Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Haberleri

Niğde son 80 günde 28 milimetre yağış aldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Çalışkan, yakın tarihte yağış gelmemesi durumunda tarımda ciddi tehlikelerin olabileceğini bildirdi.

Yurthaber 19-01-2023 13:43

Faydalı bakteri barındıran boncuklar ile atık sular arıtılacak

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Tuba Artan Onat'ın, nişasta benzeri bir maddeden ürettiği "boncuk"lara yerleştirilen faydalı bakteriler, atık suları temizliyor.

Yurthaber 08-12-2022 11:46

Niğde'de TC Kimlik Kartı ve Yüz Tanıma ile Mobilde Ödeme Hackathonu başladı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Niğde Teknopark iş birliğinde düzenlenen "TC Kimlik Kartı ve Yüz Tanıma ile Mobilde Ödeme Hackathonu" başladı.

Yurthaber 04-11-2022 13:58

İki torun sahibi çift, aynı üniversitenin aynı bölümüne yerleşti

Eşiyle Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünü kazanan 52 yaşındaki Ayşe Çakır: - "İmza atarken 'iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta' diyoruz ya hayatı birlikte yaşamak lazım. Okulda da sınıfta da birlikte yaşamak lazım. Biz de eşimle bunun için uğraştık, çok şükür nasip oldu" - 60 yaşındaki Mahmut Çakır: - "Yıllarca çocukları çalıştırırken kendimiz de çalışmışız. Ucundan baktık, günde 3-5 soru çözdük"

Yurthaber 15-08-2022 16:25

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde mezuniyet töreni düzenlendi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde mezuniyet töreni düzenlendi

Yurthaber 05-08-2022 23:27