Nöbetçi Eczane Haberleri Ve Son Dakika Nöbetçi Eczane Haberleri

Nöbetçi eczane

Nöbetçi Eczane Haberleri

Nöbetçi eczanede bıçaklı saldırı! Yaralamaya yönelik değil adam öldürmeye yönelik gibi

Amasya'da nöbetçi eczanede görev yapan eczane teknisyeni dehşeti yaşadı. İş yerinin kapısını kırıp içeri giren iki saldırgan, teknisyene saldırdı. Teknisyenin kanlar içinde kaldığı o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 22-01-2024 17:54

BAYRAMDA ECZANELER AÇIK MI? 21 Nisan Cuma bayramın 1. günü eczaneler kaça kadar açık? İl İl nöbetçi eczane sorgulama

Bayramda eczane çalışma saatleri merak ediliyor. Bu yıl Ramazan Bayramı 21 Nisan - 23 Nisan 2023 tarihleri arasında idrak edilecek. Bilindiği üzere Ramazan Bayramı çalışma durumları değişiklik gösterebiliyor. Bayramın 1. günü eczanelerin çalışma durumuna ilişkin sorgulamalar yapılıyor. Öte yandan nöbetçi eczane 2023 sorgulamaları da hız kazandı. Peki, bayramda eczaneler açık mı, kapalı mı? 21 Nisan Cuma bayramın 1. günü eczaneler kaça kadar açık?

Haber 21-04-2023 11:29

Eczane çalışma saatleri nedir, hafta sonu açık mı? Eczaneler saat kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor?

Hafta içi ve cumartesi günleri açık olan eczaneler, pazar günleri kapalıdır. Ancak mesai saatleri dışında ve pazar günlerinde rahatlıkla nöbetçi eczane bulunabilir. İnsanların 7/24 sağlık ile ilgili gereksinimlerini karşılamalarını sağlayan eczaneler, hafta içi ve cumartesi günlerinde açıktır. Hafta içi ve hafta sonu farklı saatlerde çalışan eczaneler saat kaça kadar çalışıyorlar, hafta sonu eczane çalışma saatleri nasıl?

Haber 18-11-2022 17:02

e-Devlet'te nöbetçi eczane sorgulama hizmeti açıldı

e-Devlet'te vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak bir hizmet daha başladı. Türkiye genelindeki tüm nöbetçi eczanelerin tek bir sayfada görebilmesine imkan sağlayan "Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK)-Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti" e-Devlet'te açıldı. Türk Eczacıları Birliğince bildirilen ve il sağlık müdürlüklerince onaylanan nöbetçi eczane bilgileri, e-Devlet'te yer alacak. Vatandaşlar, nöbetçi eczanelerin adres bilgilerinin yanı sıra konum bilgilerine de kolaylıkla erişebilecek.

Haber 31-07-2022 12:50

Nöbetçi Eczane

Nöbetçi Eczane Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nöbetçi Eczane Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul'da bir şüpheli yanlış adres verdiği iddiasıyla eczacıyı tehdit etti

Eczanedeki bilgisayarı yumruklayan şüphelinin saldırgan tavırları güvenlik kamerasına yansıdı

Yurthaber 20-06-2022 14:47

Son dakika: İlaç fiyatlarına zam geliyor! Ankara Eczacı Odası Başkanı duyurdu

Son dakika haberi: Yüksek enflasyon ve kurdaki artış nedeniyle a'dan z'ye neredeyse her şeye zam gelirken bir kötü haber de sağlık sektöründen geldi. Pandeminin etkisi ve ekonomideki sıkıntılı süreç nedeniyle ezcanelerin sıkıntıya girdiğini belirten Ankara Eczacı Odası Başkanı Taner Ercanlı ilaç fiyatlarına zam beklediklerini açıkladı. Ercanlı yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanlığı’nın ilaçta fiyat artışı talebinin olduğu bilgisini aldık. Artış oranı yüzde 20’nin üzerinde de olabilir’’ dedi.

Finans 15-06-2022 08:17

19 Mayıs eczaneler çalışıyor mu, açık mı? Bugün eczaneler kaça kadar açık, kaçta kapanacak?

19 Mayıs eczaneler çalışıyor mu, açık mı? sorusunun yanıtı, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ellerindeki reçeteler ile ilaç almak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki 19 Mayıs eczaneler çalışıyor mu, açık mı? Bugün eczaneler kaça kadar açık, kaçta kapanacak? İşte detaylar...

Haber 19-05-2022 13:25

19 Mayıs'ta eczaneler açık mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda eczaneler çalışıyor mu? İşte açık olan nöbetçi eczaneler!

19 Mayıs'ta eczaneler açık mı? Sorusunun yanıtı Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda ilaç almak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. İşte 19 Mayıs'ta eczaneler açık mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda eczaneler çalışıyor mu? sorularının yanıtı...

Haber 19-05-2022 10:17

19 Mayıs'ta hastaneler ve eczaneler açık mı? 19 Mayıs'ta hastane ve eczaneler hizmet veriyor mu?

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlar 19 Mayıs'ta acil servislerin açık olup olmayacağını merak etmeye başladı. 19 Mayıs hastane acil servisleri açık mı 2022? Sorusuna yanıtı haberimizden bulabilirsiniz...

Haber 17-05-2022 01:37

Bugün eczaneler açık mı? 3 Mayıs'ta hangi eczaneler açık? İşte açık olan nöbetçi eczaneler

Bugün eczaneler açık mı, hangi nöbetçi eczaneler açık? sorusunun yanıtı birçok kişi tarafından internet üzerinden araştırılmaya başladı. Ramazan Bayramı nedeniyle kapalı olan eczaneler yerine, nöbetçi eczaneler yer alıyor. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayla birlikte, 3 Mayıs tarihli açık olan nöbetçi eczaneler listesi paylaşıldı. Peki, bugün eczaneler açık mı? 3 Mayıs'ta hangi eczaneler açık? İşte açık olan nöbetçi eczaneler.

Haber 03-05-2022 12:22

ECZANELER BUGÜN AÇIK MI? Eczaneler bayramda açık mı, kapalı mı, çalışıyor mu? 2 Mayıs 2022 Nöbetçi eczane sorgulama ekranı!

Eczaneler bugün açık mı? Ramazan Bayramı'nın birinci günü (2 Mayıs Pazartesi) vatandaşlar tarafından en çok araştırılan sorular arasında yer alıyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Eczaneler bugün açık mı? Bayramda kapalı mı, çalışıyor mu? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 2 Mayıs 2022 Nöbetçi eczane sorgulama ekranı ve detaylar...

Haber 02-05-2022 08:18