Neutrogena Haberleri

Daha aydınlık ve pürüzsüz bir cilt için en iyi retinol serum markaları

Ciltte mucizevi bir dönüşüm sağlayan retinol, cilde sayısız fayda sunan bir bileşen. Şimdiye kadar belki de retinolün kırışıklıklarla savaşmak için en etkili bileşen olduğunu duymuş olabilirsiniz ancak bu sadece hikayenin bir kısmı. Çünkü retinol lekelerin azaltılması, cildin parlaklığının artırılması ve daha sağlıklı bir cilt görünümü için de önemli bir rol oynuyor. Sizler için en iyi retinol serum markalarından oluşan bir seçki hazırladık. Daha fazlası için gelin, içerimize bir göz atalım!

Kadin 26-02-2024 02:18

Kişisel bakımına önem verenlerin kaçırmaması gereken indirimli ürünler

Amazon, "Okula ve Şehre Dönüş" kampanyası çerçevesinde birçok kişisel bakım ürününü uygun fiyat fırsatlarıyla sizlere sunuyor. Eğer bu indirimleri kaçırmak istemiyor ve kişisel bakım kategorisindeki eksiklerinizi tamamlamayı planlıyorsanız 18 Eylül'e kadar vaktiniz var! Kaliteli ürünlerde uygulanan indirim fırsatlarını kaçırmamak için listemize göz atabilirsiniz!

Haber 13-09-2023 16:21

Pürüzsüz bir cilt için en iyi kırışıklık kremi çeşitleri

Yaş arttıkça cilt için kullanılan ürünler değişiyor. Ciltte oluşmaya başlayan kırışıklıklar da ürün seçimindeki en büyük etkenlerden biri oluyor. Cilt, yaşın ilerlemesiyle azalmaya başlayan doğal yağ üretimi nedeniyle eskisine göre daha kuru hale geliyor. Bu kuruluk da kırışıklıkların ve çizgilerin daha belirgin bir duruma gelmesine sebep oluyor. Neyse ki kaliteli cilt bakım ürünleri sayesinde kırışıklıklarla mücadele edilebiliyor. İşte, pürüzsüz bir cilt için en iyi kırışıklık kremi çeşitleri!

Kadin 08-12-2021 09:48

Neutrogena

Neutrogena Hakkındaki Haberler Mynet'te. Neutrogena Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.