Nurhan Damcıoğlu Haberleri

Armağan Çağlayan'dan Nurhan Damcıoğlu paylaşımı! “Gözlerimi alamazdım”

Sanat camiası acı kaybını yaşadı. Ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu 82 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kalp yetmezliği nedeniyle vefat eden Nurhan Damcıoğlu için Armağan Çağlayan'dan paylaşım geldi.

Magazin 06-06-2023 00:10

Sanat dünyasının acı kaybı... Ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu vefat etti! Nurhan Damcıoğlu'nun hastalığı neydi?

Sanat dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Nurhan Damcıoğlu'nun vefat ettiği öğrenildi. 82 yaşında hayata gözlerini yuman Nurhan Damcıoğlu son kantocu olarak biliniyordu. Hem kanto hem şarkıcılık hem de oyunculuk yapan Damcıoğlu'nun vefatı sanat camiasını yasa boğdu.

Magazin 05-06-2023 21:17

Nurhan Damcıoğlu öldü mü, neden öldü? Kantocu Nurhan Damcıoğlu kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli?

Nurhan Damcıoğlu neden öldü sorusu gündem oldu. Sanat dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Nurhan Damcıoğlu'nun vefat ettiği öğrenildi. Ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu'nun hastalığı ve hayatına ilişkin merak edilenler sorgulanmaya başladı. Peki, Nurhan Damcıoğlu neden öldü? Kantocu Nurhan Damcıoğlu kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli?

Magazin 05-06-2023 21:03

Nurhan Damcıoğlu: Ben daha ölmedim, göreceksiniz

Çanakkale'de bir çocuk filminin çekimleri için kamera karşısına geçen sanatçı Nurhan Damcıoğlu, "Televizyonlarda Nurhan Damcıoğlu’nun bütün kantoları müzik olarak çalıyor. Kimisi taklidini yapıyor. Nurhan Damcıoğlu ölmüş de dünyayı terk etmiş gibi konuşuyorlar. Ben daha ölmedim, ayaktayım, geliyorum, göreceksiniz" dedi.

Magazin 21-06-2021 12:12

Nurhan Damcıoğlu

Nurhan Damcıoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nurhan Damcıoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Eski Ramazanların unutulmaz ismi! Nurhan Damcıoğlu'na zaman işlemiyor

90'lı yıllarda televizyonlar Ramazan Eğlencesi temalı programlarda iftar saatinde ekranların vazgeçilmez ismi ünlü kanto sanatçısı Nurhan Damcıoğlu'ydu. Şimdilerde 79 yaşında olan efsane isim ilerleyen yaşına rağmen güzelliği ve dinçliği ile kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Magazin 14-04-2021 11:20

Çılgın Nurhan kantoya veda ediyor

Sahnede söylediği şarkıları kendine özgü danslarla birleştirip Türkiye'yi kantoyla tanıştıran sanatçı Nurhan Damcıoğlu, kanto yaşantısına nokta koyma kararı aldı - Damcıoğlu: "Hiç kimsenin yapmadığı şeyleri yaptım. 'Çılgın Nurhan' bir çocuk gibi. Ben şarkıya sahnenin arkasında çığlık atarak giriyorum, sanki savaşa gidiyor gibi 'Allah Allah' diyorum. Oryantal oynuyorum. Sahnede 'yangın var yangın var' diye bağırıyorum. Bunu normal bir kadın yapar mı?" - "Ramazan ayında kantoya veda konserleri yapacağım. 25 sene tiyatrolarda hep başrollerde oynadım. Müzikallerde olmaya devam edeceğim. Ben gözümü 6 yaşında bale ve tiyatroyla açtım. Son nefesime kadar da yapmaya devam edeceğim"

Haber 05-05-2018 12:22