Nimetullah Erdoğmuş Haberleri

HDP Diyarbakır adayı kim olacak? 3 isim arasından Selçuk Mızraklı ismi öne çıkıyor (Selçuk Mızraklı kimdir?)

HDP Diyarbakır adayı belli oluyor! Parti kulislerinde eş başkan adayı için parti kulislerinde Adnan Selçuk Mızraklı, Nimetullah Erdoğmuş ve Feridun Çelik isimleri konuşuluyor. Bugün yapılacak açıklamada aday olarak gösterilme olasılığı en yüksek ismin ise Selçuk Mızraklı olduğu belirtiliyor. Öte yandan kadın eş başkan adayı olarak Ayla Akat Ata adı öne çıkıyor.

Haber 15-01-2019 11:26

HDP Şanlıurfa Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş:

"Bir insan vefat edince inancı, milliyeti ve cinsiyeti ne olursa olsun, düşman olur, dost olur, hangi sebeplerle yaşamını yitirmiş olursa olsun, örfümüze göre cenazeye saygı duyularak bir an önce defin işlemi ve taziyesinin yapılması gerekiyor"

Haber 31-10-2018 16:46

Nihat Hatipoğlu AK Parti Diyarbakır adayı mı?

Nihat Hatipoğlu aday gösterilecek iddiası gündeme bomba gibi düştü. AK Parti'nin Mart 2019'daki yerel seçimlerde Diyarbakır'da ilahiyatçı-yazar Nihat Hatipoğlu'yu aday göstereceği iddia edildi. HDP'nin ise Hatipoğlu'nun karşısına eski müftü Nimetullah Erdoğmuş'u çıkaracağı ileri sürüldü.

Haber 19-10-2018 08:56

HDP'li Nimetullah Erdoğmuş beraat etti

HDP Diyarbakır Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş, Diyarbakır' da "sivil cuma namazında" yaptığı konuşmadan ötürü yargılandığı davadan beraat etti.

Haber 23-01-2017 10:51

Nimetullah Erdoğmuş

Nimetullah Erdoğmuş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nimetullah Erdoğmuş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

HDP Milletvekili Erdoğmuş, Ankara'da gözaltına alındı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan, HDP Diyarbakır Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş, Ankara'da gözaltına alındı.

Haber 16-12-2016 00:47

HDP'li Erdoğmuş: HDP Zerdüşt partisi olsaydı yine görev alırdım

Diyarbakır'da 4 yıl il müftülüğü yaptıktan sonra emekliye ayrılarak HDP'den Diyarbakır'da 3'üncü sıra milletvekili adayı gösterilen Nimetullah Erdoğmuş, DHA'ya açıklamalarda bulundu.

Haber 17-04-2015 11:14

Diyarbakır Müftüsü Erdoğmuş, HDP’den milletvekili aday adayı

Diyarbakır Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş, Halkların Demokratik Partisi'nden (HDP) milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi.

Haber 12-02-2015 16:30