Nurdan Beşen Büyükak Haberleri

Nurdan Beşen'den İbrahim Büyükak paylaşımı: Kendi uyudu!

Oyuncu İbrahim Büyükak, üç yıl önce çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz ay oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan ikiliden Beşen, eşi ve oğlunu paylaştı.

Magazin 11-08-2021 16:16

İbrahim Büyükak'tan bebek linki esprisi: 'Kucağımdaki bebeği çok sormuşsunuz'

Geçtiğimiz haftalarda baba olarak oğlu Aslan Oktay'ı kucağına alan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, son gönderisi ile dikkat çekti. Çiçeği burnunda baba Büyükak, espri yapmaktan kendi alamadı. Sık sık oğlu ile poz veren ünlü oyuncu 'kucağımdaki bebeği çok sormuşsunuz, buraya link bırakıyorum' demesiyle herkesi güldürdü.

Magazin 05-07-2021 10:03

İbrahim Büyükak doğum yapan eşinin yerine geçince...

İbrahim Büyükak, geçtiğimiz günlerde doğan oğlu ile ilgili paylaşımlarını sürdürüyor. Büyükak, yeni doğan oğlu Aslan Oktay’la esprili paylaşım yaptı.

Magazin 03-07-2021 07:59

İbrahim Büyükak’tan oğlu Aslan Oktay'la esprili paylaşım!

İbrahim Büyükak, yeni doğan oğlu Aslan Oktay’la esprili paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu paylaşımında, "Bebeği biraz fazla mı sahiplenmişim" şeklinde bir not düştü.

Magazin 02-07-2021 20:10

Diğer Haber Etiketleri

İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Büyükak'ın bebekleri dünyaya geldi!

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak ile psikolog eşi Nurdan Beşen'in bebekleri dünyaya geldi. Çocuklarına “Aslan Oktay” adını veren çift, doğum sonrası ilk kareleri de Instagram'dan paylaştı.

Magazin 29-06-2021 19:50

İbrahim Büyükak'tan tebessüm ettiren paylaşım: 'Bugün benimde ilk babalar günüm'

Nurdan Beşen ile 2018 yılında hayatını birleştiren ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, babalar günü paylaşımı ile yüzleri tebessüm ettirdi. Sosyal medya hesabından yakında kucağına alacağı çocuğunun ultrason görüntüsünü paylaşarak, 'Bugün benimde ilk babalar günüm' notunu düştü. Büyükak'ın gönderisi kısa sürede büyük beğeni aldı.

Magazin 20-06-2021 17:51

Nurdan Beşen: Bence bana benziyor

Oyuncu İbrahim Büyükak ile birlikte ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Nurdan Beşen, bebeğinin ultrason görüntüsünü takipçileriyle paylaştı. Beşen, gönderisinde, "Bana benziyor' tartışmaları başladı. Bence bana benziyor" ifadelerini kullandı.

Magazin 26-05-2021 14:12