Nilay Deniz Haberleri Ve Son Dakika Nilay Deniz Haberleri

Nilay Deniz Haberleri Ve Son Dakika Nilay Deniz Haberleri

Oyuncu ve model olan Nilay Deniz 3 Mayıs 1993 Aydın doğumludur. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra en popüler Türk dizilerinden biri olan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile profesyonel oyunculuğa adım attı. Bu dizide yardımcı bir karakteri canlandırdıktan sonra 2011’de ilk boş rolünü Mor Menekşeler dizisinde canlandırdı. Aynı yıl Hayata Beş Kala dizisinde yardımcı bir yer alan Nilay Deniz, bu diziyi takiben Ah Neriman ve Aşk Yeniden dizilerinde de yardımcı karakter rollerinde bulundu. Dayan Yüreğim dizisi ile başrole dönen oyuncu Ateşböceği dizisinde başroldeydi. Kalk Gidelim dizisini takiben Çatı Katı Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandıran oyuncu 2015 yılında 42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü’ne layık görülmüştür.

Nilay Deniz Haberleri

Nilay Deniz, Fenerbahçe aşkını bikinili fotoğrafıyla gösterdi

Kahraman Babam dizisinde rol alan Nilay Deniz, Fenerbahçe aşkını dile getirdiği fotoğrafla sosyal medyanın gündemi olmayı başardı. Oyuncuya, kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 26-06-2021 01:17

Kırmızı Kamyon dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Kamyon 1. bölümde neler oldu? İşte Kırmızı Kamyon oyuncuları ve konusu

Show TV'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon 1. bölümüyle 31 Mart Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıktı. Kırmızı Kamyon dizisinn 2. bölümünden de ilk fragman yayınlandı. İtfaiyecilerin hayatını anlatan Kırmızı Kamyon dizisinde Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Aslı Orcan, Deniz Hamzaoğlu, Timur Ölkebaş, Nilay Deniz, Gürberk Polat ve Melisa Akman başrollerde oynuyor. İşte Kırmızı Kamyon 2. bölüm fragmanı ve ilk bölümde yaşananlar.

Magazin 01-04-2021 02:48

Nilay Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Kırmızı Kamyon Yonca karakteri Nilay Deniz biyografisi...

Aşk Yeniden, Çatı Katı Aşk ve Ateşböceği gibi pek çok yapımda rol almış olan Nilay Deniz, Kırmızı Kamyon dizisinde Yonca karakterini canlandıracak. Vatandaşlar Nilay Deniz kimdir sorusunun cevabını merak ediyor. Peki Nilay Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Kırmızı Kamyon Yonca karakteri Nilay Deniz biyografisi...

Magazin 31-03-2021 13:16

Kırmızı Kamyon dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte karakterleri...

Türkiye'de bir ilk olacak Kırmızı Kamyon dizisi, İtfaiye teşkilatını anlatıyor. 2021 yılının Mart ayında yayınlanmaya başlayan Kırmızı Kamyon dizisinin senaristliğini Meriç Demiray üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Osman Kaya oturuyor.

Magazin 11-03-2021 11:06

Nilay Deniz

Nilay Deniz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nilay Deniz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü oyuncu Nilay Deniz boşanma kararı aldı!

Dizi setlerinde başlayıp, evliliğe dönüşen bir aşk daha sona eriyor... Son olarak Çatı Katı Aşk dizisinde başrol oynayan Nilay Deniz, 3 yıl önce evlendiği görüntü yönetmeni Erçin Karabulut ile boşanma kararı aldı.

Magazin 02-11-2020 17:42

Kalk Gidelim dizisine flaş transfer! Nilay Deniz hangi rolde oynuyor?

Ünlü oyuncu Nilay Deniz, TRT 1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim kadrosuna dahil oldu.

Magazin 22-01-2019 21:00

Nilay Deniz, taksi şoförü oldu

Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Ateşböceği dizisinde güzel oyuncu Nilay Deniz, Aslı rolüyle taksi şoförüne hayat verecek...

Magazin 14-06-2017 08:49

Hande Erçel'e cephe aldılar

Geçtiğimiz sene aynı ödül töreninden ödül alan 3 arkadaş Nilay Deniz, Bensu Soral ve Hande Erçel'in aralarının açıldığı öne sürüldü.

Magazin 14-01-2017 14:43

Seçkin Özdemir, Derya Şensoy'u çabuk unuttu

2 yılı aşkın bir süredir aşk yaşayan Derya Şensoy ve Seçkin Özdemir aşkı geçtiğimiz aylarda bitmişti.

Magazin 12-12-2016 21:14