Nubar Terziyan Haberleri

Yeşilçam’ın tonton dedesi Nubar Terziyan bakın kim çıktı! Meğer ünlü şarkıcının dayısıymış! Duyanlar inanamadı

Yeşilçam filmlerinde canlandırdığı iyi kalpli karakterler ve gülümseyen yüzüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Nubar Terziyan rol aldığı sayısız filmle hafızalarımızdan hiç silinmedi. Terziyan hakkında ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. Terziyan'ın en az kendisi kadar ünlü bir yeğeni olduğunu ilk kez duyanlar çok şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 21-11-2023 16:24

Yeşilçam'ın tonton dedesi Nubar Terziyan ünlü şarkıcının dayısı çıktı! Gören şaştı kaldı!

Türk Sineması'nın efsanelerinden biri olan Nubar Terziyan, Yeşilçam'da canlandırdığı sevecen baba, sütçü dede, iyi yürekli bakkal ve tonton baba gibi rollerle hafızalara kazındı. Usta oyuncu bakın hangi ünlü şarkıcının dayısı çıktı. Görenler şaştı kaldı.

Magazin 08-06-2023 16:04

Yeşilçam'ın nur yüzlü dedesi Nubar Terziyan ünlü şarkıcının dayısı çıktı! Gören şaştı kaldı

1949'da başladığı oyunculuk kariyerine sayısız proje sığdıran Nubar Terziyan, güler yüzüyle Türk izleyicisinin aklına kazındı. Yeşilçam'ın efsane isimlerinden olan Nubar Terziyan, bakın hangi şarkıcının dayısı çıktı.

Magazin 11-11-2022 17:47

Yeşilçam'ın güler yüzlü dedesi Nubar Terziyan bakın kimin dayısı çıktı!

Kariyeri boyunca 400'den fazla yapımda rol alan usta oyuncu Nubar Terziyan hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Meğer Nubar Terziyan'ın yeğeni de çok ünlüymüş.

Magazin 04-01-2022 12:22

Nubar Terziyan

Nubar Terziyan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Nubar Terziyan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yeşilçam'ın tonton dedesi Nubar Terziyan bakın kimin dayısı çıktı!

1909 yılında doğan Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Nubar Terziyan’ın kendisi kadar ünlü bir yeğeni olduğunu biliyor muydunuz? Akrabalıkları çok fazla bilinmeyen dayı ve yeğeni duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 04-10-2021 11:09