Niğde Ömer Halidemir Üniversitesi Haberleri

2 torun sahibi kadının hayali gerçek oldu: Hiçbir şey için geç değil

Niğde'de yaşayan 3 çocuk ve 2 torun sahibi Ümmü Selma Çınar (55), ortaokul ve lise eğitimini açıköğretimle tamamladı. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nü kazanan Çınar, üniversite hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. "Okumadığın zaman eksik hissediyorsun" diyen Çınar, "Hiçbir şey için geç değil. Beşikten mezara kadar ilim öğrenmeliyiz" diye konuştu. Çınar'ın şimdiki hedefi ise lisans diplomasını alabilmek.

Haber 30-10-2023 12:58

Resmi Gazetede yayımlandı! 3 üniversiteye rektör ataması

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi ve Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi rektörlüklerine rektör ataması yapıldı.

Haber 05-10-2021 07:09

15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir kimdir? Ömer Halisdemir nasıl şehit oldu?

Ömer Halisdemir, 15 Temmuz darbe girişiminde darbe yanlısı askerler tarafından vurularak öldürülmüştür. 2016 yılının 15 Temmuz günü başlayan darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda görevli olan astsubay Ömer Halisdemir, komutanlığı ele geçirmeye çalışan Tuğgenerallerden birini göğsünden vurmuş ancak daha sonra bir başka asker tarafından vurularak öldürülmüştür. Peki kahraman şehit Ömer Halisdemir kimdir?

Haber 13-07-2021 12:19