cem Belevi hakkında yaptığı 'ihanet' paylaşımının yankıları sürüyor. Sevilen şarkıcı, ayna karşısında çekildiği bir pozu paylaştı. ihanetle sarsılan İrem Derici'nin yoluna devam ettiğini vurgulamak için böyle bir paylaşımda bulunulduğu düşünüldü.

Magazin 09-05-2022 12:16

Diğer Haber Etiketleri

Nergis Nesrullayeva

Cem Belevi İrem Derici'yi yine aldattı! İrem Derici'nin paylaşımı olay oldu

İrem Derici çok aşık olduğunu her fırsatta söylediği Cem Belevi tarafından yine aldatıldığı iddiasıyla gündeme geldi. İrem Derici kendisini Nergis Nesrullayeva ile aldatan Cem Belevi'ye sosyal medyadan ağır sözler söyledi. Belevi'nin daha önce de Bircan Bali ile Derici'yi aldattığı iddia edilmişti.

Magazin 09-05-2022 12:02

Cem Belevi'nin İrem Derici'yi aldattığı Nergis Nesrullayeva kimdir? Nergis Nesrullayeva instagram hesabı nedir? Nereli?

Cem Belevi'nin İrem Derici'yi aldattığı öne sürülen ünlü manken Nergis Nesrullayeva vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Cem Belevi için ağır konuştu. Peki Cem Belevi'nin İrem Derici'yi aldattığı Nergis Nesrullayeva kimdir? Nergis Nesrullayeva instagram hesabı nedir? Nereli? İşte ünlü mankenin hayatı ve biyografisi ve detaylar...

Magazin 09-05-2022 09:07

Cem Belevi İrem Derici'yi aldattı mı? Cem Belevi İrem Derici'yi kimle aldattı? Ayrıldılar mı?

Cem Belevi İrem Derici'yi aldattı mı? sorusunun yanıtı magazin basınına bomba gibi düşen haberlerin ardından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımın yankıları sürüyor. Peki Cem Belevi İrem Derici'yi aldattı mı? Cem Belevi İrem Derici'yi kimle aldattı? Ayrıldılar mı? İşte detaylar...

Magazin 09-05-2022 08:55