Notebook Haberleri

2022 senesinin en güçlü ve en iyi donanımlı laptopları ve markaları

Hayatımızı kolaylaştıran teknolojik cihazların başında gelen laptoplar, kompakt tasarımları ve kolay taşınabilir yapılarıyla kullanıcılara önemli avantajlar sağlıyor. Bu yıl birçok başarılı laptop markası 2022 yılının yıldızı olan birbirinden kaliteli ve kullanışlı laptop çeşitleriyle adından söz ettirdi. Gelin, her ihtiyaca uygun 2022'nin öne çıkan laptop markalarını ve modellerini beraber inceleyelim.

Haber 07-12-2022 16:34

Notebook ya da laptoplarınıza zarar gelmemesi için mutlaka kullanmanız gereken ürün önerileri

Dizüstü bilgisayarınızın ömrünü uzatmak için satın alabileceğiniz bazı ürünler var. Makul fiyatlara alabileceğiniz ürünlerle cihazınızın daha az yıpranmasını sağlayabilir, böylelikle onu uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Haydi gelin, notebook ve laptoplarınıza zarar gelmemesi için mutlaka kullanmanız gereken bu ürünlere beraber göz atalım.

Haber 13-11-2022 22:07

Oyun, iş, okul fark etmeksizin her şey için kullanabileceğiniz en hesaplı ve parasının hakkını veren laptop modelleri

Yaşamın her alanında kullanıma uygun seçeneklerle üretilen dizüstü bilgisayarlar içinde özellikle eğitim öğretim süreçlerinde kullanılabilecek modeller sık sık araştırılıyor. Bunun yanı sıra kullanıcıların araştırdığı ürünler, genellikle uygun fiyatlı ve yüksek donanımlı modeller oluyor. Sizler için farklı markalar tarafından üstün özelliklerle donatılmış dizüstü bilgisayar modellerini inceledik ve en hesaplı ürünleri listeledik.

Haber 08-09-2022 15:57

Hem oyun hem işiniz için kullanabileceğiniz en iyi Asus laptop modelleri

Gündelik kullanım, oyun ve iş için sıklıkla tercih edilen laptoplar; kullanıcılarına gün boyu pratiklik sağlıyor. En başarılı laptop markaları arasında birbirinden kaliteli ve yüksek performanslı ürünleriyle zirvede yer alan Asus markası, kullanıcılarına hem oyun hem iş için kullanabilecekleri birçok model sunuyor. Gelin; güçlü donanımları, kaliteli ekranları, kullanıcı dostu özellikleri ve şık tasarımlarıyla öne çıkan en iyi Asus laptop çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 22-08-2022 17:08

Notebook

Notebook Hakkındaki Haberler Mynet'te. Notebook Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu sıcak yaz aylarında bilgisayarı çok ısınanlar için en iyi notebook soğutucuları

Laptoplar, gelişen teknoloji ile üstün performans sergileyen cihazlardan biri hâline geldi. Ne kadar teknolojik olursa olsun soğutma konusu, laptoplarda çözülemeyen bir problem. Bu sorundan kurtulmak için kaliteli bir laptop soğutucu almak faydalı olabilir. Üzerinde yer alan fanları ile bilgisayarınızı soğutarak tam performansta kullanmanızı sağlayan laptop soğutucuları, bu problemi büyük ölçüde çözer. Sizler için birbirinden kaliteli laptop soğutucularını derledik.

Haber 18-08-2022 17:27